Aktuální microsite

Kovové, reklamní, originální odznaky s reliéfem - barvené, patinované
Společnost Zinako s.r.o. se ve Valašském Meziříčí zabývá výrobou originálních, reklamních kovových odznaků s reliéfem, barevné i patinované a to použitím moderních technologií.
Pizzérie, rozvoz v Plzni zdarma, pizza, gyros, těstoviny, saláty, bezmasá jídla
Pizza, gyros, těstoviny, saláty, ryby, minutky, bezmasá jídla a nápoje v podniku Pizza Májovka Patrik Indrák, Plzeň. Zajišťujeme rozvoz jídel v Plzni zdarma denně.
Pořádání konferencí, seminářů, školení a kurzů z oboru energetiky
Vzdělávací a osvětové akce o hospodárném využití a výrobě energie, organizování kurzu, konferencí a seminářů v oblasti energetiky realizuje sdružení Asociace energetických manažerů, z.s.
Zakázkové kamenické práce na míru z přírodního a umělého kamene v interiéru Praha
Luxusní bytové doplňky a vybavení z přírodního nebo umělého kamene a jiné zakázkové kamenické práce spolehlivě provede firma PRVNÍ KAMENIA CZ, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Smuteční obřady Příbram - kompletní pohřební služby, kremace, poslední rozloučení
Pohřební služba Roman Vítek poskytuje kompletní pohřební služby v Příbrami, ale i po celé České republice. Poslední rozloučení zajišťujeme v obřadní síni v Příbrami, také v Blatné a po celé ČR.
Obec Kovčín, vesnice na Klatovsku s bohatým kulturním i společenským životem
Obec Kovčín je malá a poklidná obec, jejíž název pochází údajně od kovu, který se zde v minulosti těžil. Obec je typická svým bohatým kulturním i společenským životem a spolkem dobrovolných hasičů.
PVC madla na zábradlí bytových domů, nerezové držáky truhlíků na balkonové květiny
Kvalitní a přitom elegantní zahradní i bytové doplňky Vám poskytne společnost Dastech s.r.o. z Lahoště. Vyřešíme problém s bezpečností a ochranou Vašich balkónových květinových truhlíků.
Prodej hutního materiálu, profily, trubky, plechy, ocel - výhodné ceny
Pokud potřebujete rychlou a kvalitní dodávku hutního materiálu, obraťte se na společnost DEVIMEX s.r.o. v Ostravě, která se zabývá prodejem hutního materiálu za velmi výhodné ceny.
Sadové, parkové úpravy, realizace a poradenství v oblasti zahradnických služeb
Firma Sadové úpravy s.r.o. vám zrealizuje vaší zahradu a poradí v oblasti zahradnických služeb. Nabízíme také sadové a parkové úpravy po celém Moravskoslezském kraji.
Kompletní čištění interiérů aut, ruční tlakové mytí vozidel, motocyklů, autobusů, kamionů - jsme mobilní
Ve firmě TuriiCar Zlín-Malenovice se postarají o čištění interiérů aut, ruční mytí vozidel, motocyklů, autobusů, kamionů. Jsme mobilní, přijedeme k Vám - okolí Zlína, Otrokovic, Napajedla i dále.
Prodejna elektroniky - široký sortiment elektro spotřebičů a příslušenství včetně repasování baterií
Prodejna Elcon Zlín se zaměřuje na prodej veškerého elektra. Pořídíme Vám elektronické spotřebiče a příslušenství, elektro materiál, slaboproud a zrepasujeme Vám starou akumulátorovou baterií.
Stavba průmyslových staveb a objektů - kompletní stavební práce
Kompletní stavební práce pro Vás zajistí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou, která kromě rodinných domů na klíč staví i průmyslové stavby a objekty.
Prodej pracovních oděvů, kombinézy, pláště, blůzy, košile, komplety
Prodej, dodávka pracovních oděvů, zateplené pracovní oděvy, kombinézy, pláště, blůzy, košile, trička, čepice a jiné od firmy Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček.
Geodetické služby Louny
Hledáte spolehlivou firmu, která nabízí geodetické služby jako je vytyčování pozemků, mapovací práce nebo vyhotovení geometrických plánů? S důvěrou se obraťte na firmu Ing. Ladislav Polan z Loun.
Instalace vnitřních i venkovních rozvodů, kanalizace
Společnost K-TOP s.r.o. se zaměřuje na instalaci stupaček a potrubí, realizaci vodovodních a požárních rozvodů a vnitřních i venkovních rozvodů kanalizace v Třebíči a okolí.
K-TOP, s.r.o.
Produkty regulace chladu a tepla Praha- termostaty a hygrostaty
Firma STEGO se specializuje na výrobky, které mají ochránit elektroniku před teplem, chladem a vlhkostí. Mezi jednu jejich specializaci patří i regulace. A to regulace tepla a chladu. Výrobky jako termostaty a regulátory. Mezi nejznámější patří termostat kompaktní. Tento termostat pro chlazení i topení má několik výjimečných vlastností. Má ...
Audit a certifikace systémů - sníží rizika Vašeho podnikání
Mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha Vám nabízí audit a certifikaci systémů pro vyšší efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Program Ready Worker – kvalifikovaní zaměstnanci pro Vaši firmu ihned
Potřebujete získat pro vaši výrobní společnost se zaměřením na zpracování kovů nebo výrobu plastů kvalifikovaného zaměstnance? Zapojte se do programu Ready Worker firmy Gradua – CEGOS s.r.o.
Mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu – granty, smlouvy, konference a setkání
Ústav fyziky plazmatu AV ČR, v.v.i.se účastní mezinárodní spolupráce ve vědě a výzkumu formou setkání, konferencí a setkání expertů u nás i v zahraničí.
Kamenictví Příbram – návrhy a výroba pomníků, oprava hrobů, hrobek a nápisů
Individuální návrhy pomníků, jejich výrobu z přírodního a umělého kamene, opravy hrobek a hrobů, sekání, pískování či zlacení nápisů nabízí Kamenictví a Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami.
Ověřování měřidel a metrologická služba - profesionální kalibrace v okolí Kroměříže
Firma Český metrologický institut se zabývá kalibrací, schválením a ověřováním měřidel pro vědecké, technické nebo hospodářské činnosti. Profesionální služby v oblasti metrologie.
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta a jeho návrh zahrady
Zahrady na klíč od zkušeného zahradního architekta poznáte na první pohled. Firma Společnost I & T s.r.o. provádí návrhy i realizaci zahrad v rámci celé ČR.
Bezpečnostní služba, ochrana a ostraha objektů, spolupráce s policií
Zabezpečovací služby, spolupráce s policií při ochraně a ostraze objektů, firem, skladů a staveb proti vandalismu a krádeži zajišťuje CBS HILLBOR – Jiří Oščádal, okres Mladá Boleslav.
Bezpečnostní agentura, kontrola zaměstnanců na nemocenské
Kontrola zaměstnanců na nemocenské, dohled na pracovníky v době pracovní neschopnosti vykonává pro zaměstnavatele bezpečnostní agentura CBS HILLBOR – Jiří Oščádal.
Motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele - do domovů, penzionů i nemocnic
Specialistou na motorická polohovací zdravotnická lůžka a postele je společnost CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Zdravotnické postele dodáváme do domovů, penzionů i nemocnic.