Aktuální microsite

Článková otopná tělesa prodej Praha – jedinečný design a vyšší výkon
Společnost Thermoquell CZ s.r.o. se sídlem v Praze prodává jedinečná, kvalitní a designová článková otopná tělesa, která díky svému tvaru zvyšují výkon až o desetinu proti běžným článkovým radiátorům.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Nezávislé ověřování – Služby v oblasti technické podpory a konzultací
Potřebuje Vaše firma solidního partnera pro poradenství v oblasti technické podpory a konzultací, který bude objektivní a jeho ověřování bude nezávislé? Spolehněte se na společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Rychlá výměna i oprava pneumatik - pneuservis, na který je spolehnutí
Hledáte-li v okolí Jablunkova kvalitní pneuservis, na který se můžete spolehnout, navštivte Pneuservis Skotnica v Třinci, kde poskytují veškeré pneu služby na profesionální úrovni.
Hliníkové ploty, drátěné, mřížové, oplocení, brány, vstupní branky
Hliníkové ploty moderní či klasické, drátěné, mřížové, realizace oplocení, brány posuvné, křídlové, vstupní branky vyrábí a montuje společnost Guardi CZ - Radek Holusek, Olomouc.
Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost v Kopřivnici, léčba, prevence
Praktická lékařka pro děti a dorost v Kopřivnici, diagnostika, léčba, odhalení příčin nemocí, prevence, nastřelení náušnic zajišťuje ordinace MUDr. Marta Horáčková s.r.o.
Zemní práce, výkopy inženýrských sítí, odvoz suti, nákladní autodoprava
Zemní a výkopové práce, výkopy pro inženýrské sítě, základy, terénní úpravy, odvoz suti a zeminy, nákladní autodopravu zajišťuje společnost GAS - Transport s.r.o., okres Brno – venkov.
Hotel, ubytování v Beskydech s příjemným wellness centrem, bazénem, saunou a sportovní halou
Příjemné ubytování uprostřed úchvatné beskydské přírody naleznete v moderním Hotelu Sport Art Centrum **** ORT-ART Sport, s.r.o. na Prostřední Bečvě. Postaráme se o Vaše pohodlí i chuťové buňky.
CNC i klasické obrábění kovů, plastů, kovoobrábění, přesné obrábění strojních součástí
CNC obrábění kovů a plastů s vysokou přesností Vám poskytne společnost ME - Metal Economic, s.r.o. z Droužkovic u Chomutova. Zajistíme kvalitní opracování kovů a plastů včetně dopravy a montáže.
Ruční výroba bylinných mýdel, kosmetika BOEMI s obsahem přírodních účinných látek
Stylová mýdla ruční výroby, která jsou šetrná k pokožce a vyrobena pouze z těch nejkvalitnějších surovin, taková je originální kosmetika Cosmetica Bohemica s.r.o. z Chrustenic.
Prodej originálních tonerů HP - tonery s nulovou reklamací
Používejte originální tonery HP a máte zaručenou kvalitu tisku, jde o tonery s nulovou reklamací. Firma RK-EMPTIES se zabývá prodejem originálních tonerů HP v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Kroměříž.
Technická zařízení budov Praha – od návrhu, realizaci až po kolaudaci
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy zajišťuje klientům na míru technické zařízení budov od prvotního návrhu, nákupu, montáže, realizace až po zaškolení obsluhy a kolaudaci.
Výroba technického korku a antivibračních desek Chomutov – široké využití
Tlumení nežádoucích otřesů strojového vybavení a skvělé izolační vlastnosti zajistí antivibrační korkové desky a technický korek, který vyrábí společnost KJZ, spol.s r.o. Chomutov.
Pevné zástěny pro trvalejší zastínění Praha – snadná změna proporcí místností
Pevné zástěny pro trvalejší zastínění a snadnou změnu proporcí místností bez nutnosti stavět či bourat příčky nabízí česká společnost LABO-MS se sídlem v Praze.
Výroba kabelových svazků Plzeň
Pokud hledáte spolehlivého výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, kontaktujte firmu DURANGO electronic s.r.o. z Plzně. Vyrábí různé délky a průměry bez limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Elektrocentrály malé i velké a generátory značky Honda, Atlas Copco - prodej, servis
Prodejem a servisem malých i velkých elektrocentrál, generátorů Honda i Atlas Copco se zabývá ostravská společnost Unicon Ostrava s.r.o., která je specialistou na lehkou stavební mechanizaci.
Anténní systémy pro mobilní komunikace – čistý signál a rychlý přenos dat
Pokud hledáte specialistu na anténní systémy pro mobilní komunikace a příslušenství, neváhejte se obrátit na společnost Kabel Trade Praha, s.r.o.
Vyřezání otvoru, dveří do nosné zdi paneláku, betonu vám provedou vyškolení pracovníci
Potřebujete-li vyřezat otvor či dveře do nosné zdi v domě či paneléku, tak se obraťte na specialisti z firmy Nikol se sídlem v Hranicích, kteří se zaměřují na diamantové řezání, vrtání betonu a zdiva.
Pelíšek, pelech, bouda, domeček, matrace, taška, kabelka pro psa z eshopu
Z eshopu firmy TOUTOU pořídíte výhodně pelíšek, pelech, domeček, boudu, matrace i tašku či kabelku pro psa. Vše lze zakoupit i na kamenné prodejně v Kroměříži. K objednávce získáte dárek zdarma.
Výroba a montáž posuvné stěny Patio Life, vchodové, interiérové dveře
Posuvné stěny Patio Life pro bezbariérový vstup a vchodové i interiérové dveře od firmy TVT EURO-okna. Výroba, montáž v regionu Zlín, Uherské Hradiště, Kroměříž.
Akční cena na školní nábytek s novou technologií od výrobce
Polohování je bez rizika stržení závitu nebo protočení matky díky technologii tepelného tváření závitů Flowdrill - TEROM s. r. o. Chlumec nad Cidlinou
Rychlý a spolehlivý záruční i pozáruční servis praček
Provádíme kvalitní záruční i pozáruční servis praček a dalšího spotřebního zboží z naší nabídky, servis praček uvedených značek na našich stránkách - M+M servis pračky s.r.o. Liberec
Projekty, dodávky a montáž vzduchotechnického zařízení
Zajišťujeme vypracování projektové dokumentace nebo technické pomoci včetně technické zprávy a výkresové dokumentace - Pavel Kozák HASKO Sobotka, Jičín, Mladá Boleslav
Automyčka, ruční autoumývárna-šetrné mytí aut, leštění laku vozidel
Ruční autoumývárna v areálu firmy Araver provádí šetrné mytí aut i leštění laku vozidel. Automyčka poskytuje i bonusy pro klienty.
Střední škola Staňkov
Končíte základní školu a přemýšlíte, kam dál? Střední odborná škola BEAN, s.r.o. je soukromá škola, která se nacházíme se ve městě Staňkov a nabízí uchazečům denní i dálkové studium zajímavých oborů.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Město České Velenice
Jihočeské město České Velenice je místem, kde občané a turisté naleznou veškeré potřebné zázemí ke spokojenému životu nebo relaxačnímu pobytu.
Město České Velenice