Aktuální microsite

Pohřební služba Písek
Máte před sebou smutnou povinnost zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Jiří Habich z Písku je připravena podat Vám pomocnou ruku a vše potřebné zařídit s úctou a profesionálním přístupem.
Úspěšná realitní kancelář z Opavy, která myslí i na charitu to je AVAPO - realitní kancelář s.r.o.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. je spolehlivá realitka z Opavy, která díky svým znalostem a zkušenostem poskytne odbornou pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Pracovní trika pro hasiče s potiskem Jičín - dlouhý a krátký rukáv
Nabízíme dle vašich přání a požadavků potisk hasičských trik, Pracovní trika pro hasiče s potiskem Jičín - dlouhý a krátký rukáv - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Dětenice, Jičín
Revitalizace, rekonstrukce, zateplení fasády bytového domu
Revitalizaci, rekonstrukci i zateplení fasád bytových domů zajišťuje stavební společnost INTOZA s.r.o. v Ostravě, která je specialistou ve svém oboru.
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců Praha – zvyšuje odbornou kvalifikaci
Komplexní profesní vzdělávání zaměstnanců s programy společnosti Gradua – CEGOS s.r.o. z Prahy zvyšuje odbornou kvalifikaci zaměstnanců a jejich profesní výkony.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
Funkční a elegantní doplněk vašeho domova - kvalitní hliníkové žaluzie
Prodejem a následnou montáží vnitřních i venkovních žaluzií se zabývá společnost TRONET spol. s.r.o. působící na Vysočině.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Prodej pracovních pomůcek, pracovních rukavic a pracovních oděvů
Prodej pracovních rukavic a ochranných pracovních pomůcek. Velký výběr pracovních oděvů nabízí firma Ochranné pracovní pomůcky Stanislav Kopeček z Moravských Budějovic.
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy, polygrafická zařízení
Digitální tiskové stroje, injektové tiskové systémy vhodné pro integraci do výrobních linek s využitím v průmyslu dodává VYDOS BOHEMIA, s.r.o.
Stavební kancelář, projekty novostaveb, rodinných domů, projekční práce
Projekty novostaveb a rekonstrukcí, vyhotovení projektové dokumentace rodinných domů, konzultace, projekční práce, technický dozor realizuje stavební kancelář Ing. Karel Endyš, Rakovník.
E-shop s plaveckou kosmetikou pro aktivní triatlonisty, potápěče i závodní plavání
Voděodolné a lehce omyvatelné tělové spreje či šampony s kondicionérem pro vlasy namáhané chlorem výhodně pořídíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Týmové oblečení pro sportovce, pánské triatlonové neopreny, sportovní batohy, e-shop
Kvalitní pánské neopreny, rychleschnoucí batohy či voděodolné vaky na věci výhodně nakoupíte na e-shopu společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína u Příbrami.
Výroba, oprava, odborné repase hydraulických zvedáků, heverů
V oboru hydrauliky má společnost OHS - hydraulika velké zkušenosti. Specializuje se na výrobu, opravy a repase hydraulických zvedáků, heverů. Sídlíme v Hradci nad Moravicí blízko Opavy a Ostravy
CNC obrábění na zakázku - frézování na 3-osé CNC frézce
Společnost ZAMKO provádí frézování na 3-osé CNC frézce - CNC obrábění na zakázku. Zájemci z lokality Uherský Brod, Zlínský kraj nás mohou osobně navštívit na provozu ve Vlčnově.
CNC portálová centra – krytovaná, otevřená, moderní stroje pro přesné obrábění obrobků
Specialistou na prodej obráběcích strojů je společnost Machine Group s.r.o. ze Zlína. Široká škála různých typů strojů v oboru třískového obrábění jako jsou portálová centra řady DMC i SDMC a další.
Laboratorní a chemické potřeby pohodlně a rychle prostřednictvím eshopu
Pohodlné objednání a rychlé dodání širokého sortimentu laboratorních a chemických potřeb a pomůcek nejen pro laboratoře zajistí eshop společnosti Biogen Praha, s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
On-line video přenosy a virtuální studia od video studia Polas
Video přenosy z virtuální studia zajistí video studio Polas - osvědčený dodavatel na trhu audiovizuálních služeb se skvělými referencemi přes pětadvacet let.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Výkup kovového odpadu České Budějovice
Hromadí se u Vás kovový odpad a nevíte, kam s ním? Pokud jste z Českých Budějovic, pak ho dovezte do ulice J. Plachty do firmy Petr Novák s.r.o., kde provozují výkup kovového odpadu.
Petr Novák s.r.o. Likvidace odpadů České Budějovice
Topné obrazy
Spojte výhody úsporného systému vytápění a dekorativní plochy v jeden celek. Toto elegantní spojení naleznete jedině u topných obrazů od společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Dřevěné krovy, kompletní dodávka střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby
Společnost Machala UB s.r.o. může být Vašim partnerem pro dřevěné krovy a kompletní dodávku střechy pro rodinné domy i průmyslové stavby. Působí v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod.
Čištění odpadního potrubí se strojem REMS Cobra 22/32 je snadné, kvalitní a dlouhodobé
Potřebujete vyčistit odpadní potrubí skutečně kvalitně a na dlouhou dobu? Řešením je jeho vyčištění přístrojem REMS Cobra 22/32.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Rostlinná a živočišná výroba, chov a velkovýrobna vepřů, jatka
Rostlinnou a živočišnou výrobu, řeznictví, chov a velkovýrobnu jatečních a plemenných vepřů, pěstování obilovin pro potravinářství provádí Zemědělské družstvo Vícov.
Papírnictví U Pivovaru, prodej kancelářských potřeb, tiskopisů a drogerie, Žatec
Kancelářské potřeby, tiskopisy, drogerii, papíry, pokladní doklady, psací potřeby, řezačky, čistící prostředky, razítka prodává Papírnictví U Pivovaru - Brázda, Žatec.
Stavební firma – komplexní stavební práce, rekonstrukce, dozor
Komplexní stavební práce v průmyslové, občanské, bytové výstavbě, při stavbě rodiných domů, ale i při rekonstrukcích poskytuje stavební firma Šulc a syn a.s. z Říčan u Prahy.