Aktuální microsite

Výrobky z paměťové pěny pro kvalitnější spánek i lepší sezení - PSP izoterm s.r.o.
Společnost PSP izoterm s.r.o. z Vysokého Mýta nabízí kvalitní a cenově dostupné výrobky z paměťové pěny, jako jsou sedáky, matrace nebo polštáře.
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
Inženýrská činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupení klienta na úřadech
Inženýrskou činnost v oboru pozemního stavitelství včetně zastoupí klienta na úřadech zajišťuje v okolí Znojma Architektonická a inženýrská kancelář ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Týdeník REGION OPAVSKO - aktuality z Vašeho regionu
Týdeník REGION OPAVSKO vychází od roku 2007 jako jediné samostatné periodikum pod vydavatelstvím Stisk, zabývající se výhradně problematikou Opavska.
Vydavatelství  STISK s.r.o. REGION OPAVSKO
Zakázková kovovýroba zábradlí a žebříků, průmyslových konstrukcí od návrhu přes výrobu až po montáž
Zakázkovou kovovýrobou ocelových, průmyslových konstrukcí, zábradlí a žebříků od návrhu přes výrobu až po montáž se zabývá zámečnictví Jaroslav Borůvka ve Vladislavi u Třebíče.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Výroba řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku rotační pece a cementárny
Zakázkovým vývojem a výrobou řezacího stroje pro vysokotlaké čištění usazenin a nálepků ve výměníku cementárny a rotační pece se zabývá společnost AQ Pumpy s.r.o..
AQ PUMPY, s.r.o.
Jarní čepice, která zahřeje a neprofoukne - česká výroba dětských čepic z bavlny i příze
Jarní čepice pro děti, která neprofoukne, zahřeje a bude se líbit - takové si vyberete u firmy PLETEX z Třebíče. Jsme českým výrobcem bavlněných čepic i čepic z příze. Stačí kliknout na náš e-shop.
PLETEX s.r.o.
Autoservis – opravy a servis brzdového a výfukového systému, elektroniky, diagnostika vozidel
Autoservisní práce na osobních vozidlech zajišťuje v okolí Veselí nad Moravou autoservis firmy Autosklo PEMI, s.r.o. Zajistí kompletní opravy brzdového a výfukového systému, elektroniky i klimatizace.
Autosklo PEMI, s.r.o.
Profily, trubky, plechy a jejich dělení na míru - prodej hutního materiálu
Spolehlivá společnost GAVENDA je specialistou na hutní materiál v Krnově a okolí. V sortimentu naleznete různé plechy, profily a trubky, samozřejmostí je také dělení dle velikosti a druhu materiálu.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál Krnov
Ovocné a okrasné stromky a keře zakoupíte v našem zahradnickém centru v Brně
V Zahradnickém centru Brabec v Brně prodáváme ovocné a okrasné stromky a keře. Nabízíme široký sortiment dřevin, jako jsou tuje, borovice, jedle, javor, jabloň, hrušeň, ořech, lísky či mandloně.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Kvalitní antibakteriální matrace v akci 1+1 zdarma!
Nábytek KAFKA & ŠUBA ze Znojma Vám dodá matraci Řešeto v akci 1+1! Zakupte 1 a dostanete druhou zcela zdarma. Výhodná koupě pěnové matrace pro Váš kvalitní spánek.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Parapety a sítě pro Vaše okna od zkušeného týmu
Společnost BT Haus ze Znojma dodává doplňky jako jsou vnitřní, venkovní parapety a sítě do oken. V nabídce máme širokou škálu parapetů a sítí do oken v různých kvalitativních třídách a odstínech.
BT HAUS s.r.o.
Akce na permanentku do posilovny, na squash, badminton, spinning
Přijďte si zasportovat do sportovního centra SBA Squash v Ostravě - Zábřehu, které pro Vás připravilo akci na permanentku do posilovny, na squash, badminton i spinning.
SBA Squash, s.r.o.
Hutní materiál a výroba atestovaných dílců - výpalky, zápustkové výkovky
Atestované výpalky, zápustkové a volně kované výkovky dodává v okolí Olomouce společnost rapid trade s.r.o. Hutní materiál, dílce vyrábíme dle příslušných norem EN 10204.
rapid trade, s.r.o. Hutní materiál Brno
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Půjčovna moderních kol a elektrokol - skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli po Jižní Moravě
Jižní Morava láká na skvělé cyklovýlety s rodinou i přáteli. Rezervujte si moderní kola i elektrokola v Půjčovně kol Lednice a užijte si krásy Valtic.
Půjčovna kol Lednice
Výroba z oceli, nerezu - schodiště, zábradlí, madla, brány, nerezové molo
Zámečnictví Uherský Ostroh - Vít Hél se zaměřuje na výrobu schodiště včetně zábradlí, brány, nerezová mola a další výrobky z oceli či nerezu. Působíme v lokalitě Uherské Hradiště, Veselí i Bzenec.
Vít Hél Zámečnictví Uherský Ostroh
Vestavné spotřebiče, kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky Whirlpool, Haier, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung
V Obchodním domě Holešov, v prodejně elektro, pořídíte značkové vestavné spotřebiče Whirlpool, Miele, Electrolux, AEG, LG, Samsung i zvýhodněné kuchyňské sety trouby, mikrovlnky, lednice, varné desky.
Obchodní dům Morava Holešov s.r.o. Prodejna elektro, železářství
Elektrické, benzínové a AKU nářadí PROCRAFT - kvalitní a spolehlivé hobby nářadí
Firma POROBET sídlící mezi Ostravou a Frýdkem–Místkem, má široký sortiment nářadí značky PROCRAFT cílené na náročnější hobby segment. Zakupte kvalitní a spolehlivé elektrické, benzínové a AKU nářadí.
POROBET GROUP s.r.o. Stavebniny Paskov
Moření legovaných antikorozních ocelí ponorem a postřikem
Speciálním chemickým procesem zvaným moření zajistíte oceli nejen estetický vzhled, ale i dlouhodobou odolnost proti korozi a nečistotám. Moření ponorem a postřikem provádí firma Ellit Plus z Litovle.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Přestavby aut pro invalidní osoby, handicapované a držitele ZTP
Hagemann a.s. z Opavy realizuje inovativní a kvalitní přestavby aut pro handicapované. V jejich portfoliu najdete různé typy úprav, které přizpůsobují specifickým potřebám každého jednotlivce.
HAGEMANN a. s. Závod Opava
Nasvětlovací profily Praha – výroba nasvětlených gravírovaných desek
O efektní a moderní nasvícení pultů barů, recepcí nebo výloh se postarají nasvětlovací profily, které podle Vašeho návrhu vyrobí společnost AAA reklama z Prahy.
Světelná reklama Praha
Svatební salon připraví návrh originálních svatebních šatů - šití na míru
Svatební salon Veronica ze Zlína není jen běžnou půjčovnou, ale zaměřuje se na šití svatebních šatů na míru. Pokud preferujete originalitu, připravíme Vám návrh modelu podle Vašich představ.
Svatební salon Veronica - Veronika Šťastná Svatební šaty, dekorace, výzdoba Zlín
Léčba hemoroidů v Brně: Moderní metody a odborná péče
Hemoroidy už nemusí ovlivňovat váš život. V ProctoClinic BRNO vám nabízíme moderní a šetrné metody léčby, které vám pomohou zbavit se nepříjemných příznaků a znovu získat kontrolu nad svým zdravím.
ON CLINIC, s.r.o. Léčba hemoroidů Brno
Robotizované stroje pro pneumatikářský průmysl - stroje pro robotickou manipulaci, čištění forem, řezačky textilních kordů
Společnost PROZAX, s.r.o. přináší inovaci pro pneumatikářský průmysl. Vyrábí robotizované stroje - řezačky textilních kordů, stroje pro manipulaci, postřikování polotovarů pneumatik, čištění forem.
PROZAX, s.r.o. výroba jednoúčelových strojů Zlín