Aktuální microsite

UHU kancelářská lepidla Broumov  - snadné lepení kvalitními lepidly
Prodej kancelářských lepidel UHU, neobsahují rozpouštědla, lepidla dostupná ve vícero variantách, ekologická univerzální lepidla - Z - TRADE s. r. o. Broumov
Zámečnictví Rokycany
Veškeré zámečnické práce, svařování nerezu, oceli, hliníku nebo soustružení, frézování a CNC obrábění nabízí Zámečnictví Pavel Sládek, které sídlí nedaleko Rokycan.
Palivové dřevo Mladá Boleslav – dobře vyschlé a nařezané za příznivé ceny
Vytápíte Váš dům dřevem nebo máte krb, u kterého si rádi posedíte? Pak jistě oceníte nabídku kvalitního palivového dřeva za výhodné ceny od Lesy Mladá Boleslav, a.s.
Rekonstrukce domů, bytů Semily, Nová Paka, Jilemnice, Vrchlabí, Jičín
Máme letité zkušenosti s výstavbou rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů, bytů - D-BAU s.r.o. Semily
Cukrárna Svěženka Kralovice
Pečení nepatří zrovna mezi Vaše koníčky a přesto chcete potěšit blízké chutným dortem? Navštivte Cukrárnu Svěženka Kralovice, kde si můžete posedět v příjemném prostředí a ochutnat vyhlášené zákusky.
Měření emisí Česká Skalice – pro benzínové, naftové motory a LPG, CNG pohony
Provádíme měření emisí vozidel s benzínovým i naftovým motorem a s alternativním pohonem LPG i CNG - LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Česká Skalice, Náchod
LK AUTOSERVIS spol. s r.o. Autoservis Náchod
Podlaha z tvrdého dřeva-parketové, palubkové podlahy Quick Step
Palubková, parketová podlaha potřebuje odborné položení, v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov se obraťte na Podlahářství Roman Buršík. Dodáme podlahy Quick Step z tvrdého dřeva.
Pořiďte si Nový hatchback C4 Cactus a vyzkoušejte si jeho dokonalé vlastnosti v našem autosalonu Citroën
Přijďte si vyzkoušet nový hatchback Citroën C4 Cactus, a zjistíte, že tento vůz je pro Vás tou pravou volbou. Společnost UNICARS CZ zajišťuje autorizovaný autosalon Citroën ve Zlíně-Malenovicích.
Staveništní rozváděče Cheb
Společnosti ELROZ, a.s. sídlící v okrese Cheb nabízí řešení pro potřeby měření spotřeby elektrické energie mobilních zařízení nebo pohyblivých elektrických spotřebičů v podobě staveništních rozvaděčů.
Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate - profesionální cvičební lekce TRX
Profesionální cvičební lekce jako je TRX, Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate a mnoho dalších nabízí Sportcentrum Maty Zlín.
Připravujeme představení na podzim – rezervujte si vstupenky již nyní
Legendární Žižkovské divadlo Járy Cimrmana nezahálí a již nyní připravuje pro své příznivce pestrý program divadelních představení na tento podzim.
blaugelb - kvalitní značkové výrobky Kladno - vše pro dveře a okna
Kvalitní značkové výrobky zahrnující vše potřebné k instalaci dveří a oken od naší zákaznické značky blaugelb nabízí společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Výroba dřevoobráběcích nástrojů pro modelárny, výrobní linky
Společnost Vydona Pravčice dodává dřevoobráběcí nástroje po celé ČR i do zahraničí. Např. nástroje pro modelárny i výrobní linky tesařských konstrukcí.
Grilované speciality z Kavárny U Přívozu - přijďte podráždit chuťové buňky
Nenechejte si ujít grilované speciality z Kavárny U Přívozu - dopřejte si gastronomický zážitek a přijďte podráždit chuťové buňky. Nejdete nás v obci Spytihněv nedaleko Zlína i Uherského Hradiště.
Termodesky
Termodesky od společnosti SAKUTUS CZ a.s. naleznou své uplatnění jak při zajištění tepla na chladných pracovištích, tak při odchovu drobných teplomilných zvířat.
Topení a horkovzdušné ventilátory Praha – zaručí prostředí bez kondenzátů
Jak zaručit optimální prostředí pro skříně rozvaděčů bez nechtěných kondenzátů a rovnoměrné šíření tepla? Dokáží to topení a horkovzdušné ventilátory od STEGO Czech s.r.o.
Garážová vrata různých druhů pro rodinné domy i průmyslové objekty
Kvalitní sekční, posuvná, rolovací a rychloběžná garážová vrata vyrábí společnost BOHEMIO CZ s.r.o. pro rodinné domy, sklady, výrobní haly a průmyslové objekty v okolí Třebíče na Vysočině.
Výstavba nízkoenergetických, ekologických dřevostaveb na klíč
nízkoenergetické dřevostavby, ekologická výstavba, pasivní domky a bungalovy, ekopanely a další Vám dodá Stavitelství Josef Pejchal v Třebíči
Muzeum stavebnice MERKUR, vláčky, historie, expozice, e-shop
Muzeum stavebnice MERKUR s výstavou Ocelového města, plechovými vláčky a jinými exponáty, e-shop nejznámější hračky se nachází v Polici nad Metují.
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Prodej chlebové mouky a směsi - pečení domácího chleba
Prodej chlebové mouky a směsi pro pečení chleba vám zajistí firma s tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany (Břeclav).
Prodej použité zemědělské techniky ze zahraničí Příbram
Podnikáte v zemědělství a nemůžete si dovolit velké finanční výdaje za nové stroje? Obraťte se na Agrobazar Vladislav Průša v Příbrami, který dováží funkční zemědělskou použitou techniku ze zahraničí.
Autosalon Karlovy Vary – profesionální servis a komfortní prostředí
Špičkové služby pro Vás i Vaše auto nabízí nové servisní a prodejní prostory autosalonu o rozloze 10.000 m2 u autorizovaného partnera značek Toyota a Volvo u AutoEdler s.r.o. v Karlových Varech.
Pizzerie Brno – Pisárky – rozvoz každý den v týdnu až do 2.30 do rána
Přepadl Vás nečekaný hlad, nestíháte uvařit večeři nebo přišla neohlášená návštěva? Vše vyřeší pizzerie s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky a kde mají otevřeno do 2.30.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,