Aktuální microsite

Speciální odolná textilie proti poškození domácími mazlíčky - odolná proti drápkům i skvrnám
Firma BS-textil s.r.o. sídlící na Jihlavě poskytuje kvalitní textilie, které jsou nejen moderní, ale mají skvělé užitkové hodnoty, jako je například odolnost proti poškození domácími mazlíčky.
BS-textil s.r.o.
Výrobce plastových oken - pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby
Společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. se zabývá výrobou úsporných plastových oken s elegantním designem pro panelové, rodinné, pasivní domy a novostavby v okolí Třebíče a Moravských Budějovic.
Prodej stavebních písků - betonářský a omítkový písek,  zahradní oblázky, kačírek
Na prodej kvalitních stavebních písků je zde firma T.U.S. s.r.o. - Třebíčské uhelné sklady. Potřebujete betonářský či omítkový písek, zahradní oblázky nebo kačírek? U nás si vyberete vše!
Recyklace plastů do formy prášku, plastových odpadů z výroby
Další využití plastových odpadů z výroby je možné díky recyklaci plastů do formy prášku. Společnost Melbax plastic z regionu Zlín tyto práškové plasty dále prodává.
Obec Drnek s archeologickými nalezišti původních středověkých vsí Svídná a Humniště
Obec Drnek je malebná vesnice s velmi zajímavou historií, jež sahá až do roku 1711. Obec leží v klidné lokalitě poblíž okresního města Kladno a je obklopena panenskou přírodou.
Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
Střecha ze švédské oceli za nejlepší cenu - lehká střešní krytina
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. je významným dodavatelem kvalitních střešních krytin. Naše pobočka sídlící v Prostějově Vám nabízí střechu ze švédské oceli za nejlepší cenu.
Zahradnické práce Litoměřice - návrhy a realizace, okrasná jezírka, automatické závlahy
Zahradnické práce v Litoměřicích a okolí provádí Knotek & Veselka. Potřebujete pomoci se svou zahradou, nově ji navrhnout nebo obnovit? Vyberte si společnost Knotek & Veselka.
Kabeláž, kabelové svazky, konektory pro motorsport-výroba na míru
Na dodávky kabeláže a konektorů pro motorsport se zaměřuje firma Ray Service. Kabelové svazky a konektory vytváříme na míru. Výroba je ve Starém Městě-region Uherské Hradiště.
Žižkovské divadlo připravuje bohatý program divadelních her a inscenací
Legendární Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze na Žižkově připravuje pro své příznivce na další období bohatý program divadelních her a inscenací jako Afrika, Habaďůra, Pub in the Glade a další.
Kovovýroba Plzeň – výroba na zakázku
Potřebujete kovové komponenty pro Vaše podnikání a hledáte spolehlivou firmu, která nabízí zakázkovou výrobu při dodržení nasmlouvaných termínů? Pak kontaktujte kovovýrobu Petr Molcar z Plzně.
Prodej autobaterie  a motobaterie VARTA, AFA, OPTIMA, PLUS
Prodej autobaterií a motobaterií VARTA, AFA, OPTIMA, PLUS pro všechny značky aut a motorek nabízí na Znojemsku firma Autobaterie Kopečný s.r.o
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné
Pronájem a půjčování polohovacích postelí pro dlouhodobě nemocné a seniory, motorické polohovací lůžka, zdravotní pomůcky od firmy CMT CZ s.r.o. v Kloboukách u Brna.
Rekonstrukce topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce
Instalace, montáž, rekonstrukce a opravy topení, topných systémů a kotelen, topenářské práce, podlahové vytápění, tepelná čerpadla realizuje společnost Voplyntop, s.r.o.
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Oční optika Praha, kvalitní brýlové obruby, kontaktní a brýlové čočky, měření zraku
Stylové brýle na zakázku či kvalitní brýlové čočky a obruby Vám zhotoví rodinná společnost František Havlík - OKO OČNÍ OPTIKA z Prahy 10. Zajistíme maximální komfort Vaším očím.
Výchozí, pravidelné elektro revize - u elektrických strojů, spotřebičů, ručního nářadí
Společnost ELPO systém s.r.o. provádí výchozí i pravidelné elektro revize podle ČSN 33 1600 ed.2 - u elektrických strojů, spotřebičů a ručního nářadí. Působí v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Svatební vazby, květinové dekorace, kytice pro něvěstu
Zahradní centrum Želechovice pro Vás připraví květinové dekorace na svatbu, svatební vazby - kytice pro něvěstu, květiny pro ženicha a maminky, na svatební tabuli a mnoho dalšího.
Řezání kyslíkem, plazmou, laserem, vodním paprskem
Řezání kyslíkem, plazmou, laserem, vodním paprskem, materiály pro řezání - ocel, nerezový materiál, hliník, barevné kovy, plasty od firmy Haba s.r.o. v Sudoměřicích u Hodonína.
Výroba elektronických komponentů
ALLTRONIC, elektronické stavební skupiny a komponenty, spol. s r.o. sídlí nedaleko Plzně a zabývá se výrobou elektronických komponentů, převážně tlumivek, transformátorů nebo odporových můstků.
Volně prodejně homeopatika - bohatý lékárenský sortiment levně
Volně prodejně homeopatika nakoupíte u lékarny POLIKLINIKA s.r.o., která se zaměřuje na prodej farmaceutických výrobků. Nabízíme bohatý lékárenský sortiment za příznivé ceny.
Stavební práce na klíč Hradec Králové – nové stavby, rekonstrukce, zateplování
Poskytujeme ucelené stavební práce na klíč, dále elektromontážní práce, elektrorevize a zemní práce - Stavební firma BASNO, spol. s r.o. Hradec Králové
Tlakové spínače
Kvalitní tlakové spínače kompaktního tvaru a univerzálního použití pracují bez ohledu na umístění a poloze a nabízí je společnost Trafag, spol. s r.o. se sídlem v Tachově.
Dřevěná EURO okna - přírodní dřevěný materiál, moderní design a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná EURO okna od třebíčské firmy BOHEMIO CZ s.r.o. jsou vhodná téměř do každých prostor. Okna jsou moderního a příjemného vzhledu a disponují dobrými tepelněizolačními vlastnostmi.
CNC obrábění, frézování  na stroji 3 osé obráběcí centrum Tekwell a 5 ti osé DYNAMIC
CNC obrábění na strojích provádí firma FORKLIM s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti s prací na tříosé obráběcím centrum Tekwell i pětiosém centru DYNAMIC.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů