Aktuální microsite

Developer, výstavba bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce
Výstavbu bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce, projekci, inženýrskou činnost realizuje stavební a developerská společnost BVS HK s.r.o., Hradec Králové.
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Příruční optická svářečka s lámačkou, svářečka optických vláken EasySplicer - novinka ze Švédska
Příruční optickou svářečku s lámačkou nyní seženete ve firmě Opticord.cz s.r.o., sídlící v Ostravě. Tohle zařízení je vyráběno ve Švédsku a umožní Vám přesné a rychlé svařování optických vláken.
Námořní sběrná služba – ekonomické řešení dopravy
Ekonomické řešení dopravy pro zákazníky s menším objemem přepravovaného zboří přináší námořní sběrna služba oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Sadovnická činnost Litoměřice – zhotovení návrhů, výběr rostlin, realizace
Toužíte po representativní zahradě nebo úpravy okolí domu či jiného objektu? Služby sadovnické činnosti od návrhu až po realizaci pro Litoměřice a okolí nabízí společnost Knotek & Veselka.
Systém ONYX od firmy HELLA - zásadní změna v řízení stínící techniky
Pohodlné ovládání venkovního zastínění Vašeho domu prostřednictvím mobilní aplikace a zásadní změnu a v řízení stínící techniky přináší systém ONYX od firmy HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy.
Profesionální řezání kovů pomocí plasmy nebo laseru - všechny druhy kovů
Firma AT Weldsteel s.r.o. z Blanska poskytuje profesionální služby v oblasti řezání všech druhů kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem.
Vytyčování pozemků Louny – geodetické služby, přesné zaměření hranic pozemků
Hledáte geodetické služby za účelem přesného vytyčování hranic pozemků dle evidence katastru nemovitostí v Lounech a okolí? Obraťte se s důvěrou na GEODETICKOU KANCELÁŘ POLAN.
Revize a pravidelné kontroly protipožárních ucpávek (prostupů) v objektech
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. zajišťuje kontroly provozuschopnosti protipožárních ucpávek v různých objektech v okolí Opavy i Nového Jičína.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Monolitické železobetonové stavby - realizace hrubé stavby montovanou technologií
Realizací hrubé stavby formou montované či monolitické technologie se zabývá společnost KAPPI CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která své zakázky provádí také v okolí Frýdku-Místku i Karviné.
Lokální větrání s rekuperací tepla pro domy, kanceláře, restaurace i haly
Neztrácejte přebytečné teplo z domova, kanceláře, restaurace nebo haly - pořiďte si lokální větrání s rekuperací tepla od firmy Turbovex - systém, díky kterému budete dýchat čerstvý vzduch.
Výroba forem a jejich náhradních dílů Louny – kusové i sériové zakázky
Výrobou forem na lití hliníku nebo vstřikování plastů včetně jejich náhradních dílů se zabývá tým odborníků z firmy RK METAL spol. s r.o. z Loun.
Letní příměstský tábor pro předškolní děti pořádá Lesní mateřská školka
Lesní mateřská škola, školka Zlín - Jaroslavice pořádá Letní příměstský tábor pro předškolní děti ve věku 3-7 let.
Seminář Building Information Management – příklady metody BIM z praxe
Zajímáte se o aktuální vývoj metody BIM a chcete se dozvědět více informací ze současné praxe? Navštivte seminář Building Information Management, který pořádá společnost SEKURKON, s.r.o. z Prahy.
Seminář - konkrétní aplikace a aplikovatelnost 3D tisku do reálné výroby
3D tisk je v současnosti novou energií do výroby. Seminář, který se věnuje nejnovějším trendům v této oblasti můžete navštívit 30.5.2018 v Olomouci.
Luxusní pouzdra na brýle z pravé kůže Liberec – stylové péče o brýle bez škrábanců
Investovali jste do značkových brýlí? Pak jim dopřejte odpovídající ochranu v luxusním pouzdře vyrobeném z pravé kůže, které zakoupíte u Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce.
Speciální lopaty, lžíce a ramena pro stavební, silniční stroje - výroba
Důležitou součástí stavebních strojů jsou nejen ramena, ale také lopaty a lžíce. Proto se ve firmě VOP CZ specializují na výrobu lehkých svařenců pro malé, střední silniční a stavební stroje.
Revize komínů Teplice – jednorázové i pravidelné čištění spalinových cest
Ať už při kolaudaci, výměně spotřebiče nebo po havárii komína, vždy je nutné nechat udělat odbornou revizi. Firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic nabízí revize a kontroly komínů jednorázově i pravidelně.
Zahradní pavilony, altány ze smrkového dřeva eshop – neokoukaný design
Neokoukané zahradní pavilony, altány a garážové přístřešky s konstrukcí ze smrkového dřeva zakoupíte v eshopu společnosti Lifastav, spol. s r.o.
Poradenství v oblasti technologie a čistých prostor Praha – splní i nejnáročnější požadavky
Vyžaduje Vaše práce pracovní prostředí s náročnými požadavky na čistotu? Pak využijte poradenství v oblasti technologie a čistých prostor, které nabízí Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Kosmetické procedury - kosmetika, pedikúra, omlazovací procedury obličeje
Kosmetické procedury, zahrnující kromě kosmetiky také pedikúru či omlazovací proceduru obličeje zajišťuje Regenerační centrum a hotel Harmonie v Bystřici pod Hostýnem.
Značkové sluneční brýle-Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel
Oční optika Lesa Uherské Hradiště nabízí značkové sluneční brýle. Jsme prodejci značky Rudy Project, Blizzard, Gloryfy, Cacharel.
Oční optika Lesa, s.r.o.
Elektromontážní práce, výstavba, rekonstrukce energetických sítí
Elektromontážní práce nízkého a vysokého napětí, výstavba, rekonstrukce a údržba energetických sítí, přeložek, přípojek, trafostanic realizuje Miloslav Kalců – Elektromontáže.
Analyzátor plynů – senzor plynů Praha - spolehlivé měření v reálném čase
Rychlé a přesné výsledky obsahu plynů bez nutnosti odběru vzorků získáte s analyzátory a senzory plynů od společnosti Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha