Aktuální microsite

Výroba svářenců a kompletních strojů - profesionální výroba a zaručená kvalita
STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o., sídlící nedaleko Přerova poskytují služby v oblasti strojírenské výroby a zaměřují se i na výrobu svářenců a kompletních strojů dle dokumentace odběratele.
Strojní obrábění, soustružení, frézování hutnických výrobků
Firma STROJÍRNY OLŠOVEC s.r.o. se v Přerově a okolí zaměřuje na zakázkovou strojírenskou výrobu. Jsme vybaveni rozsáhlým strojním parkem k obrábění, soustružení a frézování hutnických výrobků.
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace od zkušené stavební firmy
Novostavby, kompletní rekonstrukce a revitalizace vám komplexně zajistí zkušená firma STAVIMAL s.r.o. v Brně - spokojený zákazník je naši prioritou.
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy - oblíbená podlahová krytina pro komfortní bydlení
Laminátové i dřevěné plovoucí podlahy jsou stále více oblíbenou podlahovou krytinou, která vám zajistí komfortní bydlení. Ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně vám rádi pomohou s jejím výběrem.
Provádění ročních prověrek bezpečnosti práce Ústí nad Labem – povinnost každého zaměstnavatele
Jedním ze základních úkolů každého zaměstnavatele je zajistit provádění roční prověrky bezpečnosti práce. Kontaktujte společnost TAURUS – PROXIMA spol. s r.o. z Ústí nad Labem a máte po starosti.
Přeprava těžkotonážních nákladů - strojů, stavebních konstrukcí, hutního materiálu
Přepravní společnost S.I.T.S. Zlín se zaměřuje na přepravu těžkotonážních nákladů - zemědělských strojů, stavebních konstrukcí, hutního materiálu. Zajišťujeme dopravu v ČR i v zemích EU.
Spedice a logistika Praha – pobočky v 37 zemích celého světa
Skutečným odborníkem v oblasti spedice a logistiky je společnosti NIPPON EXPESS, která má pobočky celkem v 37 zemích celého světa včetně zastoupení v Praze.
Tlakové formy pro lisování plastů a formy pro slévárny ze dřeva nebo či syntetické pryskyřice
Firma FORKLIM s.r.o. se zabývá lisováním plastů, slévárenstvím, truhlářstvím, formami pro slévárny a dalšími modelářskými pracemi, se kterými má dlouholetou zkušenost.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Kamenické práce, zpracování přírodního kamene a teracových výrobků
Společnost Kamenosochařství Antonína Benešovského se zabývá zpracováním přírodního kamene a výrobou teracových výrobků v okolí Znojma a Moravských Budějovic.
Sklenářské práce Praha, zasklívání oken, dveří, výroba akvárií
Sklenářské práce, zasklívání oken, dveří, lepení zrcadel, kalení a řezání skel, úprava hran, výroba akvárií, dvojskel a výloh realizuje Sklenářství Tesař BcA. Bohdan Tesař, Praha.
Mobilní zdravotnická zařízení, vyspělé technologie pro polní nemocnice i mobilní ambulance
Mobilní zdravotnická zařízení s potřebnou certifikací získáte u společnost MEDICOMPLET s.r.o. z Prahy. Prvotřídní zdravotnické vybavení pro mobilní ambulance i polní nemocnice.
Přepravní chlazení a klimatizace THERMO KING, prodej, montáž a kvalitní servis
Kvalitní přepravní chlazení, klimatizace a konvektory topení Vám poskytne společnost PEK - TK s.r.o. z Kolína. Zajistíme Vám přepravu mraženého zboží dle Vašich individuálních požadavků.
Prodej dřevin, substrátů, vánočních stromků, ráj zahrádkářů
Firma P + D ABIES, s.r.o. z Hořic zajišťuje prodej kvalitních vánočních stromků, prodej sazenic vánočních stromků, velkoobchod a maloobchod.
Plavání pro děti předškolního i školního věku na krytém bazéně
Naučte své dítě plavat a nebát se vody - Plavecký klub Chobotnička vám ráda pomůže a navíc si zde užijí spoustu zábavy nejen děti, ale také rodiče. Plaveme v Přerově, Prostějově a Olomouci.
Šatní skříně na mírů - velký úložný prostor a designový prvek Vašeho domova
Společnost TODAP, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž šatních skříní, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, lze je umístit i do atypických prostor a poskytují dostatečný úložný prostor.
Individuální ortopedická obuv - přes pojišťovnu získáte příspěvek na ortopedickou obuv
U firmy Jaroslav Režňák Zlín můžete uplatnit poukaz na ortopedickou obuv. Čerpejte přes pojišťovnu příspěvek a individuální ortopedická obuv Vás pak vyjde na zlomek ceny.
Pracovní oděvy - pracovní kraťasy z pevného materiálu a mnoha kapsami
Společnost Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka poskytuje kvalitní pracovní oděvy vhodné i na léto. Pracovní kraťasy SNICKERS jsou z kvalitního a pevného materiálu.
Rošty do bramborárny
Vyžaduje Váš provoz skladování brambor nebo jiných produktů přívod vzduchu podlahou? Betonové rošty do bramboráren od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce jsou tak pro Vás ideální volbou.
HB beton, s.r.o.
Audiovizuální prezentace od profesionálů z renomovaného video studia, Praha
Každá společnost chce prezentovat své výrobky a služby potenciálním zákazníkům co nejefektivněji. Audiovizuální prezentace jsou řešením, které dokáže zaujmout!
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Kontrola vstupu - přístup na čip, dveře na kartu, Praha
Společnost MAGTRADE, s.r.o. Praha 6 je specialista na přístupové systémy. Je zastoupením významného a kvalitního výrobce zabezpečovacích systémů IMPRO Technologies.
Ordinace dětské lékařky MUDr. Jiřina Alšová, pediatrie Liberec
Ordinace dětské lékařky MUDr. Jiřiny Alšové, preventivní, diagnostická a léčebná péče o děti a dorost, kojenecká poradna, pediatrie Liberec, Hanychovská.
Obec Srby v Plzeňském kraji, člen Svazku obcí Domažlicka s krásnou přírodou
Obec Srby a části Polžice, Medná, Roudná a Vítání leží na řece Radbuze v Plzeňském kraji. Vesnice spadá do Svazku obcí Domažlicka a nachází se zde zajímavé pamětihodnosti.
Kovoobráběcí nástrojové systémy, nástroje na dřevo a plast
Speciální nástrojové systémy na dřevo, plast a kov vyrábí společnost VYDONA z okresu Kroměříž. Kovoobráběcí, dřevoobráběcí nástroje vyrábíme dle potřeb zákazníka.
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy - chromování, niklování pomocí zámořské technologie
Vysoce kvalitní elektrochemické povrchové úpravy jako je chromování a niklování provádí společnost Devimex s.r.o., která využívá zámořskou technologii zaručující perfektní výsledky.
Pancéřové betonové podlahy se vsypem pro výrobní haly, těžké průmyslové provozy, garáže
Kvalitní betonové podlahy pro skladovací a výrobní haly Vám zajistí společnost KKstav concrete, s.r.o. z Prahy 3. Poskytneme Vám kompletní podlahu na klíč včetně statistických výpočtů a izolací.