Aktuální microsite

Podlahy do bytu, domu i kanceláře v prodejně na Praze 4 - otevřeno i v sobotu
Prodej podlah do všech místností Vašeho domu, bytu i kanceláře nabízí nově otevřené podlahové studio společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4 v Nuslích.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Výstavba podkroví, půdních vestaveb, zahradních domků
Společnost Machala UB Uherský Brod působí v lokalitě Zlínský kraj - kromě kompletní dodávky střech provádí i realizace podkroví, půdních vestaveb a výstavbu zahradních domků.
Ergonomické židle pro zdravé sezení - kancelářské i dětské židle
Kvalitní kancelářské i dětské židle v mnoha provedeních najdete u firmy ON LEAD CZ, která je největší prodejnou židlí v regionu Zlínský kraj. Doporučujeme ergonomické židle pro zdravé sezení.
Aplikace průmyslových robotů Kuka – sváření, lepení, řezání, frézování, broušení paletizace
Sháníte průmyslového robota k aplikačním činnostem jako je řezání, sváření, lepení nebo manipulace s materiálem? Obraťte se na společnost Blumenbecker Prag s.r.o. a žádejte roboty KUKA.
Prodej ložisek velkoobchod Hronov – distribuce ložisek, lineární techniky a strojírenských komponentů
Naše společnost COROLL s.r.o. Hronov je největším distributorem ložisek, lineární techniky a dalších strojírenských komponentů. Náš sortiment ložisek neustále dle požadavků zákazníků rozšiřujeme.
COROLL s.r.o. Prodej ložisek Hronov
Repliky historických oken, dveří - rustikální okna a dveře
Společnost TVT EURO-okna s.r.o. z regionu Zlínský kraj vyrobí repliky historických oken a dveří. Jde o rustikální okna v provedení špaletová, kastlová a protipožární historické dveře.
Oceňování firem, podniků a společností pro běžné znalecké posudky
Znalecký a oceňovací ústav s.r.o. v Prostějově vám připraví nejrůznější druhy tržních ocenění - zaměřuje se na oceňování firem, podniků a společností pro běžné znalecké posudky.
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Měření a regulace Praha, systémy vzduchotechniky, klimatizace, topení, chlazení, zdravotechniky
Firma AZ Elektroprojekce s.r.o. se sídlem v Praze nabízí své služby měření a regulace systémů vzduchotechniky, klimatizace, topení, chlazení a zdravotechniky.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Řešení pro uskladnění energie Fronius – efektivní akumulátorové systémy
Řešení především pro krátkodobé uskladnění solární energie pomocí efektivních akumulátorových systémů nabízí provozovatelům sítí společnost Fronius Česká republika s.r.o.
Hliníkové rohože na hrubé nečistoty - vstupní rohože v hliníkovém rámu
Firma hermély s.r.o. je distributorem čistící techniky z regionu Přerov-Olomoucký kraj. Dodává i rohože. Na hrubé nečistoty jsou vhodné vstupní rohože v hliníkovém rámu, samočistící hliníkové rohože.
Zlatnictví, klenotnictví, prodej šperků a klenotů - výrobky různých značek
Zlatnictví, klenotnictví, prodej šperků a klenotů - výrobky různých značek, autorizovaný prodejce značky Luxur Gold to je firma Zlatnictví Pavel Novák v Třebíči.
Prodej vozů Citroën, Mitsubishi a Nissan včetně kompletního servisu
Firma UNICARS CZ s.r.o. ve Zlíně - Malenovicích působí jako autorizovaný prodejce vozů značek Mitsubishi, Nissan, DS a Citroën. Poskytujeme záruční i pozáruční servis těchto automobilů
Analýza chodidel - počítačový rozbor chůze a odhalení příčiny bolesti
Jsme společnost Ergona Opava s.r.o., pobočka Brno a provozujeme specializovanou Protetiku na ulici Hybešova, kde provádíme počítačovou analýzu chůze, která odhalí příčiny bolesti Vašich chodidel.
Ergona Brno
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Divadelní a filmové líčení Praha - Petr Fadrhons - maskér herců divadla Hybernia
Za úspěchy muzikálových představení divadla Hybernia v Praze stojí vedle výkonu herců a režisérů i divadelní maskér Petr Fadrhons, který mění herce k nepoznání a přizpůsobuje jejich vizáž dané roli.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup
Laboratoř validací a měření Praha – vzduchotechnika, čisté prostory, počítačové systémy
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy je spolehlivou laboratoří, která nabízí služby validace a měření převážně vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů.
Výroba ocelových dílů Praha – na zakázku ohýbané, vystříhané, svařované
Společnost WAREX spol. s r.o. se z Prahy nabízí své moderní vybavení k výrobě ohýbaných, svařovaných nebo vystříhaných ocelových dílů s využitím u technologických konstrukcí nebo v dopravní technice.
Kurzy plavání pro kojence, předškoláky i školáky - zápis dětí na prázdniny a podzimní kurzy
Pomozte dětem rozvinout rovnováhu a orientační schopnosti ve vodě. Zapište je na kurzy plavání do Plaveckého klubu Chobotnička v Přerově a Prostějově. Kurzy jsou pro kojence, předškoláky i školáky.
Výroba dřevěného interiérového nábytku Jílové u Prahy – přesně podle Vašich představ
Potřebujete do Vašeho domova jedinečný kus nábytku, který nikde nemůžete sehnat? Nechce si vyrobit jedinečný kus dřevěného interiérového nábytku v ŠP-TRUHLÁŘSTVÍ z Jílové u Prahy.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Ošetření koní v terénu Plzeň
Plzeňská veterinární klinika Kleisslova poskytuje ošetření koní v terénu, např. pravidelné prohlídky, služby na závodech, vyjíždí k úrazům. Veterinární klinika poskytuje
Pokládka hutněných asfaltových směsí Rakovník pro kvalitní a rovný povrch silnic
Společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka nabízí pokládku hutněných asfaltových směsí včetně přepravy a dalšího ošetření pro krásný a rovný povrch vozovky.
Prodej Honda CR-V Brno, inteligentní pohon všech kol, vyspělý bezpečnostní systém
Prodej Honda CR-V Brno s inteligentním pohonem všech kol, vyspělým bezpečnostním systémem jedině od firmy AM servis plus, a.s. Přijeďte se svést.
Kamnářství Praha – vnitřní i venkovní kraby a kamna na míru
Toužíte po krbových kamnech? V Kamnářství Tomáš Jíra, které naleznete na Praze-východ, Vám navrhnou vnitřní i venkovní krby a kamna na míru.
Šití záclon a závěsů Praha na míru pro dokonalý výsledek
Byt bez záclon nikdy nebude útulný a hezký. Firma Ladislav Daněk z Prahy poskytuje široký výběr kvalitních záclon a závěsů a jejich ušití na míru Vašeho okna a interiéru pro dokonalý výsledek.
Záclony - Ladislav Daněk