Aktuální microsite

Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Nechte si u nás vyrobit Vaše snubní prsteny na zakázku jako vzpomínku na Váš velký den
Sháníte-li originalitu a poctivou práci zároveň při výrobě Vašich snubních prstenů, pak se obraťte na naše Zlatnictví Pavel Novák, kde Vám zhotovíme prsteny dle Vašich představ.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.
Servis pro motorkáře Praha – oprava a údržba všech typů motocyklů
Vlastníte motocykl a chcete mu dopřát ten nejlepší servis? Pak vyhledejte služby AMB servis s.r.o. z Prahy. Nabízíme kompletní služby pro motorkáře a opravy, údržbu nebo tuning všech druhů motocyklů.
Kabelové svazky, kabeláž pro leteckou techniku - zakázková výroba
Společnost Ray Service dodává kabeláž, kabelové svazky a konektory pro leteckou techniku. Ke každému projektu přistupujeme individuálně, zakázková výroba probíhá dle standardů pro leteckou techniku.
Polední menu v  Brně - rozvoz obědů, čerstvé jídlo, výběr z menu
Polední menu z kvalitních a čerstvých surovin až k Vám domů nebo na firmu doveze brněnská firma JEER s.r.o., která rozváží polední menu po Brně i okolí. Česká, zahraniční nebo vegetariánská kuchyně.
Pneuservis, přezouvání pneumatik, vyvažování, okres Chomutov
Pneuservis, přezouvání letních a zimních pneumatik, geometrie kol, vyvažování, kontrolu a ošetření pneumatik a disků provádí společnost Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Autoservis, opravy motorových vozidel osobních, užitkových, příprava na STK
Opravy a kontroly motorových vozidel užitkových, osobních automobilů, mechanické opravy, výměny oleje, dílů, provozních kapalin, příprava na STK zajišťuje Autoservis Jiří Voda.
Prodej, oprava svářecí, svařovací technika, svářečky Ostrava
Sháníte kvalitní svářecí techniku? Navštivte prodejnu firmy DIRETT s.r.o., kde naleznete komplexní sortiment svářecí techniky pro domácí hobby svářeče, ale také pro profesionály.
Nový vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem
Přijďte si pro nový luxusní vůz Citroën DS5 s pohonem všech 4 kol a hybridním pohonem k autorizovanému prodejci UNICARS CZ s.r.o. ze Zlína.
Dřevovýroba, prodej stavebního, konstrukčního řeziva
V Malenovické pile Zlín má dřevovýroba dlouholetou tradici. Výroba je zaměřena na různé druhy stavebního, konstrukčního řeziva - na prodej dřevěné hranoly, prkna, fošny, střešní latě.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Odtah havarovaného vozu Liberec – odtah a další služby autoservisu
Naší hlavní činností je kompletní servis, opravy a lakování automobilů všech značek včetně odtahů havarovaných vozidel - Safety Car Liberec, s.r.o.
Pronájem montážní plošiny AVIA MP13 - práce s montážní plošinou
Společnost ELPO system poskytuje pronájem montážní plošiny AVIA MP13 v lokalitě Zlín, Vsetín, po domluvě kdekoliv v ČR. Práce s montážní plošinou provádí vyškolená obsluha.
Realizace kompletních reklamních a PR kampaní
Prezentace na výstavách i veletrzích doma i v zahraničí, zajištění setkání a konferencí, PR servis, pestrá nabídka reklamních a dárkových předmětů - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Tlumiče hluku, akustické zástěny, akustické kryty a kontejnery Praha
Tlumiče hluku, akustické zástěny, akustické kryty a kontejnery pro tlumení hluku menších podniků i velkých továren nabízí zákazníkům společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Viatti Kama letní pneumatiky ideální pro osobní vozy, SUV vozy - eshop
Dovozce pneumatik KAMA do ČR, firma CZECH STYLE Zlín doporučuje pro osobní vozy letní pneumatiky Viatti Strada Asimmetrico V-130. Pořídit je můžete přímo v našem eshopu.
Akce při čipování psů, zvířat-ušetříte poplatek za psa
Pro majitele psů z Uherského Hradiště platí výhodná akce, kdy při čipování zvířat ušetříte jednoroční poplatek za psa. Veterina Mlejnský nyní nabízí objednání on-line.
Přístupové systémy IMPRO Technologies Ltd. zastoupení pro ČR
Společnost MAGTRADE, s.r.o. zastupuje v ČR světovou značku IMPRO Technologies Ltd, která je významným výrobcem přístupových systémů.
Průmyslové tiskárny čárových kódů I4 a IX4 - rychlejší a jednodušší
Tiskárny čárových kódů pro průmyslové využití vyžadují rychlost a jednoduchost obsluhy. Přesně tyto požadavky splňuje nová série I4 a IX4 od společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha.
Prodej pneumatik pro lehké nákladní automobily - sleva na pneu Kama, GoodYear, Sunfull, Dunlop
Společnost CZECH STYLE Zlín se zabývá prodejem pneumatik. Pro lehké nákladní automobily máme pneumatiky GoodYear, Kama, Dunlop, SunFull, Sava, Fulda. Na vybrané pneu je platná sleva až 50%.
Předváděcí nebo ojeté zánovní vozy za skvělé ceny a prověřený stav vozidel
Přáli byste si nový automobil, ale nemůžete si jej dovolit? Využijte našich nabídek v Autobazaru ve Zlíně, kde Vám pomůžeme najít ojetý ale zánovní vůz nebo auto z předváděčky za bezkonkurenční cenu.
Samolepící těsnění TLT z pryže - vyrobeno nejmodernější technologií
Samolepící těsnění TLT z pryže, které jsou vyráběny nejmodernějšími technologiemi prodává společnost Okentěs s.r.o., která vám nabízí široký sortiment zboží pro kutily.
Čelní autoskla bez placení z pojistné události Praha
Pomůžeme Vám eliminovat nepříjemnosti spojené s rozbitým čelním autosklem. Stačí zavolat na naši bezplatnou infolinku 800 117 556, která je v provozu nonstop.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař