Aktuální microsite

Výškově nastavitelné stoly ALNAK® - šetří Vaše záda
Společnost TechnoBank, s.r.o. z Prahy představuje výškově nastavitelné stoly ALNAK® s komfortním elektronickým ovládáním pro zdravá záda při celodenní práci vsedě či vestoje.
Nabíráme nové pacienty Kutná Hora - praktická lékařka pro dospělé
Poskytujeme odbornou preventivní a léčebnou péči v rámci praktického lékařství pro dospělé a závodní péči.
Potravinářské sklenice - skleněné obaly na kečup, majonézu, kořenky
Sklenice pro potravinářské účely vyrábí společnost Sklárny Moravia se sídlem v Úsobrně. Dodává skleněné obaly na kečup, majonézu, skleněné kořenky a další obalové sklo.
Měření, validace a kalibrace Praha – vzduchotechnika a čisté prostory
Hledáte spolehlivou firmu pro měření všech parametrů prostředí, validaci a kalibraci vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů? Spolehněte se na služby firmy AIRTECHNIK z Prahy.
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Plastové přepravky Ithaka na pohodlnou převoz zvířat vhodné i pro mezinárodní leteckou přepravu
Kvalitní přepravky za akční ceny nyní seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o.. V nabídce máme přepravky různých velikostí, které jsou vhodné také pro mezinárodní leteckou přepravu.
Wellness & Spa Pardubice – příjemná relaxace a odpočinek
Jste unaveni a nemáte energii? Síly načerpáte a příjemnou relaxaci a odpočinek si užijte v jednom z největších a nejmodernějších Wellness & Spa center Hotelu Jezerka u Pardubic.
Odpočinkový den s wellnesss v pivních lázních
Pokud hledáte ideální místo k odpočinku, pak navštivte wellness a pivní lázně v Hotelu a restaurantu Tři Věžičky v Jihlavě, v blízkosti dálnice D1.
Topenářské a instalatérské práce, kompletní realizace koupelen, Liberecko
Topenářské a instalatérské práce, dodávka a montáž rozvodů vody, kanalizace a plynu, kompletní realizace koupelen a bytových jader provádí Instalatérství - Jiří Prokop, Liberecko.
Volné pracovní místo v oboru svářeč, zámečník - práce na plný úvazek
Společnost Porgest, a.s. nabízí volné pracovní místo na plný úvazek v oboru svářeč a zámečník. Pokud hledáte práci v okolí Nového Jičína, Kopřivnice či Valašského Meziříčí, neváhejte nás kontaktovat.
Převozy peněz, převoz finanční hotovosti a cenin - bezpečnostní agenturou
Profesionální převozy peněz, převoz finanční hotovosti a cenin - bezpečnostní agenturou s vlastním vozidlem poskytuje firma MOHLIS v Brně.
Ubytování v Českém Švýcarsku, wellness penzion Balnika pro romantický i sportovní pobyt
Dopřejte si ten pravý odpočinek ve wellness Penzionu BALNIKA Emil Bláha v Mikulášovicích. Pusťte za hlavu všechny starosti a užijte si panenskou přírodu obohacenou o dobré jídlo a příjemné ubytování.
Stavební firma s bohatými zkušenostmi, výstavba rodinných domů, stavební rekonstrukce
Komplexní stavební práce včetně rekonstrukcí Vám zajistí společnost z Břidličné u Bruntálu LVM - stavební, spol. s r.o. Kvalitně Vám zateplíme fasádu a provedeme spolehlivou revitalizaci Vašeho domu.
Návrh a stavba kotelny Žatec – bezpečné prostředí
S návrhem a stavbou kotelny Vám poradí Antonín Pech. Chcete si koupit kotel a nevíte, zda máte bezpečné prostory pro jeho instalaci? Jedná se o dost ožehavé téma, tak proto je lepší si pozvat odborníka, který se Vám na místnost pro kotel podívá, buď Vám místnost zrekonstruuje, nebo přestaví úplně a dále Vám poradí i s tím jaký kotel si pro ...
Nová tlumočnická kabina Praha - simultánní tlumočení na konferencích a školeních
Pořádáte mezinárodní konferenci či školení a potřebujete zajistit kvalitní tlumočení? Firma SAN SERVIS s.r.o. se sídlem v Praze disponuje novou tlumočnickou kabinou pro simultánní tlumočení.
Největší ambulantní rehabilitační a fyzioterapeutické pracoviště v Praze
Vyřešte svůj problém s bolestí zad nebo pohybovými potížemi v jedné z jedenácti poboček největšího ambulantního rehabilitačního pracoviště THERAP-TILIA spol. s r.o. v Praze.
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Parní čistič SC 4 za bezkonkurenční cenu!
Nabízíme bezkonkurenční parní čistič, který dokáže čistit ekologicky bez použití čistících prostředků a do vysokého lesku kachlíky, okenní tabule a tvrdé lesklé povrchy.
Celní poradenství Praha – odbavení podle platných předpisů a nařízení
Celní poradenství a optimální řešení odbavení zboží podle platných předpisů při vývozu i dovozu zajistí zkušený tým specialistů společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Vodoléčba Praha - druh rehabilitace, která zvyšuje fyzickou i psychickou odolnost nemocného
Co se vám vybaví, když se řekne rehabilitace? Nemocniční prostředí a sestra, která vám bolestivě hýbe s končetinami?
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Nakládka a odvoz odpadů Chomutov – přistavení kontejneru u zákazníka
Nevíte, kam s kovovým odpadem? O nakládku a odvoz odpadů se v Chomutově a okolí postará firma Štoky s.r.o., která nabízí také službu přistavení kontejneru přímo k zákazníkovi.
Štoky s.r.o. výkup a zpracování odpadů