Aktuální microsite

HIFI technika na eshopu a k poslechu ve studiu - ucelená nabídka, na splátky
Hi-fi techniku vám nabízí firma EAS Opava s.r.o. Na eshopu nabízí ucelenou nabídku HIFI přístrojů a doplňků, také na splátky. K poslechu můžete využít poslechové studio.
Rekvalifikační kurzy Opava pro pracovníky v sociálních službách
Rekvalifikační a vzdělávací kurzy pro pracovníky v sociálních službách nebo ošetřovatel, které pořádá Slezská univerzita v Opavě jsou tou správnou volbou.
Nová generace bezúdržbového řetězu LAMBDA od TSUBAKI  - novinka
CONTRA Praha s.r.o., zástupce značky TSUBAKI, představuje novinku ve své nabídce – novou generaci (již šestou v řadě) bezúdržbového řetězu LAMBDA splňující požadavky na nulovou kontaminaci mazivem.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Umělecké kovářství, zakázková i sériová kovovýroba, originální ploty, mříže a brány
Kvalitně zpracované kovářské výrobky podle Vašich představ Vám zhotoví Kovářství Petr Andrýsek z Žeranovic u Kroměříže. Na zakázku Vám vyrobíme originální bránu, plot či krbové nářadí.
Autoservis Plzeň, spolehlivé opravy a servis motorových vozidel všech značek aut
Kompletní servis, opravy i výměny oleje a autoskla Vám zajistí moderně vybavený autoservis David Srp z Plzně. Opravíme vše, co se nám dostane do rukou.
Třískové obrábění plastů, výroba kluzných ložisek a vedení z bezúdržbového materiálu ZEDEX®
Precizní CNC soustružení, frézování a dokončovací práce Vám zajistí společnost WOLKO-PLAST, S.R.O. z Valašského Meziříčí. Poradíme si s obráběním veškerých dostupných plastů na trhu.
Jsme připravení na Vánoce - velký výběr zlatých a stříbrných šperků
Inspiraci na vánoční dárky můžete najít ve Zlatnictví Pavel Novák v Třebíči, kde je pro Vás připraven velký výběr krásných zlatých a stříbrných šperků.
Firemní školení, semináře, akce i ubytování v okolí Žďáru nad Sázavou
Ubytování pro firmy, zajištění prostorů pro školení, semináře, kongresy a jiné firemní akce za příjemné ceny můžete uskutečnit v Hotelu U Hrocha, který sídlí ve nedaleko Žďáru nad Sázavou.
Restaurace a hotel U Hrocha
Nábor zaměstnanců – obsadíme každé volné pracovní místo
Neztrácejte drahocenný čas hledáním vhodných kandidátů na obsazení volných pracovních míst. Nábor zaměstnanců za Vás udělá spolehlivá personální agentura ManpowerGroup, spol. s r.o.
Digitální tachografy Děčín – prodej, montáž, atesty
Využívají Vaši řidiči digitální tachografy nebo uvažujete o jejich pořízení? Využijte nabídku firmy Mechanika Teplice, družstvo na jejich prodej, montáž, update firmwaru, výměnu nebo atesty.
Penzion České Švýcarsko – útulný penzion v rodinném stylu
Chystáte se na dovolenou nebo víkend do Národního parku České Švýcarsko a dáváte v ubytování přednost rodinným penzionům? Pak je pro Vás ubytování v Penzionu Dřevák tou správnou volbou.
Projektování, realizace, revitalizace městských parků, veřejné zeleně
Firma GARD&N se věnuje projektování městských parků, veřejné zeleně. Dodá pro obce, města potřebné podklady pro revitalizace a postará se o realizace. Působí v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Díky připojení k internetu PROFI INTERNET budete v centru dění - Praha
Společnost Quantcom, a.s. nabízí svým zákazníkům z řad firem a ISP službu PROFI INTERNET.
Quantcom, a.s. (Dial Telecom) Telekomunikační operátor Praha
Mezinárodní stěhovací služby - zajišťované rodilými japonskými mluvčími v češtině i v angličtině
Stěhujete se do ciziny či do ciziny a očekáváte profesionální servis? Společnost NIPPON EXPESS nabízí mezinárodní stěhovací služby zajišťované rodilými japonskými mluvčími také v češtině i angličtině.
Projekty vzduchotechniky a čistých prostorů Praha převážně pro zdravotnictví
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK se sídlem v Praze nabízí své služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů převážně pro oblast zdravotnictví a farmacie.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Aktivní čistící pěny, mazací prostředky pro auta, čistič palivových vstřiků Cyclo, eshop
Čistící prostředky pro automobily zn. Cyclo seženete na e-shopu u společnosti ADAMEC – ADRO s.r.o. z Opavy, která nabízí aktivní čístící pěny, mazací prostředky i čističe palivových vstřiků.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Studium 3letých technických a ošetřovatelských učebních oborů bez maturity
OA, SOŠ a SOU Třeboň nabízí 3leté učební obory: Opravář zemědělských strojů; Mechanik opravář motorových vozidel; Malíř skla, Brusič skla; Výrobce bižuterie; Ošetřovatel.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Výroba kabelů a kabelových svazků Plzeň
Spolehlivý výrobce kvalitních kabelů a kabelových svazků na zakázku, firma DURANGO electronic s.r.o., nabízí zakázkovou výrobu různých délek a průměrů kabelů bez minimálního limitu vyrobených kusů.
DURANGO electronic s.r.o.
Satelitní - GPS střežení vozidel Praha – jednoduchá instalace a vysoká přesnost
Máte drahý vůz a nechcete dát šanci zlodějům? Pak využijte nabídku na aktivní či pasivní satelitní GPS střežení vozidel od společnosti 1. REX SERVICES, a.s. se sídlem poblíž Prahy.
Stavební chemie SIKA – pro všechny stavby
Přísady do malt a betonu, sanační malty, tmely, lepidla nebo jiné kvalitní produkty stavební chemie švýcarské společnosti SIKA nabízí certifikovaný dodavatel, společnost TRANS-REGION-STAV s.r.o.
Výroba www stránek Praha 8 – v xhtml a CSS včetně animací
Bez vlastních internetových stránek dnes snad ani nelze podnikat. Výrobu vlastních www stránek v xhtml a CSS Vám nabízí společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy 8.
Kontinuální měření emisí – spolehlivé, bezporuchové, lehce ovladatelné
Systémy kontinuálního měření emisí od firmy Elidis s.r.o., Odolena Voda jsou spolehlivé, bezporuchové, snadné na ovládání a vhodné do menších i velkých průmyslových provozů.
Řetězy série NEPTUNE ideální do extrémních podmínek
Pokud Vaše výroby probíhá v extrémním teplotním nebo vlhkém prostředí či vyžaduje zdravotně nezávadné prostředí, oceníte nové řetězy série NEPTUNE z nabídky firmy CONTRA Praha s.r.o.
CONTRA Praha, s.r.o. Distribuce průmyslových řetězů Praha