Aktuální microsite

Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Bezlepkové koření celiakům dodá v bio kvalitě český výrobce BENKOR
Vychutnejte si výborná jídla okořeněná bezlepkovým kořením v bio kvalitě, která nabízí český výrobce, společnost BENKOR s.r.o.
Kovová stavebnice MEKUR, vláčky, lokomotivy, roboti, dětské hračky
Kovové stavebnice MEKUR, elektrické železnice, vláčky, lokomotivy, roboti, dětské hračky manuální, mechanické, technické vyrábí a prodává na e-shopu společnost Merkur Toys s.r.o.
Nákladní vozidla SCANIA pro různé typy provozů, autobusy, prodej, servis
Nákladní vozidla SCANIA, kamiony, autobusy příměstské i dálkové, prodej, servis s nonstop asistenční službou zajišťuje společnosti Scania Czech Republic s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Projekční práce v oboru elektro, elektroprojekce, vypracování projektové dokumentace
Kvalitní projektování v oboru elektro pro občanské, průmyslové i bytové výstavby Vám zajistí společnost Otakar Chládek - ATEL - projekční ateliér elektro z Prahy Chodov.
Veřejné osvětlení ploch, parků, komunikací - návrh, montáž i servis Kuřim
Veřejné osvětlení ploch, parků -pokládka kabelů, osvětlení průmyslových areálů, parků, historických objektů, komunikací, projektová činnost, kompletní realizace, trafostanice
Servis zdravotnické a laboratorní techniky Hradec Králové - vypracování revizních zpráv
Oddělení servisu se zabývá vypracováním revizních zpráv na přístrojích a zařízeních, kvalitní servis revizním technikem - BIČELS SERVIS, s.r.o. Hradec Králové
Prodej střešní krytiny, hliníkové, plechové střechy
Společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o. Vám ve spolupráci s těmi nejvýznamnějšími výrobci a dodává ve Zlíně střešní krytiny a další materiál pro stavbu a rekonstrukci např. hliníkových a plechových střech.
Výroba kabeláže a kabelových svazků
Společnost Ray Service ze Starého Města u Uherského Hradiště se zabývá výrobou kabeláže a kabelových svazků, dodává kabelové komponenty od světových výrobců.
Zakázková výroba ocelových konstrukcí z kvalitní oceli, strojírna Kladno
Pevné a spolehlivé ocelové konstrukce pro nejrůznější účely Vám vyrobí společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic u Kladna. Konstrukce, na kterou se můžete spolehnout.
Strojírenská a zámečnická výroba, traverzy, výroba zdvihacích strojů a zařízení
PEREX 100-170 Výroba a montáž zdvihacích jeřábů, nosných traverz či C háků Vám poskytne společnost Stanislav Kindl – Strojírna z Želevčic. Zajistíme Vám spolehlivé ocelové konstrukce.
Vybavení interiéru MŠ, školních zařízení, družiny - výroba dětské stoly, židle, lehátka
Na realizace vybavení interiéru školních zařízení a MŠ se specializuje firma Dřevovýroba Kaštánek ze Starého Města u Uherského Hradiště. Výroba je zaměřena na dětské stoly, židle, lehátka.
Laboratorní váhy prodej Praha – bez nás se v dnešní době neobejde žádná laboratoř
Společnost Mettler- Toledo se zaměřuje na výrobu a prodej vah pro různá odvětví jako například pro zdravotnictví, laboratoře, školy aj.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Akumulační sporáky Praha – ideální pro chaty, chalupy a víkendové domy
Neopakovatelnou atmosféru chalup a víkendových domů vykouzlí řemeslně propracované designové i klasické kachlové akumulační sporáky od Kamnářství Tomáš Jíra, které naleznete na Praze-východ.
Letiště Kolín - možnost výuky létání na  bezmotorových i motorových kluzácích
Nabízíme výcvik létání na bezmotorových i motorových kluzácích, ultralehkých i motorových letounech, odvážnějším pak i výcvik seskoků s padákem.
Čištění komunikací Praha 9 – pravidelné nebo jednorázové
Firma Autodoprava Karel Rys z Prahy 9 nabízí pravidelné i jednorázové čištění komunikací, průmyslových areálů nebo parkovišť.
Strojírenská výroba - tvarové výpalky z kovů, těžké svařence
Společnost VOP CZ, s.p. má v oblasti strojírenské výroby mnohaleté zkušenosti. Zaměřuje se na tvarové výpalky z kovů a také na výrobu těžkých i lehkých svařenců pro celou Českou republiku i zahraničí.
Zpracování stavebních rozpočtů Pardubice - kalkulace staveb pro firmy i soukromé subjekty
Stavebním rozpočtům se věnujeme již od roku 1977 a jsme tedy firma s dlouholetými zkušenostmi. Provádíme stavební rozpočty a kalkulace staveb ve východních Čechách.
Trysky Lechler pro zemědělství a zemědělské stroje, včetně příslušentví
Společnost ADAMEC – ADRO s.r.o. je obchodní a servisní, která se zaměřuje na prodej zemědělských trysek pro zemědělské stroje v Opavě a okolí. V sortimentu naleznete také jejich příslušenství.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Trendy maskáčové oblečení - trička, mikiny, bundy, kšiltovky
Společnost Reklamní potisk s.r.o. má kolekci dámského, pánského i unisex maskáčového oblečení jako trička, mikiny a kšiltovky, které si můžete nechat také potisknout.
Reklamní potisk, s.r.o.
Levné, dlouhodobé ubytování pro řemeslníky, zaměstnance firem
Penzion-pivnice Velký bazar Otrokovice poskytuje levné dlouhodobé ubytování pro řemeslníky a zaměstnance firem, kteří potřebují zajistit ubytování v okolí Zlína.
Výroba vlajek pro firmy i fanoušky na zakázku již od jednoho kusu
Dobrevlajky.cz E-SHOP z Prahy se postará o výrobu vlajek a vlaječek na zakázku podle zadání již od jednoho kusu nejen pro firmy, fanoušky či sportovní kluby.
Prodej pneumatik pro všechny typy, značky aut - eshop s pneumatikami
Společnost CZECH STYLE s.r.o. Zlín provozuje eshop s pneumatikami pro všechny typy i značky aut. Na prodej pneu pro vůz Škoda, VolksWagen, Hundai i další osobní a SUV vozy a také speciální pneu.