Aktuální microsite

Specializovaný autoservis vozů zn. Mercedes-Benz - Praha 6
David Schwáb-ŠAOME,Mercedes servis je kvalitní autoservis z Únětic - Praha 6, který Vám poskytne kompletní úpravy motoru auta včetně zvýšení jeho výkonu. S naším rychloservisem ušetříte čas i peníze.
Řídicí a regulační technika pro hydraulické systémy, filtrační technika pro mazací systémy
Sací, zpětné i tlakové filtry či kvalitní systémy údržby kapalin Vám poskytne společnost ARGO-HYTOS s.r.o. z Vrchlabí. Efektivní řešení pro převody či hydraulické a mazací systémy.
Výhodný prodej chytrých úložných Smartboxů na nářadí
Najdete u nás také nejrůznější druhy nářadí, které patří do základní výbavy každé dílny - CRATER HK s.r.o. Hradec Králové
Kroužek na hvězdárně s dlouhou tradicí
Pro žáky 5. až 7. tříd základních škol pořádáme astronomický kroužek - Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Rostlinné a živočišné výrobky - pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky, chov krav
Rostlinné a živočišné výrobky nabízí společnost ZEMĚDĚLSKÁ a.s. Opava-Kylešovice, která poskytuje pěstování obilovin, řepky olejné, cukrovky a specializuje se na chov krav.
Řezání kovových i nekovových předmětů a výrobků Praha – přesnost a rychlost
Rychlé a přesné řezání kovových a nekovových předmětů například pro výrobu součástek nebo komponentů do hodinek či pro potřeby modelářů nabízí provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Výroba, dodávka a montáž moderních i klasických montovaných rodinných domů Příbram
Plánujete bydlet ve vlastním a toužíte po krásném rodinném domě? Společnost HK - Dřestav s.r.o. sídlící nedaleko Příbrami Vám zajistí výrobu, dodávku a rychlou montáž montovaných rodinných domů.
HK - Dřestav s.r.o. Úsporné a moderní dřevostavby
Prodej a servis ruční bourací technika Jablonec nad Nisou - benzinová, pneumatická, hydraulická kladiva
Nabízíme kompletní servisní služby veškeré ruční bourací techniky, prodej ruční bourací techniky - Acstroje, s.r.o. Jablonec nad Nisou
Knihařské zpracování – vazba knih V1 až V8 Praha
Hledáte tiskárnu, kde kromě tisku nabízení i kompletní služby vazby knih a knihařského zpracování? Pak kontaktujte Tiskárnu TIROZ, kterou naleznete v Praze 4.
Tiskárna TIROZ Digitální, ofsetový, sítostisk Praha 4
Hypotéky, úvěry, stavební spoření nebo refinancování pro fyzické i právnické osoby
Firma SAM Finance s.r.o. z Havlíčkova Brodu poskytuje služby v oblasti financí. Zajišťuje jak hypotéky, tak úvěry, stavební spoření nebo refinancování pro právnické a fyzické osoby.
Autosvětla poziční, přídavná, koncová, pracovní, LED světla
Autosvětla poziční, přídavná, koncová, pracovní, osvětlení SPZ, výstražné majáky, žárovkové i LED světla jejich prodej a dodávku zajišťuje společnost David Čihák – autoservis.
Autoservis, opravy osobních i nákladních vozidel, přívěsů a návěsů
Opravy osobních i nákladních vozidel, přívěsů a návěsů, motorek, pravidelný servis a pneuservis provádí kvalitní a spolehlivý autoservis na Břeclavsku Truck & Car Servis Břeclav s.r.o.
Těsnění z kvalitních pryžových směsí od renomovaných výrobců, Pireli, Flock, TKP, MPP
Kvalitní těsnění z kompaktní či lehčené pryže Vám zajistí společnost MAVEX - Marie Sedláková s.r.o. z Červené Vody, okres Ústí nad Orlicí. Široký sortiment nejrůznějších druhů těsnění.
Profesionální cateringové služby s kreativními šéfkuchaři a vysokou gastronomií
Prvotřídní catering od nejlepších kuchařů v oboru Vám zajistí společnost Hotel Aplaus**** ELLA Litomyšl s.r.o. Vysoká gastronomie plná nezapomenutelných chutí a zážitků.
Správná volba mazacího tuku prodlouží životnost Vašich ložisek
Firma ROTOMAX se zabývá prodejem mazacího tuku pro mazání ložisek v Opavě, Ostravě. Zajistíme Vám mazivo pro univerzální i specializované použití. Správná volba maziva zvýší životnost Vašich ložisek.
ROTOMAX, a.s. Ložiska a těsnění Opava
Chemické čištění oděvů a divadelních kostýmů Praha – s vyzvednutím a odvozem
Náročné a komplikované chemické čištění drahých divadelních, muzikálových, historických nebo karnevalových kostýmů obstará spolehlivě včetně odvozu a přivezení zpět Černošická čistírna s.r.o. Praha.
3D skenování, měření dílů pro reverzní inženýrství-náhradní díly, nástroje
Společnost VYDONA Pravčice se věnuje 3D měření a skenování dílů pro Reverzní inženýrství. Díky tomu je možné vyrobit náhradní díly či nástroje.
Sériová výroba lešení Jilemnice - stabilní hliníkové lešení typu sloup a kostka
Zabýváme se výrobou, dodávkami a prodejem stabilního hliníkového lešení typu sloup a kostka, sériová výroba lešení - Tauchman SWS s.r.o. Jilemnice, Semily
Autoskla pro osobní, nákladní vozy i autobusy - výměna, montáž, oprava zdarma
Společnost DARO CAR, s.r.o. provádí ve Zlíně a okolí výměny, opravy a montáže čelních, bočních i zadních autoskel na všechna osobní vozidla, nákladní vozidla a autobusy.
DARO CAR, s.r.o. Autosklo zdarma přes pojišťovnu
Autoškola, výcvik a kondiční jízdy Hradec Králové – vstupní i pravidelné školení řidičů, rychlokurzy
U nás získáte řidičské oprávnění na osobní automobil, nákladní automobil nebo na motorku, provádíme školení řidičů i rozšíření řidičského oprávnění - AUTOŠKOLA Jaromír Popelka Hradec Králové
Poradenství a konzultace v oblasti energetiky – zajistí Vám značné úspory
Přemýšlíte, jak dlouhodobě snížit náklady Vaší společnosti? Pak se obraťte na profesionály ze NEONPOWER s.r.o. se sídlem v Praze, kteří se zabývají poradenstvím a konzultacemi v oblasti energetiky.
Fóliové tenzometry a příslušenství Praha – vysoce kvalitní produkty za přijatelnou cenu
Vysoce kvalitní fóliové tenzometry v mnoha variantách včetně příslušenství nabízí za zajímavé ceny společnost HBP měřicí technika s.r.o. z Prahy.
HBP měřicí technika s.r.o. Snímače, senzory a tenzometry Praha
Projektové služby a inženýring Dobříš – komplexní řešení při stavbě domu
Ať už se chystáte ke stavbě rodinného domku, hotelu nebo skladu či provozovny, můžete se společností ATELIER HESTIA s.r.o. z Dobříše spolehnout na špičkové projektové služby a inženýring.
ATELIER HESTIA s.r.o. Projektování a inženýring Praha
BG dekarbonizace, údržba motoru - odstranění karbonových usazenin
Autoservis Šimek se specializuje na BG dekarbonizaci motoru pro klientelu z regionu Zlín, Vsetín, Zlínský kraj. Pravidelná údržba a odstranění karbnonových usazenin prodlouží životnost motoru auta.
Autoškola, získání řidičského oprávnění, základní a rozšiřující výcvik
Autoškola, akreditované školicí středisko řidičů, získání řidičského oprávnění, řidičský průkaz skupiny B, C, D, T, E zajišťuje Autoškola Milan Dvořák, okres Beroun.