Aktuální microsite

Látkové textilní rolety výroba, prodej Praha – design na míru
Pokud hledáte kompromis mezi designem a zastíněním oken, již nemusíte. Látkové textilní rolety vyráběné a prodávané firmou Hella – stínící technika z Prahy naprosto splňují oba tyto požadavky.
Ekologická likvidace vozidla, automobilů | Hradec Králové
Vaše havarované, nepojízdné či jinak poškozené auto zdarma naložíme a odvezeme.
Odborné stěhování strojů a nadměrných předmětů – Jablonec
U firmy Stěhování Brzek si můžete objednat celý proces stěhování strojů a nadměrných předmětů - Stěhování BRZEK Jablonec nad Nisou
Solární zahradní sprcha Teramo Borovnička – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody
V našem bazénovém sortimentu naleznete i solární zahradní sprchu Teramo – hliníková nádrž pro rychlý ohřev vody - Bazény A & M Borovnička
Obec Osoblaha, okres Bruntál, PP Osoblažský výběžek, historie
Obec Osoblaha, PP Osoblažský výběžek je evropsky významná chráněná lokalita s výskytem žáby kuňky ohnité, historické zajímavosti kostel, kašna, kaplička, dráha.
Kovovýroba, CNC obrábění kovů, vlastní výroba parkovacích sloupků a dalších kontrukcí
CNC obrábění na moderních strojích či svařování nerezu a hliníku Vám zajistí společnost FRTrading, s.r.o. z obce Nový Hrádek – Rzy. Poskytujeme kvalitní zámečnické práce a kovovýrobu.
Základní umělecká škola, ZUŠ Pečky, obor hudební, výtvarný, literárně dramatický i taneční
Ať už Vaše dítě baví kreslení, muzicírování či tanec, rozvíjejte jeho talent a dopřejte mu kvalitní umělecké vzdělání, jež poskytuje Základní umělecká škola, Pečky, Barákova 700 z okresu Kolín.
Obec Vápenný Podol, centrum turistického ruchu na úpatí Železných hor nedaleko Chrudimi
Obec Vápenný Podol je malá vesnice rozprostírající se na úpatí Železných hor, jejíž první zmínky jsou datovány do 13. století. Poznejte obec, kterou v minulosti navštívil J. Vrchlický či S. Čech.
Servis a opravy sklářských pecí Teplice
Společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic zajistí profesionální plánovaný pravidelný servis a okamžité havarijní opravy sklářských pecí.
Hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec – vysoká nosnost, flexibilita a rychlé dodání
Širokou škálu využití v různých odvětvích průmyslu k výrobě montážních a dílenských pracovišť a výrobních linek nabízí hliníkové konstrukční stavebnicové profily MayTec od Enprag s.r.o. z Prahy.
Tričko s potiskem Praha -  vytiskneme jakýkoliv motiv na trička všech velikostí a barev
Naše společnost se již od roku 1990 specializuje se na potisk triček, potisk mikin a dalšího textilního sortimentu. Provádíme potisk triček od 1 ks a do druhého dne.
Obchodní a reklamní agentura Karel Šubrt Praha potisk triček
Softwarová řešení Fronius – efektivní využití fotovoltaického systému
Kontrolu nad efektivním využíváním fotovoltaických systémů a jejich nepřetržité monitorování včetně možnosti okamžité regulace poskytne vlastníkům softwarové řešení Fronius Česká republika s.r.o.
Novinka od výrobce Abbkine – kity určené k purifikaci a primární i sekundární protilátky
Společnost Biogen Praha, s.r.o. zařazuje do své nabídky kity pro purifikaci s velmi krátkou dodací lhůtou a dále primární a sekundární protilátky vysoké kvality, novinku od špičkového výrobce Abbkine.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Volná pracovní pozice - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí
Volná pracovní pozice u firmy ELQA, s.r.o. - Vedoucí staveb, stavbyvedoucí Zajišťování, vedení a kontrola chodu staveb v oblasti elektromontážní. Brno - Kuřim.
Výrobce nízkonapěťové transformátory
Výrobce nízkonapěťové transformátory firma KPB INTRA s.r.o. je zabývá vývojem, výrobou i samotným prodej. Transformátory nízkého napětí, dělené trafa na rozvodnici a na kabel.
Zemní práce Rakovník – spolehlivě, profesionálně, rychle
Sháníte spolehlivou firmu na provedení větších i meších zemních prací? Spolehnout se můžete na soukromou českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku.
Průduchové pytle pro balení a uskladnění brambor
Široký sortiment průduchových pytlů, které prodlouží životnost Vašich brambor, zeleniny a ovoce, dodává firma FOKUS-H s.r.o. se sídlem v Třebíči.
Prodej kotlů Žatec - kotle na plyn, tuhá paliva i biomasu, montáž, servis
Prodejem kotlů v Žatci a jeho okolí se zabývá pan Antonín Pech. V nabídce naleznete nepřeberné množství kotlů na plyn, biomasu nebo tuhá paliva a v neposlední řadě také elektrokotle.
Kvalitní kuchyně na míru s 3D návrhy a poradenstvím
Moderní a kvalitně provedená kuchyně zpříjemní chvíle vaření. S realizací Vašeho kulinářského království Vám pomůže kuchyňské studio Aleš Vít, působící v okolí Brna a Ivančic.
Dveřní kování, okenní kování Kladno - široké a rozsáhlé portfolio výrobků
Kování na okna a dveře je snadno smontovatelné, elegantní a přitom plně funkční.
Silniční váhy a mostní váhy - váhová řešení Praha - extra odolné s dlouhou životností
Váhová řešení pro vážení kamionů přináší v podobě silničních a mostních vah s dlouhou životnostní společnost Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Projekční a inženýrská činnost v oboru elektro Praha - kvalitní práce a dodržení termnínů
Hledáte odborníky zabývající se projekční činností v oblasti elektra? Pak se můžete spolehnout na prověřenou firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy s tradicí v oboru více než 25 let.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.
Nemocnice Jilemnice, lůžkové a ambulantní oddělení, vyšetření, diagnostika
Komplexní lékařská péče, interna, chirurgie, gynekologie, porodnictví, neurologie, ARO zajišťuje v okrese Semily Masarykova městská nemocnice v Jilemnici MMN, a.s.
Ubytování Jetřichovice – komfortní ubytování v rodinném penzionu
Útulný rodinný penzion Dřevák uprostřed upravené obce Jetřichovice nabízí svým hostům komfortní ubytování a mnoho sportovních i rekreačních aktivit v centru krásné přírody.