Aktuální microsite

Realizace střechy na klíč, komplexní tesařské, klempířské a pokrývačské střešní práce
Komplexní střechu na klíč s výběrem velkého množství barev i materiálů Vám zrealizuje společnost ROBROOF 2004 s.r.o. z Čejkovic. Zajistíme střechu na Váš rodinný dům či průmyslový objekt.
Výroba a prodej tapet také podle Vašeho originálního návrhu Praha
Jedinečného a útulného vzhledu každého interiéru docílíte s designovými tapetami mnoha vzorů z obchodu www.mojetapety, které vyrábí a prodává společnost TECOM paper s.r.o. Praha.
Přenosné hasící přístroje - práškové, vodní, sněhové nebo halonové
HASEO, v.o.s. z Bělotína je Váš partner pro hasící techniku. Společnost se specializuje na prodej, servis a revize a opravy hasících přístrojů.
Studium v cizině, zahraniční studium
Slezská univerzita v Opavě je veřejná vysoká škola, která je členem European University Association a poskytuje Vám také zahraniční studium. Studujte v cizině se Slezskou univerzitou.
EZS, EPS Praha 8 – návrhy, dodávky, instalace do domů i jiných objektů
Hledáte spolehlivou firmu, která Vám zajistí kompletní návrh, dodávku a instalaci EZP i EPS? Pak se s důvěrou můžete obrátit na společnost TVR data a komunikace s.r.o. z Prahy.
Systémová řešení stropních podhledů Knauf AMF Praha – funkční a estetické stropy
Funkční a estetická systémová řešení stropních podhledů do jakéhokoliv prostoru přináší společnost Knauf AMF, s.r.o. se sídlem v Praze.
Zahradnické služby Příbram
Také se již nemůžete dočkat, až bude Vaše zahrada nebo balkon obsypán záplavou květů? Zahradnictví Příbram nabízí prodej zahradnického sortimentu, rostlin a substrátů a zahradnické služby.
Malířské nátěry Primalex Pardubice - vysoce propustný nátěr vnitřních prostorů
Vybírejte z našeho velkoobchodního a maloobchodního prodeje barev a laků. Nepřeberné množství variant čeká pouze na vás - Mana barvy s.r.o. Pardubice
Projekty energetických úspor (EPC) na klíč – optimalizace bez navýšení nákladů
Přemýšlíte nad efektivním energetickým hospodařením a nemůžete zvyšovat současné provozní náklady? Řešením je projekt energetických úspor (EPC) na klíč od Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy.
Počítačová analýza chůze - vyšetření chodidel, které odhalí příčiny a vyřeší bolest
Zdravotnické centrum Protetika Jeseník. nabízí počítačovou analýzu chůze, kde podrobně vyšetříme Vaše chodidla a vyřešíme bolest chodidel při chůzi.
Jesenická ortopedie s.r.o.
Pojištění veterinární léčby psa
Informace o výhodách programu Pojištění veterinární léčby psa přináší všem majitelům psů Veterinární klinika Kleisslova v Plzni.
Velkoobchod, prodej autobaterií, motobaterií do všech vozidel, skladem
Známý prodejce autobaterií do všech druhů vozidel. Velkoobchod, dodávku autobaterií VARTA, AFA, OPTIMA, PLUS, zajišťuje firma Autobaterie Kopečný s.r.o., působící v okrese Třebíč.
Polyurea - stříkaná hydroizolace s vytvrzením do 7 vteřin Litvínov
Vysoce mechanicky odolnou ochranu s vytvrzením již za 7 vteřin zajistí pro různé povrchy stříkaná hydroizolace Polyurea od společnosti STROJCONSULT Litvínov s.r.o.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o praní a čištění prádla Opava
Zateplovací a tepelné izolace pro rodinné domy, bytové jednotky nebo historické budovy
Společnost TOMI stavebniny, s.r.o. z Třebíče pro Váš zajišťuje kvalitní zateplovací a izolační systémy výrobců WEBER, BAUMIT a CEMIX, které zateplí Váš domov a sníží náklady na energii.
Pracovní kombinézy - kvalitní pracovní kombinézy s praktickými kapsami
Pracovní oděvy, jako jsou kombinézy, vesty, overály, obuv a další pracovní ochranné pomůcky pro Vás poskytuje firmy Ochranné pracovní pomůcky Stanislava Kopečka z Moravských Budějovic.
Zastřihovače vlasů a vousů Braun pro rychlé a precizní zastřihování - prodej Praha
Dnešní doba klade vysoké nároky na muže a žádá upravené vlasy a pěstěné vousy. Nic z toho však nebude problém s kvalitním zastřihovačem vlasů a vousů z prodejny ELPEN-BRAUN v Praze.
Výměna čelních, bočních i zadních autoskel Praha-západ – rychle a kvalitně
Potřebujete rychle vyměnit poškozené autosklo u Vašeho vozu? Pak zavítejte do firmy Autoservis Jaroslav Kratochvíl na Praze – západ, kde se o vše postarají.
Svařování TIG, laser, pájení Jičín - nerezové a legované oceli, menší plechové dílce
Naše firma se zabývá svařováním TIG nerezové a legované oceli a menších plechových dílců - ZPA Nová Paka, a.s. Jičín
ZPA Nová Paka,  a.s.
Keramické glazované kachle z Šumavy pro kamna a krby
Keramické glazované kachle pro kachlová kamna, krby či repliky historických kamen vyrábí společnost MK PROFI Kachlová kamna s.r.o. z Horní Plané.
Topení Domažlice
Neutrácejte zbytečně za neekonomické systémy vytápění, kontaktuje společnost PROKAT invest s.r.o. z Domažlic, kde vám vyprojektují a instalují systémy topení na míru.
Pohřební služba Písek
Máte před sebou smutnou povinnost zařídit pohřeb pro blízkou osobu? Pohřební služba Jiří Habich z Písku je připravena podat Vám pomocnou ruku a vše potřebné zařídit s úctou a profesionálním přístupem.
Výzkum moderních a ekologických způsobů zpracování a užívání uhlí
Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s. sídlící v Mostě se zabývá zkoumáním nových a moderních metod zpracování převážně hnědého uhlí, které eliminují negativní dopady na životní prostředí.
VÚHU a.s. Výzkumný ústav pro hnědé uhlí a.s.
Úspěšná realitní kancelář z Opavy, která myslí i na charitu to je AVAPO - realitní kancelář s.r.o.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. je spolehlivá realitka z Opavy, která díky svým znalostem a zkušenostem poskytne odbornou pomoc při koupi, prodeji nebo pronájmu nemovitosti, bytu i domu.
AVAPO - realitní kancelář s.r.o. Opavská realitka
Pracovní trika pro hasiče s potiskem Jičín - dlouhý a krátký rukáv
Nabízíme dle vašich přání a požadavků potisk hasičských trik, Pracovní trika pro hasiče s potiskem Jičín - dlouhý a krátký rukáv - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Dětenice, Jičín