Aktuální microsite

Muzeum stavebnice MERKUR, vláčky, historie, expozice, e-shop
Muzeum stavebnice MERKUR s výstavou Ocelového města, plechovými vláčky a jinými exponáty, e-shop nejznámější hračky se nachází v Polici nad Metují.
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály - Prodej Žďár nad Sázavou
Ruční a elektrické nářadí pro profesionály prodává na Žďársku firma RK - TECH s.r.o. Značky Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO, KUKKO, BESSEY Milwaukee AKU technologií.
Prodej chlebové mouky a směsi - pečení domácího chleba
Prodej chlebové mouky a směsi pro pečení chleba vám zajistí firma s tradicí - Naděžda Feithová, ALFA mlýn a balírna Pouzdřany (Břeclav).
Prodej použité zemědělské techniky ze zahraničí Příbram
Podnikáte v zemědělství a nemůžete si dovolit velké finanční výdaje za nové stroje? Obraťte se na Agrobazar Vladislav Průša v Příbrami, který dováží funkční zemědělskou použitou techniku ze zahraničí.
Autosalon Karlovy Vary – profesionální servis a komfortní prostředí
Špičkové služby pro Vás i Vaše auto nabízí nové servisní a prodejní prostory autosalonu o rozloze 10.000 m2 u autorizovaného partnera značek Toyota a Volvo u AutoEdler s.r.o. v Karlových Varech.
Pizzerie Brno – Pisárky – rozvoz každý den v týdnu až do 2.30 do rána
Přepadl Vás nečekaný hlad, nestíháte uvařit večeři nebo přišla neohlášená návštěva? Vše vyřeší pizzerie s rozvozem Hladový vlk, kterou naleznete na adrese Brno – Pisárky a kde mají otevřeno do 2.30.
Rekonstrukce, stavba střechy na klíč, zateplování střech
Plánujete-li rekonstrukci staré střechy, její zateplení nebo jste se rozhodli pro stavbu nové střechy na klíč, tak kontaktujte společnost Ezamont z Šumperka, která vám se vším pomůže,
Pracovní ochranné pomůcky Náchod -  malo i velkoobchod s pracovními pomůckami
Při práci je potřeba dodržovat základní ochranné postupy a používat helmy, ochranné brýle a další ochranné prostředky - OLVAN Náchod s.r.o.
Posuvné stěny Ústí nad Orlicí - dveře s automatickou aretací nebo s centrálním ovládáním
Výroba moderních a účelných posuvných stěn, které dokonale prosvítí interiér, posuvné dveře s automatickou aretací nebo s centrálním ovládáním - Stavona, spol. s r.o. České Libchavy, Ústí nad Orlicí
Kurz - elektronická evidence tržeb (EET) Praha – víte opravdu vše?
Víte opravdu vše o elektronické evidenci tržeb? Znáte hrozící sankce i výjimky? Společnost Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze pořádá jednodenní kurzy k problematice EET, kde se vše dozvíte.
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Letní, prázdninová plavecká školka pro kojence, předškoláky
V našem Plaveckém klubu Chobotnička s.r.o. poskytujeme plavání pro kojence, batolata a předškoláky - přihlašte se do letní, prázdninová plavecká školky a užijte si spoustu zábavy ve vodě.
Řezání kovů laserem a plazmou - dokonale přesné dělení kovových materiálů
Dokonale přesné dělení kovových materiálů provádí firma AT Weldsteel s.r.o. Boskovice. V oblasti řezání kovů pomocí plasmy, laseru nebo pálením dusíkem či vodním paprskem mají dlouholeté zkušenosti.
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, zdravotní, dopravní techniku
Společnost Ray Service dodá návrhy na kabelové svazky a komponenty pro speciální stroje, dopravní i zdravotní techniku. Výroba probíhá na provozovně Staré Město-region Zlín.
Projektová kancelář, služby v oblasti projekce pozemních staveb
Komplexní služby v oblasti stavební projekce od přípravy lokality po kolaudaci, projekční činnost novostaveb, oprav a revitalizací pozemních staveb zajišťuje projektová kancelář MO ATELIER s.r.o.
Autodíly, náhradní díly na osobní, užitkové vozy, dodávky - prodej, eshop
Hledáte specialistu na prodej náhradních autodílů? Firma GCAR services Kroměříž se zabývá prodejem autodílů na osobní, užitkové vozy a dodávky. Objednávat můžete na prodejně, telefonicky i na eshopu.
Odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu
Pomoc při řešení problému s plísní v domě či sklepě hledejte u firmy SolarAir s.r.o. ve Svitavách - zaměřuje se na odvlhčování, odplísnění, větrání, tepmerování vzduchu pomocí solárních panelů.
Personální leasing, dočasná pracovní výpomoc Praha – najdeme Vám spolehlivé zaměstnance
Potýká se Vaše firma s nedostatkem kvalitních pracovníků? Oslovte AGENTURU PLUS, spol. s r.o. z Prahy, která se zabývá personálním leasingem a zajistí Vám i dočasnou pracovní výpomoc.
AGENTURA PLUS, spol. s r.o. Služby v oblasti personalistiky Praha
Montážní činnost Pardubice – dodávka a montáž stanic, rozvodů, opakovačů a antén
Zabýváme se dodávkami profesionálních radiostanic, včetně montáže, servisu a oprav, KonekTel, a.s. Pardubice
Oprava trhlin a spár na vozovce speciální frézou a zalévacím zařízením
SILNICE.CZ s. r. o. je ryze česká stavební firma z Krnova, která se specializuje především na opravu trhlin ve vozovkách. Působíme zejména v okrese Krnov a Opava.
Nippon Express - významný partnerem v oblasti přeprav zásilek již od roku 2001
Společnost NIPPON EXPESS se svou pobočkou a vlastním skladem v Praze se řadí již mnoho let mezi významné partnery v oblasti přepravy zásilek.
Údržba veřejné zeleně Litoměřice
K upraveným plochám každého města patří bezesporu také údržba veřejné zeleně. V Litoměřicích tyto služby zajišťují odborníci ze společnosti Zahradnické služby Knotek & Veselka.
Komplexní servis v oblasti přepravy – dopravíme Vaši zásilku včas na sjednané místo
O komplexní servis Vašich zásilek a jejich včasné a bezpečné dopravení na místo určení se postará společnost NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.
Mobilní pytlovací váhy Pardubice – váhy pro plnění pytlů
Zabýváme se vývojem a výrobou navažovacích, dávkovacích, plnicích a balících zařízení v chemickém a potravinářském průmyslu - Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Pardubice
Vels vážící elektronické systémy s.r.o. Váhy Pardubice