Aktuální microsite

Hliníková střešní krytina - kvalitní střecha pro Váš domov
Hliníková střešní krytina od prověřené a spolehlivé firmy SALVATOR STŘECHY s.r.o. z Prostějova Vám zajistí kvalitu nad hlavou. Jsme spolehlivý dodavatel hliníkové střešní krytiny pro stavbu střech.
Stropní desky - Výroba betonových filigránů
Výroba betonových filigránů pro objekty, bytové, občanské i průmyslové výstavby - PLASTBETON s.r.o. Hradec Králové
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Dodavatel demoliční koule pro kamenolomy
Dodavatel demoliční koule firma RENOMAG spol. s r.o., které pomáhají snižovat celkové provozní a výrobní náklady v kamenolomech.
Moderní stylové stojací lampy a svítidla pro Váš útulný domov
Širokou škálu moderních stojacích lamp a svítidel vhodných nejen pro byty, ale i hotely, kavárny a restaurace naleznete u společnosti Svítidla Bachmann, která sídlí ve Znojmě.
Dřevěné pergoly na zakázku zajistí funkční a přírodní zastínění Vaší terasy
Máte u Vašeho domu či bytu terasu, které si však z důvodu příliš ostrého slunce moc neužijete? Přírodní a funkční zastínění Vám poskytne dřevěná pergola vyrobená truhlářstvím Matefi z Prahy.
Montáž, revize elektro, realizace sluneční elektrárny, Opava
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí montáž a servis fotovoltaických zařízení a elektrických zařízení do 1000 V. Spolehnout se také můžete na revizi hromosvodů a elektra.
ELEKTROPLUS Grusman s.r.o.
Luxusní finské sauny - návrh, prodej a montáž Brno
Luxusní finské sauny od firmy Finská sauna Brno. Návrh, prodej a montáž infrasauny, vybavení pro saunování, saunové doplňky Brno .
Řezání, vypalování laserem - výroba dílů z oceli, hliníkových slitin
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín rozšířila strojový park o plošný laser Trumph, Řezání, vypalování laserem umožňuje docílit vysoké přesnosti a vyrobit tvarové složité díly.
Prodej traktorů ZETOR Velim, servis traktory Zetor Nymburk, Kolín
Firma poskytuje kompletní služby pro zájemce i uživatele techniky Zetor - zajišťujeme prodej traktorů ZETOR Velim, financování, servis, opravy a prodej náhradních dílů.
Kvalitní nadkrokevní izolace - moderní souvislé zateplení střechy
Společnost Machala UB s.r.o. provádí realizace a rekonstrukce střech v lokalitě Zlínský kraj. V oblasti izolací doporučujeme nadkrokevní izolace - moderní způsob zateplení střechy.
Etikety, prodej etiket Hradec Králové - v široké škále rozměrů a návinů
Jsme český výrobce a distributor průmyslových etiket, dodáváme samolepicí etikety, nálepky i termoetikety - ATOM HK s.r.o. Hradec Králové
ATOM HK s.r.o. Samolepicí etikety Hradec Králové
Osteologická ambulance - léčba osteoporózy v Uherském Hradišti, kvalitní lékařská péče
Mediekos Ambulance, s.r.o. v Uherském Hradišti se zabývá laboratorní diagnostikou a to především osteologií. Provozujeme osteologickou ambulanci pro léčbu osteoporózy.
Mediekos Ambulance, s.r.o.
Zakázková kovovýroba, kusová i sériová výroba, návrhy konstrukcí
Zakázková kusová i sériová kovovýroba, svařování, soustružení, řezání, frézování, konečná úprava, návrhy konstrukčního řešení součástek realizuje OK Záchlumí, a.s., Stříbro.
Zdravotní potřeby pro vaše zdraví - ortézy, kompresní prádlo
Pokud hledáte zdravotní potřeby v Novém Jičíně, kde budete mít na výběr ze širokého sortimentu zdravotních potřeb, ortéz, kompresního prádla či obuvi, pak navštivte zdravotnickou prodejnu NAĎA.
Náhradní díly pro automobily Honda a záruční i pozáruční servis
Společnost AM servis plus, a.s. je autorizovaný prodejce značky Honda pro českou republiku a poskytuje záruční i pozáruční servis vozů Honda, stejně jako zajišťuje náhradní díly.
Kominické práce, kompletní revize, vložkování, frézování, pravidelné čištění komínů
Kompletní prohlídky Vašich komínů i včetně čistění Vám zajistí společnost Jan Kodalík – Kominictví z Bernova. Provedeme kontrolu komínů, nebo Vám pomůžeme s jeho rekonstrukcí.
Pro správné sezení jedině anatomicky tvarované křeslo Samurai – prodej, e-shop
Pokud trávíte více jak 2 hodiny denně v kanceláři, musíte dbát na správné a zdravé sezení u stolu. Proto Vám firma ZWORK přináší na svém e-shopu anatomicky tvarovaná kancelářská křesla Samurai.
ZWORK
Vyhotovení celních dokladů, zastoupení v celním řízení, hlášení INTRASTAT, poradenství
Komplexní celní služby včetně celních dokladů a poradenství v dané oblasti Vám poskytne společnost Celní služby, s.r.o. z Karlových Varů. Individuální přístup dle potřeb zákazníka.
Nově zrekonstruovaná lakovna Kutná Hora – instalace nové nanášecí kabiny
Firmám nabízíme špičkové povrchové úpravy v naší nově zrekonstruované lakovně prodloužené na 5 metrů - STS Uhlířské Janovice, s.r.o. Kutná Hora
Instalace technických zařízení budov, voda, plyn a topení
Instalace technických zařízení budov, TZB, vodovodních a plynových přípojek a topení, dodávka a montáž zařízení, rozvody kanalizace realizuje NOVAL Industry s.r.o.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej nadčasové stínící techniky vhodné pro Váš byt i kancelář
Široký sortiment stínící techniky, jako jsou žaluzie a roletky najdete ve společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. v regionu Třebíč.
Certifikovaní odborníci v oblasti oprav, renovací a rekonstrukcí památkových objektů
Stavební firma TOMIreko s.r.o. pro Vás zajistí opravy, renovace a rekonstrukce historických a památkových objektů nejenom v Třebíči a jejím okolí, ale také po celé České republice.
Muzeum zemědělské techniky pořádá akci Žňový den - Žně našich dědů
V areálu zemědělského podniku Pravčice proběhne 25.8.2018 akce Žně našich dědů, kterou pořádá Muzeum zemědělské techniky našich dědů, Josef Netopil a synové. Srdečně všechny zveme na Žňový den.
Švestková povidla Jiří Netopil www.svestkovapovidla.cz
Dezinfekční vodní filtry a UV zářiče – řešení pro bakteriologicky závadnou vodu
Dezinfekční vodní filtry a UV zářiče odstraňující nebezpečné a zdraví škodlivé bakterie zprostředkovává hodonínská společnost ENVIROmarket, s.r.o.