Aktuální microsite

Výstavba komínů Teplice – od vypracování návrhu až po realizaci
Komín je neodmyslitelnou součástí domu a jeho fungování musí být bezchybné a bezpečné. Výstavbou komínů od návrhu po realizaci se zabývá firma PRIMATEP s.r.o. z Teplic.
Průmyslová maziva, oleje a technologické kapaliny Praha pro bezporuchovost strojů
Pro bezporuchový chod průmyslových strojů ve všech odvětvích je naprosto zásadní použití kvalitních průmyslových maziv, olejů a technologických kapalin, které nabízí FUCHS OIL CORPORATION (CZ) Praha.
Topenářství - rozvody topení, instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel
Firma Vodo topo plyn Chrastina působí v oboru topenářství, v regionu Zlín, Vsetín. Dodáme rozvody topení, pro podlahové vytápění, zajistíme instalace solárních kolektorů, tepelných čerpadel i kotelen.
CNC 3 a 5 osé obrábění Teplice – rychlé a přesné v různých náklonech
Společnost HASU spol. s r.o. z Teplic nabízí služby přesného a rychlého obrábění kovů pomocí CNC 3 a 5 obráběcího vertikálního centra s naklápěcí hlavou.
Vybavení k pronájmu Praha - pro výstavy, veletrhy, konference, kongresy v řádech tisíců kusů
Chystáte se pořádat výstavu, veletrh, konferenci, kongres nebo jinou společenskou akci? Společnost ZÁPŮJČKA.CZ, s.r.o. z Prahy Vám zapůjčí vše potřebné od židlí, stolů po panely a vitríny.
Rozvaděče Rokycany
Pokud hledáte širokou nabídku katalogových rozvaděčů i specifických rozvaděčů na míru, obraťte se s důvěrou na společnost ELPLAST-KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Audit a certifikace systémů – zvýší efektivitu a sníží rizika Vašeho podnikání
Zvýšení efektivity a snížení rizik Vašeho podnikání dosáhnete s fungujícím systémem řízení, jehož odborný audit a certifikaci Vám nabízí mezinárodně akreditovaná společnost TÜV-SÜD Praha.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Bazar karavanů, použitá obytná auta, výhodné ceny, Praha 4
Bazar karavanů - použitá obytná auta - vše za výhodné ceny na Praze 4. Využijte mimořádné nabídky prodeje použitých obytných vozů a karavanů. Společnost J.M.Trade s.r.o. - Camping City vyprodává sklady. Bazar karavanů, použitých obytných aut. POZOR - nyní probíhá výprodej skladu, v rámci něhož nabízíme následující použitá obytná auta, ...
Hliníková okna, výroba, dovoz a montáž Sobotka - dlouhá životnost a robustnost, úzké pohledy a nejrozmanitější design
Vyrábíme plastová, dřevěná a hliníková okna, která mají výbornou tepelnou izolaci a skvělý design - OKAY PLAST, spol.s.r.o. Sobotka, Jičín
Výkup a zpracování kabelů Ústí nad Orlicí – výkup od občanů a firem
Náš kovošrot se zabývá výkupem kabelů, které následně dále zpracováváme - Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Sázava u Lanškrouna, Ústí nad Orlicí
Michal PIRKL Výkup kovového odpadu Lanškroun
Kamerové systémy Liberec – konečná kontrola stavu dílů a sestav
Kompletní dodávky zařízení pro průmyslovou automatizaci - projekty, realizace, montáže, servis, opravy - ESY s.r.o. – Průmyslová automatizace, Elektronika, Software Liberec
Laboratoř analýz životního prostředí pro akreditované měření pracovního prostředí, emisí
Společnost PLASTSERVIS a.s. Zlín má vlastní laboratoř analýz životního prostředí - provádí měření pracovního prostředí a emisí v různých technologických procesech, pro firmy v lokalitě Zlínský kraj.
Nabídka, práce, zaměstnání, pracovní pozice - svářeč, CNC obráběč, obsluha laserového pálícího stroje
Hledáte stabilní práci v dělnických profesích? Obraťte se na ISMM Production & Business Cooperation s.r.o. sídlící v Ostravě, která hledá svářeče, CNC obráběče a obsluhu laserového pálícího stroje.
Ubytování pro řidiče, příjemný motel v Liberci s restaurací a barem, parkování u objektu
Kvalitní a chutné občerstvení s posezením Vám poskytne Markéta Peterková z Liberce III – Jeřáb. Součástí našich služeb je ubytování pro řidiče na jednu noc.
Rodinné vinařství s tradicí, lahvová i sudová vína bílá, červená, růžová z Velkých Bílovic
Lahodné víno z jižní Moravy ochutnáte ve Vinařství Velké Bílovice Igor Herzán. Víno vyrábíme již po generace, vybrat si proto můžete z široké nabídky bílých, červených i růžových vín.
Profesionální a rychlý servis elektrického a ručního nářadí i čistících systémů
Specialistou na servis, opravu a prodej elektrického, ručního nářadí, čistících systémů, svařovací techniky a dalšího příslušenství je společnost Dirett s.r.o. z Ostravy.
Servis kotlů v okolí Žatce – pravidelný roční i pozáruční servis, havarijní opravy
Pravidelný roční servis kotlů, pozáruční servis i opravy, výjezdy k akutním haváriím zajišťuje v okolí Žatce spolehlivá a prověřená firma Antonín Pech.
Záhonový obrubník Jindřichův Hradec
Široké a praktické využití nalezne záhonový obrubních od společnost HB beton s.r.o. z Jindřichova Hradce při oddělení chodníkové plochy od okolních zatravněných ploch.
HB beton, s.r.o.
Maziva ke speciálnímu použití Praha – více než 1000 speciálních produktů
Více než 1000 produktů a maziv s vysokým výkonem a spolehlivostí určených ke speciálnímu použití napříč různými oblastmi nabízí společnost FUCHS OIL CORPORATION (CZ), spol. s r.o. se sídlem v Praze.
Topný panel NOMATERM+
Topný článek NOMATERM+ vhodný jako topný element infrapanelů, infrasaun, termodesek pro ohřev zvířat nebo k temperaci žlabů proti zámrzu zakoupíte v různých rozměrech u společnosti SAKUTUS CZ a.s.
Developer, výstavba bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce
Výstavbu bytových a rodinných domů, stavební rekonstrukce, projekci, inženýrskou činnost realizuje stavební a developerská společnost BVS HK s.r.o., Hradec Králové.
Autoklimatizace - servis, plnění, čištění, desinfekce, odstranění zápachu
Zapáchá Vaše autoklimatizace, potřebovala by provést servis či vyčistit? Autoopravna Vladana Veřmiřovského poskytuje desinfekci a veškerou údržbu klimatizace u Vašeho plechového miláčka.
Kurzy účetnictví Praha – rozšíření kvalifikace v oblasti ekonomie
Pokud si potřebujete zvýšit kvalifikace nebo se naučit něco nového z oblasti účetnictví, navštivte odpolední kurzy vedené zkušenou lektorkou, navštivte účetní kurzy od Doučíme Vás.cz s.r.o. v Praze.
Příruční optická svářečka s lámačkou, svářečka optických vláken EasySplicer - novinka ze Švédska
Příruční optickou svářečku s lámačkou nyní seženete ve firmě Opticord.cz s.r.o., sídlící v Ostravě. Tohle zařízení je vyráběno ve Švédsku a umožní Vám přesné a rychlé svařování optických vláken.
Námořní sběrná služba – ekonomické řešení dopravy
Ekonomické řešení dopravy pro zákazníky s menším objemem přepravovaného zboří přináší námořní sběrna služba oddělení námořní přepravy společnosti NIPPON EXPESS se zastoupením v Praze.