Aktuální microsite

Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Palivové dřevo s vysokou výhřevností, prodej, doprava a složení dříví, okres Břeclav
Vytvořte si teplo domova pomocí kvalitního palivového dřeva od společnosti BAUING - CZ, s.r.o. - palivové dřevo z obce Bulhary u Břeclavi. Dodáme Vám dříví, které zahřeje na dlouhé hodiny.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Přestavba, výstavba krbů, kamen a jejich oprava, rekonstrukce-Krby Polách
Výstavba krbů a kamen pouze od odborného dodavatele - firma Krby Polách působí v regionu Zlín, Olomouc. Provedeme i přestavby, rekonstrukce, drobné opravy krbu.
Prodej, e-shop - tlumiče hluku a vibrací, ALU samolepící pásky, těsnění pro vzduchotechniku a chlazení
Prvky pro vzduchotechniku a chlazení jako jsou ALU samolepící pásky, těsnění, tlumiče hluku a vibrací prodává Metalfix s.r.o. v Bystřici pod Hostýnem. Veškerý sortiment můžete zakoupit i přes e-shop.
Modernizace hasičských vozů Kolín – repase, opravy a modernizace
Naše firma Požární technika KOMET s.r.o. Kolín se zaměřuje i na opravy, repase a modernizace požární techniky a kontroly, revize a servis hasicích přístrojů.
Papírové tubusy pro přepravu, archivaci dokumentů větších rozměrů – výkresy, kalendáře, plány
Hledáte vhodný způsob pro přepravu či manipulaci s většími archy papíru? Díky společnosti Model Pack Shop v Opavě si vyberete vhodný papírový tubus pro bezpečnou a snadnou přepravu výkresů apod.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Bestseller Mitsubishi ASX za super cenu se zárukou kvality
Společnost UNICARS CZ s.r.o. prodlužuje AKCI a představuje Vám bestseller mezi crossovery - Mitsubishi ASX, který můžete mít za skvělou cenu od 369 000 Kč.
Sportovní vůz plný života to je Ford EcoSport - výkonný, bezpečný, prostorný a za bezkonkurenční ceny
Připravte se na nový sportovní vůz plný života! Navštivte Auto Viki a.s. ve Zlíně a odjeďte s novým Ford EcoSport za bezkonkurenční ceny, jedná se o kompaktní SUV s prvotřídní výbavou.
Celodřevěná schodiště na zakázku Praha - pro všechny typy prostor
Naše Truhlářství se sídlem v Jílovém u Prahy zhotovuje celodřevěná schodiště na zakázku.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů, otestované a vybavené novými náhradními díly Busch nabízí firma Busch Vakuum s.r.o. v Brně.
Výroba a prodej pracovního profesního oblečení, osobní ochranné pracovní pomůcky OOPP
Výroba a prodej pracovního profesního oblečení od firmy F.M.PRACOS, spol. s r.o. nejvyšší kvalitě a spokojenost zákazníka. Zakázkové šití na míru firemní oblečení. Osobní ochranné pracovní pomůcky.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Demolice objektů Rakovník – bezpečně, profesionálně, rychle
Sháníte firmu, která nabízí služby demolice objektů? Spolehněte se na českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku, která je vybavena potřebnou mechanizací a zkušenostmi.
Odlitky z oceli - uhlíkové, nerezové nebo legované v slévárně přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. se specializuje na odlévání odlitků z oceli uhlíkové, nerezové, legované nebo neželezných materiálů. Slévárna přesného lití zaručí kvalitní a přesné odlitky.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů