Aktuální microsite

Eshop šperků-nové, použité, zlaté náušnice, prsteny, náramky, řetízky
Velký výběr šperků Vám poskytne Eshop firmy Zastavárna a bazar Kroměříž, kde můžete pořídit nové zlaté náušnice, prsteny, náramky, řetízky i použité šperky z výkupu.
Použité zlaté prsteny z bazaru za nízké ceny - dámské i pánské prsteny
Zastavárna a Bazar EMPIRE Kroměříž se specializuje na zlaté šperky, z bazaru pořídíte za nízké ceny použité zlaté prsteny dámské i pánské. Rezervujte si vybraný šperk přímo na webu.
Pořádání firemní akce, teambuilding Jihomoravský kraj, Vysočina
Poskytneme Vám prostory pro firemní akce, teambuilding, kongresová turistika. Vyzkoušejte naše zámecké wellness centrum.
Profesionální pracovní oděvy značky Snickers - kombinézy, bundy, kalhoty
Kvalitní pracovní oděvy značky Snickers prodává společnost SK servis, která působí v okolí Třebíče a Moravských Budějovic. Vyberete si profesionální pracovní kombinézy, bundy, kalhoty aj.
Zakázková výroba potrubních součástí - záslepky potrubí
Potrubní součásti - záslepky potrubí, atypické příruby, hrdla trubková přivařovací, tvarovka T-kus a jinou zakázkovou výrobu zajistí AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Výroba obkladových skel kuchyňských linek a koupelen, obklady stěn
Zabýváme se výrobou skleněných vitrín a obkladových skel pro použití na kuchyňské linky, koupelny nebo jako obklady stěn či pracovní desky.
LEKY s.r.o Skleněné vitríny Kolín
Hostesingová agentura - odborná obsluha, profesionální služby
Hostesingová agentura - odborná obsluha, profesionální služby. Profesionální, vzdělané a milé hostesky nabízí firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. v Brně
Praktický lékař pro děti a dorost, specializace na léčbu edémů, Litomyšl
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která se specializuje na léčbu dětí a dospělých. Ke svým pacientům přistupujeme vždy individuálně a s maximální pečlivostí.
Střední odborná škola a učiliště Beroun, studijní obory Cestovní ruch, Kuchař, truhlář
Kvalitní vzdělání s dobrou perspektivou do budoucna Vám poskytne Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Beroun - Hlinky, Okružní 1404. Moderní škola s inovativními učebními metodami.
Půjčovna karavanů Praha – pro dovolenou bez omezení
Ještě nevíte, kam na dovolenou? S karavanem z půjčovny J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY z Prahy se můžete rozhodnout doslova na poslední chvíli. Půjčujeme karavany s velikostí až pro 6 osob.
Elektroinstalace, elektromontáže, rozvody a revize elektro
Elektroinstalace, rozvody elektřiny, montáž elektrického zařízení, výměna jističů i rozvaděčů, revize nářadí realizuje společnost Babilon elektromontáže s.r.o., okres Frýdek-Místek.
Průmyslová pletiva, drátěná a harfová síta pro třídění suchých i vlhkých materiálů, prodej
Vyberte si z širokého sortimentu průmyslových pletiv a sít, která nabízí společnost SIKR, s r.o. z Jablonné v Podještědí. Efektivní řešení pro krytí a třídění Vašeho materiálu.
Zubové a vakuové vývěvy a kompresory pro vytváření stlačeného vzduchu
Společnost Busch Vacuum and Systems je jednou z největších výrobců zubových a vakuových vývěvů a kompresorů pro účinné a spolehlivé vytváření podtlakového a stlačeného vzduchu.
Rekreační středisko poskytne levné ubytování, kemp - pro firemní akce, agenturní zaměstnance, krátkodobé i dlouhodobé
Resort Dešná, kemp a rekreační středisko, poskytuje celoročně levné ubytování - krátkodobé i dlouhodobé. Vhodné pro firemní akce, ubytovna pro agenturní zaměstnance. Dobrá dostupnost Zlín, Vsetín.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové agendy, poradenství, Česká Lípa
Kompletní vedení Vašeho účetnictví včetně zpracování mezd a ekonomického poradenství Vám poskytne společnost Milada Trochtová z České Lípy. Naše služby provádíme pro fyzické i právnické osoby.
Kvalitní fasádní nátěry a omítky s garancí nejnižší ceny
Pokud sháníte fasádní omítky značky Weber Terranova, navštivte Míchací centrum stavební společnosti OSP spol. s.r.o. sídlící v Moravským Krumlově.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Vnitřní kanalizace|Praha k odvodu srážkové a odpadní vody
Vnitřní kanalizace sloužící k odvodu srážkové a odpadní vody zařizujeme v Praze a okolí.
Prodej plničky klimatizací Robinair. Servis klimatizací
Prodej plničky klimatizací od firmy MITERAL potřebné pro servisy klimatizací. Prodávají značku Robinair a k tomu potřebné diagnostické přístroje a proplachové sady.
Zahradní krby Praha – pro příjemné posezení s Vaší rodinou a příteli
Přemýšlíte, jak zútulnit Vaši zahradu nebo terasu? Neopakovatelnou atmosféru s pohledem do plápolajícího ohně vykouzlí zahradní krby od mistrů z Kamnářství Tomáš Jíra, které naleznete na Praze-východ.
Kosmetika, laserové ošetření pleti, mokrá pedikúra, permanentní make-up
Kosmetika Skalníková Kroměříž je specializovaný kosmetický salon, kde poskytují kompletní kosmetické služby, specializují se na laserové ošetření pleti, permanentní make-up i službu mokrá pedikúra.
Kurzy angličtiny, podzimní intenzivní kurzy angličtiny, Brno
individuální výuka, kurzy pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, zahájení kdykoli během roku, jazyková škola, intenzivní angličtina
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.