Aktuální microsite

Pro volné chvíle i vzdělávání Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Naše Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás všechny zve na přednášky, pozorování slunce, pozorování planet, pozorování večerní oblohy a další doprovodný programy.
Na sádrokartonářské práce si pozvěte odborníka od nás
Ať už rekonstruujete nebo jen třeba potřebujete někde udělat příčku, pak neváhejte a oslovte firmu Jiří Kacetl - Best SDK, specialistu ve svém oboru pro oblast Znojma.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Montáž a revize - plynových zařízení, výměna topných těles, čerpadel
Jan Carbol ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní a profesionální služby v oblasti plynařství, topenářství a vodoinstalatérství. Působí také v oblasti Nového Jičína, Kopřivnice, Příboru, Karviné.
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Modely pro slévárny - ořezávací přípravky pro výlisky a lisování plastů
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje modely pro slévárny, ořezávací přípravky pro odlitky, lisování plastů, formy pro vakuové tvarování plastů a slévárenské modely.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Nové Mitsubishi Eclipse Cross, autorizovaný prodej vozů značky Mitsubishi
Společnost UNICARS CZ s.r.o. představuje nové Mitsubishi Eclipse Cross a jako autorizovaný prodejce vozů značky Mitsubishi ve Zlíně Vám zajistí kvalitu a spolehlivost při koupi tohoto nového vozu.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína, vína jakostní odrůdová a přívlastková od firmy Horákova farma a.s. v Čejči - moderní vybavení s tradičními technologickými postupy.
Císařské sklepy Horák
Vodivé a izolující BIG-BAGY pro maximální bezpečnost při manipulaci se zbožím
Poznejte elektricky vodivé BIG-BAGY typu C a izolující typu B od společnosti Bohemia Bag, které umožňují odvádět elektrostatické náboje a zabraňují nebezpečným elektrickým výbojům
Prodej zahradních sekaček na trávu značky Viking
Sekačky na trávu od předního výrobce zahradní techniky značky Viking v okolí Pohořelic a Rosic naleznete v prodejně zahradní a lesní techniky Miloš Hlaváč.
Speciální technická keramika na bázi karbidu křemíku
Speciální keramiku na bázi karbidu křemíku vám zajistí společnost CeramTec se sídlem v Šumperku.
Vedení účetnictví, daňové poradenství, auditorská činnost
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové poradenství, zpracování daňového přiznání, kontrolního hlášení, auditorskou činnost zajišťuje společnost ADU.CZ s.r.o., okres Strakonice.
Dodání a montáž klasických i moderních garážových vrat podle Vašeho přání
Garážová vrata na míru podle Vašeho přání Vám v okolí Telče a Jihlavy dodá a namontuje společnost Bastl.
Online klenotnictví-eshop použité, nové, zlaté šperky, prsteny, řetízky
V online klenotnictví je snadné vybrat zlaté šperky. Zlaté prsteny, řetízky, náramky a další použité i nové šperky pořiďte v eshopu firmy Zastavárna a Bazar Kroměříž.
Kvalitní barva na dřevo Histolith Leinölfarbe - pro nátěry v interiéru i exteriéru
Míchací centrum Zlínsko doporučuje pro nátěry v interiéru i exteriéru kvalitní barvu na dřevo na bázi lněného oleje Histolith Leinölfarbe. Naše provozovna je v Napajedlech poblíž Zlína.
Připojení k pultu centrální ochrany na míru
Bezpečný domov a přehled o pohybu v objektu s připojením k pultu centrální ochrany od specialisty na zabezpečovací a domácí techniky Unitel elektro, s.r.o.
Výroba technické fólie, měkčené PVC fólie, nafukovací reklamní předměty, hračky
Společnost Fatra a.s. z Napajedel u Zlína dodává mimo jiné i technické PVC fólie, plastové profily, nafukovací reklamní předměty, hračky i jiné svařované výrobky. Produkty najdete na webu folie-pvc.cz
Designové kovové brány, branky, plotové díly - vypalované
V Zámečnictví Smolinka Kroměříž vyrábí designové kovové brány, branky i plotové díly, úprava pomocí vypalované práškové barvy. Na přání zákazníka je možné vypalovat i firemní loga.
Výroba vysoce kvalitních dopravníkových řetězů
Výrobou a prodejem vysoce kvalitních dopravníkových řetězů s širokým využitím nejen v automobilovém průmyslu a strojírenství se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. okres Domažlice.
Obytné luxusní vozy prodej Praha – svoboda cestování bez omezení
Rádi poznáváte nová místa, ale nebaví Vás vázat se na termíny přeplněných hotelů? Řešením jsou luxusní obytné vozy, která prodává společnost J.M.Trade spol. s.r.o. - CAMPING CITY z Prahy.
DHL Express CZ - expresní mezinárodní přeprava firemních balíků a dokumentů
V České republice působí DHL Express od roku 1986, kdy v tehdejším Československu začala poskytovat služby pod hlavičkou společnosti Čechofracht.
Společnost DHL byla oceněna titulem „Skvělé místo pro práci“.
DHL Express je na 8. místě v žebříčku 25 nejlepších pracovišť na světě. Mezi nejsilnější stránky nejmezinárodnější společnosti na světě patří angažovanost a způsob vedení.