Aktuální microsite

Havarijní opravy – dlažby, asfalty Praha – rychlé a kvalitní provedení
O rychlé o kvalitní havarijní opravy nečekaných defektů silnic, chodníků, dlažby, asfaltů a vozovek na území hlavního města Prahy a celého Středočeského kraje se postará spolehlivá firma DAP a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Zkušený pneuservis - servis TPMS ventilů, opravy i výměna kol
Kompletní pneuservisní práce jako opravy a přezutí pneumatik, výměnu kol i servis TPMS ventilů zajišťuje pneuservis Vladana Veřmiřovského, který má bohaté zkušenosti a řadu spokojených zákazníků.
Dřevěné postele z masivu Písek
Váš kvalitní a ničím nerušený spánek zajistí dřevěné postele vyrobené z masivu v rozměrech dvojlůžka nebo jednolůžka, které nabízí firma Kopeko s.r.o. z Písku.
Zámečnické a svářečské práce Tábor
Potřebujete spolehlivou firmu, která nabízí zámečnické a svářečské práce, garantuje kvalitně odvedenou práci a rychlé vyhotovení zakázek? Pak se obraťte na firma Vít Dědourek z Tábora.
Sjednání pohřbu z domova Praha
Společnost HELFI s.r.o., která patří mezi nejvýznamnější pohřební služby v Praze má má pro Vás nabídku sjednání pohřbu on - line z domova.
HELFI s.r.o. Pohřební služba Praha
Zahradní centrum, prodej ovocných stromků a keřů
Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. provozuje zahradní centrum, kde nabízí široký sortiment ovocných keřů a stromků na prodej v Třinci a okolí.
Zemědělská výroba a těžba štěrkopísku Chlumec nad Cidlinou - rozsáhlý sortiment obilovin a štěrkopísků
Společnost Rovina Písek, a.s. Chlumec nad Cidlinou se zabývá zemědělskou výrobou a těžbou štěrkopísku.
Epoxidové lité podlahy, stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny
Epoxidové lité podlahy můžete zakoupit i si nechat udělat na zakázku u firmy Profistone s.r.o. Využití stěrky, průmyslové podlahy, podlahy pro výrobní prostory a dílny.
Příměstský tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK v plaveckém bazénu v Přerově
Pokud chcete své děti zdokonalit v plavání, pak je přihlaste na příměstký tábor PLAVEC - PRŮZKUMNÍK, který bude probíhat v Plaveckém klubu Chobotnička a plaveckém bazénu v Přerově.
Prodej palivového štípaného dříví, briket a dřeva v pytlích
Dřevo v pytlích, palivové dřevo štípané, brikety z hnědého uhlí, koks, palivo s nízkým obsahem síry zajistí v oblasti Rosic naše Uhelné sklady
Autodíly, náhradní díly na motorová vozidla, prodej autopříslušenství
Autodíly, doplňky, příslušenství, náhradní díly na motorová vozidla, autokosmetika, oleje, autobaterie Vám prodá maloobchod společnosti Autoservis Jiří Voda, okres Chomutov.
Hutní materiál - ohýbané profily, jekly, trubky, tyče, plechy, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu nakoupíte v prodejně společnosti FEGIP materiály s.r.o. v Novém Jičíně. Prodáváme ohýbané profily, jekly, trubky, tyče a plechy.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Povrchová úprava Delta Protekt VH 300 efektivně snižuje korozi
Provádíme kvalitní povrchové úpravy, které velmi dobře minimalizují korozi ocelových součástí v automobilovém průmyslu - SVUM-CZ, s.r.o. Kolín
Kvalitní koupelnová a  stylová svítidla do Vaší koupelny naleznete v našem e-shopu
Potřebujete-li prozářit Vaši koupelnu kvalitním a stylovým osvětlením, pak si určitě vyberete z široké nabídky osvětlení v našem světě světel Jan Bachman.
Zpracování návrhu okrasné zahrady, soukromé plochy či městské části
Navrhneme Vám vaši okrasnou zahradu, soukromou plochu či městkou část. Obraťte se na firmu Společnost I & T s.r.o. Studie, realizace a údržba zahrad.
Zabezpečovací, automatizační a řídicí systémy budov Kladno – komfortní ovládání a snadná montáž
O kontrolu přístupu do budov a zabezpečení únikových cest v případě nouze se postarají zabezpečovací systémy a automatizační i řídící systémy budov od společnost Meesenburg s.r.o. z Kladna.
Hnojte bez chemie – jde to!  Přírodní minerální hnojivo Fosfátové sklo Vám to umožní!
Fosfátová skla je nejlepší přírodní hnojivo pro Vaši zeleninu, ovoce, zahradní rostliny, květiny, akvarijní a vodní rostliny – dodává Zahradní centrum Velim Jiří Hruška.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Laserové odstranění pih, bradavic, jizev, pigmentových skvrn - laserové omlazení pleti
Nechte si před létem laserově odstranit nevzhledné pihy, bradavice, mateřská znaménka či pigmentové skvrny - laserové omlazení pleti vede.
Kvalitní dětské, kojenecké body, overálky George
Kvalitní dětské oblečení značky George i dalších značek zakoupíte v eshopu Shop For Baby - Petra Adamusová Zlín. Vybírejte dětské, kojenecké body, overálky pro holčičky i chlapce.
Bezpečnostní vstupní, exteriérové dveře - prodej i montáž
Chcete-li mít zabezpečený byt kvalitními bezpečnostními dveřmi, pak navštivte vzorkovou prodejnu MKA Service v Prostějově, kde vám poradí jaké dveře budou nejvhodnější a také zajistí odbornou montáž.
Zásuvkové systémy pro lékárny, obchody a sklady Březnice – pro přehledné skladování a výdej
Zřizujete lékárnu nebo obchod či sklad menších dílů? Pak jistě oceníte praktické zásuvkové systémy, které vyrábí a dodává společnost BOVA Březnice spol. s r.o. sídlící v okrese Příbram.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Kožní lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti Praha 2 – léčba bradavic, akné, pigmentových skvrn
Trápí Vaši pokožku ekzémy, akné, bradavice nebo pigmentové skvrny? Navštivte oddělení kožního lékařství - dermatovenerologie pro dospělé i děti zdravotnického střediska KCK SALVE spol. s r.o. v Praze.
KCK Salve, s.r.o. Zdravotnické zařízení Praha 2
Nechte si u nás vyrobit Vaše snubní prsteny na zakázku jako vzpomínku na Váš velký den
Sháníte-li originalitu a poctivou práci zároveň při výrobě Vašich snubních prstenů, pak se obraťte na naše Zlatnictví Pavel Novák, kde Vám zhotovíme prsteny dle Vašich představ.
Obrábění hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích
STROJÍRNY OLŠOVEC zajistí obrábění běžných hutnických výrobků, svařenců, odlitků i výkovků na kvalitních strojích - obrábění výrobků poskytnou pro zákazníky z České a Slovenské republiky i zahraničí.