Aktuální microsite

Kovošrot a sběrný dvůr s ekologickou likvidací odpadů, autovraků a výkupem kovů Nový Bydžov
Zbavte se starých a nepotřebných věcí se společností Kovošrot BŘEMUS, spol. s r.o., která se postará o výkup kovů a elektrošrotu a zajistí přitom ekologickou likvidaci kovového odpadu i autovraků.
Prodej, pronájem a autoservis vozů v Chebu, nové i ojeté automobily, možnost úvěru i leasingu
Přijeďte si do Chebu vybrat automobil podle Vašich představ, firma AUTOSLUŽBY Zimmel s.r.o. se zabývá prodejem nových i ojetých vozů a poskytuje kompletní služby autoservisu i autopůjčovny.
Elektrické lapače hmyzu, tepelné infrazářiče venkovní, vnitřní - eshop, prodej, servis
Společnost MMP METAL Zlín je prodejce přístrojů na odchyt létajícího hmyzu. V eshopu jsou na prodej elektrické lapače hmyzu a také tepelné infrazářiče venkovní i vnitřní. Poskytujeme i servis.
Maloobchod a velkoobchod se spojovacím a kotvícím materiálem
Malo a velkoobchodním prodejem spojovacího materiálu a kotvící techniky se v okolí Dačic, Telče a Slavonic zabývá společnost FACHMANcajky se sídlem v Dačicích.
UTP, FTP optické kabely, pilířové rozvaděče a patch cordy Optix - prodej
Opticord CZ s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním prodejem UTP, FTP optických kabelů, pilířových rozvaděčů, patch cordů Optix a dalšího instalačního materiálu pro telekomunikační a datové sítě.
Lehké elektromechanické, mechanické montážní práce-outsourcing výroby
Společnost Ray Service Uherské Hradiště zajistí pro firmy Outsourcing výroby v oboru lehké elektromechanické, mechanické montážní práce.
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Bazénová chemie pro úpravu bazénové vody a její dezinfekci
Firma Chovancová Ilona z Opavy Vám ve svém skladu nabízí kromě gastro výrobků také bazénovou chemii pro úpravu bazénové vody s regulátorem PH a chlórem.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Průmyslové armatury, pneumatické prvky, ventily, pneumatické systémy Louny
Průmyslové armatury, výroba, prodej pneumatických prvků, ventilů, pneumatických systémů zajišťuje firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., provozovna Louny.
Výroba a montáž dopravníkových systémů Praha 4 - nerezové a hliníkové systémy
Dopravníkové systémy z nerezu a hliníku dodává a montuje společnost FlexLink Systems se sídlem v Praze. Základní dopravníky jsou založeny na hliníkovém dopravním pásu s kluznou kolejnicí a řetězcem.
Vyzkoušejte si novou generaci vozu Honda Civic Typ R
Vyzkoušejte si novou Hondu Civic Typ R na předváděcích jízdách u společnosti AM servis plus, a.s., autorizovaného prodejce vozů značky Honda v Brně.
Velkoobchod s vodními filtry a změkčovači vody pro tvrdou vodu a vodní kámen
Vodní filtry a změkčovače vody pro tvrdou vodu a vodní kámen, přípravky pro vysokou kvalitu vody vám zajistí velkoobchod ENVIROmarket v Hodoníně.
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Výroba kostýmů Praha – nepřehlédnutelné a odpovídající zadání
Společnost Image on Stage, s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům výrobu nepřehlédnutelných reklamních kostýmů a maskotů odpovídajících naprosto věrně zadané předloze.
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vod
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Osvětlení akcí Praha – LED reflektory do malých i velkých prostorů
Zajistíme osvětlení LED reflektorů pro akce v malých i velkých prostorách. Naší provozovnu naleznete na Praze 10.
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
3D řešení projektovaných budov – moderní software REVIT
Sháníte firmu, která Vám vyprojektuje stavbu v softwaru REVIT, který představuje 3D řešení s možností pohledu na budovu z nejrůznějších úhlů? Pak kontaktujte firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Stroje na opracování kovových povrchů, Praha - zrcadlové leštění
Připravujeme stroje na opracování kovových povrchů pomocí zrcadlového leštění.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Kontejnery na skladování a přepravu zboží Praha – expresní dodání  do 24 hodin
Bezpečné skladování i přepravu Vašeho zboží zajistí spolehlivé přepravní kontejnery dodávané firmou METRANS, a.s. Praha, které můžete mít již do 24 hodin od objednávky.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha