Aktuální microsite

Oprava karoserií vozidel bez lakování metodou PDR - efektivní způsob opravy karosérie
Profesionální autoservis AUTODÍLNA 409 z Paskova provádí kompletní servisní služby pro vozidla všech značek a zajistí Vám i opravu karoserie bez nutnosti lakování, a to pomocí metody PDR.
Online půjčovna stavebních strojů z vlastního vozového parku
AM Gnol s.r.o. půjčovna stavebních strojů a ručního nářadí nejen pro firmy. Stroje si můžete půjčit online na našich stránkách, rádi poradíme s vhodným výběrem.
Interiérové dveře vybírejte s pečlivostí - odborný prodej i montáž dveří
Dodejte ráz vašemu bydlení a pořiďte si kvalitní interiérové dveře ve firmě HARMONIE DESIGN ve Vsetíně. Zajistí vám odborný prodej včetně montáže.
Granulační linky Chrudim - Tebis řídící systém granulační linky
Zabýváme se výrobou granulačních linek s řídícím systémem Tebis, linky umožňují zpracovat krmivo pro zvířata, ale i piliny, slámu, chemické odpady nebo plasty - TAURUS, s.r.o., Chrudim
Regulace laboratorních digestoří pro bezpečné pracovní prostředí
Pracuje se ve Vaší laboratoři s nebezpečnými látkami jako jsou plyny, páry nebo kapaliny? Pak se neobejdete bez regulačního systému pro laboratorní digestoře od firmy SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Docela velké divadlo vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě – kostýmy, masky, rekvizity
Volné sdružení skvělých herců vystupujících pod názvem Docela velké divadlo, o.p.s. vystavuje v kapli Svatého Ducha v Mostě kostýmy, rekvizity a masky ze svých představení.
Plechové lehké střechy - hliníková, pozinkovaná střešní krytina
Plechové lehké střechy Vám poskytne naše společnost SALVATOR STŘECHY s.r.o., která je významným dodavatelem střešní krytiny. Nabízíme Vám hliníkové a pozinkované střešní krytiny v Plzni a okolí.
Autoplachty a sedačky na vojenská a historická vozidla z období 2. sv. války
Profesionální výrobou autentických plachet, sedaček a dalších plátěných doplňků pro vojenské a historické automobily z období 2. sv. války se zabývá společnost Autoplachty Nekvasil.
Autoklimatizace - dezinfekce, oprava, čištění, plnění a kompletní servis
Opravou, čištěním, plněním, dezinfekcí i servisem autoklimatizace v okolí Ostravy se zabývá společnost AUTOOPRAVNA KFK s.r.o., která nabízí své služby prostřednictvím odborně proškoleného personálu.
Autoopravna KFK s.r.o. Autoservis Ostrava Vítkovice
Dodávka a montáž střešních oken pro obytné podkroví i půdy
V rámci realizace střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. v Jihlavě a na Vysočině tesařské práce, pokládku střešní krytiny, klempířské práce a také dodává a montuje střešní okna pro obytné podkroví i půdy
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Novinka - Nový CozyXL™ Prestained Protein Ladder –  k přímému použití
Společnost Biogen Praha, s.r.o. představuje novinku - CozyXL™ Prestained Protein Ladder pro určení přibližné molekulové hmotnosti proteinů na denaturačních gelech a Western blotech.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Ubytování se snídaní u hranic SR, ČR - motorest s parkovištěm
Motorest Štěpán Uherský Brod má ideální polohu nedaleko hranic SR-ČR. Jde o ubytovací zařízení i s parkovištěm. Příjemné ubytování se snídaní si můžete domluvit celoročně.
Výprodej ložních souprav Jičín – ložní soupravy bavlněné, směsové a damaškové
Prohlédněte si výprodejové zboží na našem eshopu, výprodej kvalitních ložních souprav ze směsi, bavlny a damašku - JK – Plet Ing. Stanislav Jakoubek Jičín
Výroba PVC bannerů a plachet z PVC materiálů Praha – velkoplošný tisk a finální úprava
Chcete být vidět? Potřebujete velký banner, který upoutá pozornost? Společnost AAA reklama z Prahy nabízí výrobu a tisk PVC bannerů a plachet z PVC materiálů s možností podsvícení.
Světelná reklama Praha
Výškově nastavitelné stoly ALNAK® - šetří Vaše záda
Společnost TechnoBank, s.r.o. z Prahy představuje výškově nastavitelné stoly ALNAK® s komfortním elektronickým ovládáním pro zdravá záda při celodenní práci vsedě či vestoje.
Nabíráme nové pacienty Kutná Hora - praktická lékařka pro dospělé
Poskytujeme odbornou preventivní a léčebnou péči v rámci praktického lékařství pro dospělé a závodní péči.
Potravinářské sklenice - skleněné obaly na kečup, majonézu, kořenky
Sklenice pro potravinářské účely vyrábí společnost Sklárny Moravia se sídlem v Úsobrně. Dodává skleněné obaly na kečup, majonézu, skleněné kořenky a další obalové sklo.
Měření, validace a kalibrace Praha – vzduchotechnika a čisté prostory
Hledáte spolehlivou firmu pro měření všech parametrů prostředí, validaci a kalibraci vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů? Spolehněte se na služby firmy AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Školení zaměstnanců o PO Brno – minimalizace rizik úrazů
Dodržujte legislativu a nezapomínejte na pravidelná školení zaměstnanců v oblasti PO. Pokud jste z Brna a okolí, můžete pro tyto služby využít nabídky společnosti PB Alfa, s.r.o.
PB Alfa, s.r.o. Požární ochrana a BOZP Brno
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Pokrývačské práce, montáž střešních krytin - sezónní slevy
Potřebujete zajistit montáž střešních krytin? Obraťte se na odborníky ze společnosti Střechy Listr, kde navíc nabízí na pokrývačské práce různé sezonní slevy.
Konstrukční profily – kvalitní a pevné ocelové konstrukce pro haly
Na dodávku hal a zejména kvalitních a pevných ocelových konstrukcí se obraťte na firmu HALOVÉ SYSTÉMY s.r.o. nedaleko Brna, která se specializuje na konstrukční profily Z, C, U a Σ profily.
Vnitřní ocelové, nerezové zábradlí, zastřešení dveří-výroba
Výroba firmy SEADD je mimo jiné zaměřena na vnitřní ocelové, nerezové zábradlí i zastřešení dveří. Klientelu máme hlavně v regionu Zlín, Uherské Hradiště.
Plastové přepravky Ithaka na pohodlnou převoz zvířat vhodné i pro mezinárodní leteckou přepravu
Kvalitní přepravky za akční ceny nyní seženete u společnosti Canis Prosper s.r.o.. V nabídce máme přepravky různých velikostí, které jsou vhodné také pro mezinárodní leteckou přepravu.