Aktuální microsite

Víza do exotických zemí Praha - vyřízení online bez starostí
Láká Vás procestovat exotické země, ale nemáte čas a chuť s vyřizováním potřebného víza? Agentura Agnesa Bohemia s.r.o. a její kancelář v Praze Vám vyřídí vše potřebné on-line.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Pronájem hliníkového lešení Praha - včetně montáže a demontáže a dopravy - skvělé ceny!
Stavíte nebo opravujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost JUMAR - lešení s.r.o. z Prahy nabízí pronájem kvalitního hliníkového lešení včetně montáže, demontáže a dopravy za skvělé ceny.
Fasádní lešení Praha Jumar-lešení.s.r.o.
Redakční systém Eliška - CMS systém pro váš web
Redakční systém Eliška je unikátní CMS systém, který kombinuje vlastnosti klasických open source redakčních systémů na jedné straně a uzavřených administračních systémů na straně druhé.
Evropská databanka s.r.o. databáze českých a slovenských firem
Sjednání pohřby, kremace-nonstop pohřební služba
Holešovská pohřební služba nabízí sjednání pohřbu, kremace. Klientům v Holešově i z okolí Kroměříže jsme k dispozici nonstop.
Projektová dokumentace, vyjadřování Středočeské vodárny - vodárenské stavby
Veškeré vodárenské a kanalizační vyjadřování k projektové dokumentaci, tzv. vyjadřovačky od Středočeských vodáren zařídíte v Kladně. Vyjádření jsou bezplatná.
Renovace domů, mytí a čištění fasád Liberec
Fasáda je jednou z důležitých částí domu a je potřeba jí občas dát novou tvář. Jedním z řešení je udělat fasádu novou, ale ne vždy je to třeba. A navíc je to poměrně nákladné finančně i časově.
Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Sklářské tavicí pece pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla
Spolehlivým dodavatelem a projektantem sklářských tavicích pecí pro výrobu obalového, stolního i uměleckého skla je společnost Teplotechna - Prima s.r.o. se sídlem v Teplicích.
Tenisový, golfový (oštěpařský) loket a jeho léčba Opava - spolehlivé řešení bolesti
Máte ostré bolesti v oblasti lokte? Omezují Vás tyto bolesti v běžném i pracovním životě? Navštivte zařízení MUDr. Františka Golly v Opavě, kde se zabýváme tenisovým i golfovým loktem a jeho léčbou.
Pokládka prejzové střechy Praha – profesionální práce a perfektní výsledek
Řemeslně náročnou pokládku prejzové krytiny, která umožňuje vytvářet na střechách výklenky a oblouky, nabízí kvalifikovaní odborníci společnosti Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Průhonic.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Správa a údržba budov Praha – kompletní služby od profesionálů
Nemáte čas na starosti okolo správy a údržby vašeho objektu? O vše se profesionálně postará společnost A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Rozvaděče pro veřejné osvětlení Rokycany
Široký výběr rozvaděčů pro veřejné osvětlení z kvalitních materiálů zaručujících dlouhou životnost a nutnost minimální údržby nabízí společnosti Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Prášková lakovna Tachov
Vyžaduje Vaše výroba kovových předmětů konečnou úpravu v práškové lakovně? Pak využijte služeb společnosti KOVOVÝROBA HONZÍK s.r.o. z Tachova, kde zaručují vždy perfektní výsledek.
Schwer Fittings - specialista na spojovací potrubní techniku z nerezavějící oceli
Hledáte dodavatele kvalitní spojovací potrubní techniky vyrobené z nerezavějící oceli? Společnost Schwer Fittings s.r.o. je specialista ve svém oboru a splní nároky i těch nejnáročnějších klientů.
Schwer Fittings, s.r.o. nerezové hydraulické šroubení Plzeň
Přístroje a rozvaděče VN Teplice – prodej a distribuce, servis a opravy
Společnost VFSERVIS s.r.o. se sídlem v Teplicích nabízí své služby v oblasti prodeje, distribuce, ale také oprav a servisu přístrojů a rozvaděčů VN.
VFSERVIS s.r.o. Přístroje a rozvaděče Teplice
PMZ Projekt Praha 4 - Radonový průzkum a protiradonová opatření
Mezi další služby společnosti PMZ Projekt sídlící na Praze 4 patří služby v oblasti radonového průzkumu a protiradonových opatřeních.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Lymfoterapie Plzeň
Trápí Vás potíže způsobené mízními otoky a hledáte vhodnou léčbu? Pokud jste z Plzně nebo okolí, můžete vsadit na účinky lymfoterapie, kterou poskytuje ordinace LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová.
LYMFOTERAPIE - Ivana Bäumlová
Sklizňové a zemní práce - ochrana rostlin, hnojení, servis traktoru
Sklizňové a zemní práce v Opavě nabízí firma Zemědělská a. s., která poskytuje hnojení, ochranu rostlin a také servis traktorů.
Dopřejte si svatbu na zámku jako v pohádce, včetně ubytování
Hotel Zámek Valeč je pro svatbu jedno z nejžádanějších míst na Vysočině, kde Vám ochotně pomůžeme zajistit vše od obřadu, přes svatební hostinu až po ubytování svatebčanů.
Pokrývačství, klempířství, tesařství, střechy nové či rekonstrukce
Pokryvačské, klempířské a tesařské práce, realizaci nových či opravy stávajících střech šikmých i plochých zajišťuje firma Střechy František Toula, okres Beroun.
Zámečnické a svářečské práce, kovovýroba, ocelové konstrukce
Kovovýroba, svářečské práce, stavební zámečnictví, ocelové konstrukce, plechové skříně, regály, brány, zábradlí vyrábí Karel Gába - Zámečnické práce, okres Olomouc.
Osteocentrum Brno, diagnostika a léčba osteoporózy, rehabilitace
Diagnostiku a léčbu osteoporózy a metabolických onemocnění kostí, denzitometrii, farmakoterapii, rehabilitaci, cvičení pro děti a dospělé zajišťuje Osteocentrum Brno, s.r.o.
Moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, showroom Praha 6 – záruka 25 let
Showroom společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy 6 představuje moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, které jsou odolné a díky novému matriálu eliminují otisky nohou po nábytku.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Nábytkové kování, spojovací kování, zásuvky, konzole - katalog on-line, ceník
Společnost Schachermayer, spol. s r.o., velkoobchod v oblasti železářského zboží nabízí široký sortiment produktů v oblasti nábytkového kování.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Rychlé odstraňování poruch na elektrických zařízeních NN a VN
Opravy a revize elektrických zařízeních NN a VN – provádíme odstraňování poruch na elektrických zařízeních - montáže, realizace, projekce firmy ELEKTROCABLE s.r.o. Liberec