Aktuální microsite

Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Už žádná tlaková ztráta se vzduchovými filtry FGO
Filtry FGO bez obsahu silikonu - pro použití ve všech aplikacích stlačeného vzduchu – řada filtrů FGO účinně odstraňuje prach, oleje, vodu a jiné nečistoty - Dost Vrchlabí
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, kopírování, grafické studio
Digitální, ofsetový, barevný, černobílý a velkoplošný tisk, kopírování, gravírování, grafické návrhy realizuje studio společnosti DTP centrum, v.o.s., Svitavy.
DTP centrum, v.o.s. grafické studio
Rehabilitační ústav, zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci
Léčebné a rehabilitační středisko, nestátní zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci, rehabilitační doléčení po úrazech a onemocněních zajišťuje LRS Chvaly, o.p.s., Praha 20.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Ječné kroupy, loupaný hrách a luštěniny posílí zdravou složku ve vašem jídelníčku
ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem luštěnin. Ječné kroupy, loupaný hrách a široká nabídka luštěnin, Vám pomůže zdravě rozšířit a zpestřit jídelníček.
Autobusová doprava, přeprava osob vnitrostátní, mezinárodní - pronájem autobusů
ČSAD Frýdek-Místek a.s. provozuje autobusovou přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Ať už jde o vnitrostátní či mezinárodní zájezd, nic pro nás není problém, autobusy také pronajímáme.
Ekonomický software, účetní programy pro firmy a neziskové organizace
Ekonomický software, účetní programy AdmWin pro malé a střední firmy i neziskové organizace, pro vedení daňové evidence či podvojného účetnictví dodává Ing. Vladimír Jehlička, Brno.
Ordinace praktické lékařky Frýdek-Místek, příjem nových pacientů
Praktická lékařka pro dospělé, diagnostika, léčba, prevence onemocnění, závodní péče, vyšetření krve, moči, stolice v moderní ordinace MUDr. Marie Stivarové, Frýdek-Místek.
Rodinná farma, rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce
Rostlinná výroba, pěstování ekologického ovoce, tradičních zemědělských komodit, obilovin, brambor, kukuřice provádí rodinná farma AGRO-ZOO Ing. Josef Vendolský, okres Bruntál.
Autoškola Brno, kurzy AM, A1, A, B, E, výuka jízdy na motocyklu
Řidičské oprávnění skupiny AM, A1, A, B, E, výuka jízdy na motocyklu, automobilu s vlekem, kondiční jízdy dle individuální plánu zajišťuje Autoškola Pavel Venclovský, Brno.
Axiální, radiální, spalinové ventilátory, vývoj a výroba
Vyberte si z širokého výběru axálních, radiálních, spalinových a dalších ventilátorů pro průmysl od společnosti ebm-papst CZ s.r.o., která sídlí v Brně a zabývá se vývojem a výrobou ventilátorů.
Pánské, dámské kadeřnictví - profesionální úprava, stříhání, barvení vlasů
V Kadeřnictví Martina Uherské Hradiště přijímáme objednávky na dámské i pánské stříhání, barvení případně trvalení vlasů.
Prodej a distribuce mražených potravin
O pravidelnou distribuci a prodej kvalitních mražených potravin do škol, školek, restaurací a jídelen se postará společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. se sídlem ve Zruči u Plzně.
Kino Jirkov – místo pro kulturní zážitky a akce
Kino Jirkov s moderním promítacím vybavením, pohodlnými sedačkami a kapacitou 224 míst je nejen místem pro kulturní zážitky, ale také pro umístění Vaší reklamy nebo pořádání kulturních akcí.
Pořiďte si kvalitní venkovní osvětlení pro Vaši zahradu
Kvalitní venkovní svítidla a lampy, která osvítí a zároveň zkrášlí Vaši zahradu, pořídíte u společnosti Svítidla Bachmann.
Výroba, prodej skleněné vinné láhve na víno - přímo od výrobce ze skláren
Láhve na víno, originální skleněné vinné láhve vybírejte přímo od výrobce ze skláren. Výrobou a prodejem se zabývá tradiční výrobce obalového skla SKLÁRNY MORAVIA se sídlem v Úsobrně.
Plynařství,plynařské práce - rozvody plynu, montáž plynových zařízení
Firma Vodo topo plyn Chrastina provádí plynařské práce v lokalitě Zlín, Vsetín - Zlínský kraj. V oblasti plynařství se zaměřuje na rozvody plynu, montáž plynových zařízení.
Komfortní ubytování včetně snídaně, čtyřhvězdičkový hotel, apartmány
Komfortní ubytování včetně snídaně v malebném městečku Štramberk vám poskytne čtyřhvězdičkový Hotel Gong. Díky skvělé poloze máte na dosah romantické Štramberské náměstí, které má kouzelnou atmosféru.
Vozík za kolo, dvoukolová kára, rudl Beroun – nenoste Vaše věci v rukách
Specialisté na ruční dvoukolové vozíky, distribuční vozíky, vozítka pro děti, vozíky za kolo, drobnou manipulační techniku a vozíčky na zakázku. Kvalitu zaručuje i množství klientů doporučují firmu.