Aktuální microsite

Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.
Prodej, pronájem vysokozdvižné vozíky, VZV Hodonín, Jihomoravský kraj
Společnost AUTOGAS DESTA SERVIS poskytuje prodej manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků značek DESTA a HYUNDAI. Vybrat si můžete z nových, použitých nebo repasovaných VZV.
Prodej bazénů různých provedení Trutnov - bazény ze zdravotně nezávadných materiálů
Vyrábíme bazény různých tvarů a barev - kruhové, oválné a obdélníkové, ale i atypické dle přání zákazníka - A & M Borovnička
Mincovní automaty s turnikety Hradec Králové – mincovní turnikety s tiskem
Zabýváme se instalací turniketů s mincovními automaty do obchodních domů, sportovišť, ZOO zahrad, hotelů a skiparků - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Plavání pro nejmenší – vaničkování nejen pro maminky, ale i pro tatínky s dětmi od 2,5 měsíců
Vaničkování pro nejmenší – plaváníčko pro děti od 2,5 měsíců s doprovodem maminek a tatínků v plaveckém klubu Chobotnička v Prostějově.
Technická kontrola osobních i nákladních vozidel, STK, měření emisí
STK, technické prohlídky a měření emisí osobních i nákladních aut, motocyklů, autobusů, traktorů a přívěsů realizuje firma UNIKOM - STK, s.r.o., Kutná Hora.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
STK technická kontrola vozidla -  testování vozidla a hodnocení pro silniční provoz
Zajistíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, provedeme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravně sídlící v Chrudimi.
Dílenské zásuvkové skříně PROFI eshop – pořádek v nářadí a materiálu ve Vaší dílně
O dokonalý pořádek spojovacího materiálu a nářadí se postarají dílenské zásuvkové skříně PROFI, které můžete zakoupit prostřednictvím ehopu společnosti TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Zeměměřické práce, zaměření hranice pozemku, geodézie
Společnost SURGEO s.r.o. poskytuje kompletní zeměměřické práce, ve kterých se najdete zaměření pozemku, měření GPS nebo vytyčení parcely a mapování.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Osazování tištěných a plošných spojů - pájení tištěných spojů, kompletace a montáž
Plzeňské DURANGO electronic s.r.o. se zabývá osazováním tištěných a plošných spojů a pájením tištěných spojů. Dále provádí montáž a následnou kompletaci těchto produktů.
DURANGO electronic s.r.o.
Plnění, čištění a dezinfekce autoklimatizace- údržba klimatizace u aut
Pokud chcete mít prostředí automobilu bez bakterií a plísní, obraťte se na Autodílnu 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, kde Vám zajistí údržbu, plnění, čištění a dezinfekci autoklimatizace.
Anglické sluneční brýle SUNWISE prodej Liberec - 100% ochrana proti UVA & UVB paprskům
Jsou pro Vás sluneční brýle nepostradatelným doplňkem a hledáte moderní design pro letošní léto? Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce prodává anglické sluneční brýle SUNWISE, které sluší každému.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Bezlepkové koření celiakům dodá v bio kvalitě český výrobce BENKOR
Vychutnejte si výborná jídla okořeněná bezlepkovým kořením v bio kvalitě, která nabízí český výrobce, společnost BENKOR s.r.o.
Kovová stavebnice MEKUR, vláčky, lokomotivy, roboti, dětské hračky
Kovové stavebnice MEKUR, elektrické železnice, vláčky, lokomotivy, roboti, dětské hračky manuální, mechanické, technické vyrábí a prodává na e-shopu společnost Merkur Toys s.r.o.
Nákladní vozidla SCANIA pro různé typy provozů, autobusy, prodej, servis
Nákladní vozidla SCANIA, kamiony, autobusy příměstské i dálkové, prodej, servis s nonstop asistenční službou zajišťuje společnosti Scania Czech Republic s.r.o.
Scania Czech Republic s.r.o.
Projekční práce v oboru elektro, elektroprojekce, vypracování projektové dokumentace
Kvalitní projektování v oboru elektro pro občanské, průmyslové i bytové výstavby Vám zajistí společnost Otakar Chládek - ATEL - projekční ateliér elektro z Prahy Chodov.
Veřejné osvětlení ploch, parků, komunikací - návrh, montáž i servis Kuřim
Veřejné osvětlení ploch, parků -pokládka kabelů, osvětlení průmyslových areálů, parků, historických objektů, komunikací, projektová činnost, kompletní realizace, trafostanice