Aktuální microsite

Produkty z oblasti tisku a zpracování papíru Praha – etikety, visačky, parkovací lístky
Hledáte spolehlivého dodavatele etiket, papírových kotoučků nebo kancelářských papírů? Toto vše a ostatní produkty z oblasti tisku a zpracování papíru nabízí společnost TECOM paper, s.r.o. z Prahy.
Laserový ukazatel přesné polohy nákladu u vysokozdvižného vozíku
Pořiďte si laserový ukazatel polohy nákladu od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., který Vám určí u vysokozdvižného vozíku přesnou polohu vidlic za pomocí laserového ukazovátka v podobě čáry.
Recyklace asfaltových a betonových sutí Rakovník – dobrá cena dodržení termínů
Stavební firma Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka provozující stavby, rekonstrukce a opravy silnic nabízí v rámci svých služeb také možnost recyklace asfaltových a betonových sutí.
Aplikace litých směsí CEMEX – pro podlahy a ploché střechy
Široké uplatnění při aplikaci litých podlah a plochých střech naleznou lité směsi CEMEX, které společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. dopravuje na místo ve speciálních autodomíchávačích.
Olga Nikodemová, praktický lékař Sušice
Máte již svého praktického lékaře? Pocházíte ze Sušice a okolí? Využijte služeb MUDr. Olgy Nikodemové - praktické lékařky pro dospělé, která nabízí profesionální lékařskou péči a vřelý přístup.
Přesun a manipulace těžkých břemen České Budějovice
O náročný přesun těžkých břemen a manipulaci s nimi nejen na stavbách se bezpečně postará společnost Trhlík - práce se stavební mechanizací, s.r.o. z Českých Budějovic.
Pořiďte si výkonné křovinořezy značky STIHL
Křovinořezy STIHL, které Vám usnadní práci v jakémkoliv terénu, najdete v okolí Brna-venkov u autorizovaného prodejce zahradní techniky STIHL - Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč.
Prodej barev, laků, lazur, emailů a malířských potřeb pro různé druhy povrchů
Kamenný obchod a e-shop Haus Spezi market Třinec, to je široká nabídka kvalitních barev, laků, emailů, olejů a malířských potřeb vhodných pro malbu i nátěry pro nejrůznější typy povrchů.
Pytle na obilí (PP bílé), polypropylenové pytle - prodej, dodávka
Dodávku a prodej pytlů na obilí, polypropylenových pytlů z kvalitní, zdravotně nezávadné tkaniny zajišťuje společnost FOKUS-H s.r.o. v Třebíči
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
Instalatérské práce, voda, topení, plyn, montáž kotlů, Vsetínsko
Vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, rozvody trubek pro vodu, kanalizaci, topení a plyn, montáž kotlů, bojlerů, spotřebičů realizuje Pavel Jašek, Vsetínsko.
Střední škola automobilní, maturitní obory, zkrácené studium
Střední škola automobilní, Krnov, příspěvková organizace, autotronik, automechanik, mechanizace a služby, maturitní a učební obory, zkrácené studium, ubytování, jídelna.
Maziva, vysoce odolné motorové a průmyslové oleje, kapaliny pro osobní i nákladní automobily
Pokroková maziva splňující nejpřísnější automobilové požadavky naleznete u společnosti ADDINOL Central Europe s.r.o. z Tábora. Kvalitní oleje pro všechna osobní i nákladní vozidla.
BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
Nízkoenergetické a pasivní rodinné domy s nízkými náklady na vytápění a stálou teplotou
Splňte si sen o bydlení a pořiďte si nízkoenergetický dům s minimálními náklady na vytápění od společnosti Eco Domy, s.r.o. z Brna. Žijte v prostředí bez plísní, alergenů a škodlivin.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Voda topení plyn - velkoobchodní prodej a služby Nymburk
Hlídejte si zajímavé slevy - velkoobchodní prodej voda topení plyn - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Kvalitní maskáče z třívrstvého materiálu, Kalhoty ECWCS – Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP
Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas - ARMPEX s.r.o. Jičín
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.
Špičkové lékařské přístroje pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP
Unikátní lékařské přístroje a zdravotnický materiál pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP, ultrazvuky, monitory, prsní implantáty dodává společnost ALMEDA - Ing. Aleš Závorka.
Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Lékárna U Panny Marie Pomocné Suchdol nad Lužnicí
V Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí Vám poskytnou ochotní lékárníci kompletní péči, poradenství a nabídnou léky, léčiva, dětskou výživu i zdravotní obuv pro děti a dospělé.
Značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké - eshop, velkoobchod, maloobchod
Spolehlivý eshop s dlouhou historií zaměřený na značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké má pro své zákazníky i velkoobchodní partnery výhodné akce. Provozovatel je firma Terra Mia Zlín
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.