Aktuální microsite

Ohýbání dílů, výpalků ohraňováním na moderním ohraňovacím stroji
Společnost KOVSTA Zlín se mimo jiné zabývá ohýbáním dílů, výpalků ohraňováním K dispozici má moderní ohraňovací stroj. Působí nejen v lokalitě Zlínský kraj, ale po celé ČR. K dispozici
Frézování krytů vozovek Rakovník – včetně očištění plochy a odvozu materiálu
Frézování krytů silnic a vozovek a jejich následné očištění zajistí společnost Froněk, spol. s r.o. z Rakovníka pomocí svých moderních strojů a vyškoleného personálu.
Ochrana, zabezpečení dat v počítači i mobilu - kvalitní počítačová bezpečnost
Už si nemusíte lámat hlavu nad tím, jak ochránit svá osobní data, firma OASA COMPUTERS s.r.o. v Ostravě Vám zajistí kvalitní počítačovou bezpečnost! Zabezpečí nejen data v počítači ale i v mobilu.
Zdravotní péče, nemocnice Rokycany, lůžková i ambulantní oddělení
Kvalitní zdravotní péče, lůžkové, komplementární a ambulantní oddělení v praktickém a odborném lékařství chirurgie, ARO, JIP, interna zajišťuje Rokycanská nemocnice a.s.
Nemocnice Jeseník, lůžková léčebná péče, ambulance, praktický lékař
Komplexní zdravotní péči, lůžkovou léčebnou péči, ambulanci odborných i praktických lékařů, porodnici, chirurgii, ARO, LDN provozuje Jesenická nemocnice a.s.
Prodej, pronájem vysokozdvižné vozíky, VZV Hodonín, Jihomoravský kraj
Společnost AUTOGAS DESTA SERVIS poskytuje prodej manipulační techniky a vysokozdvižných vozíků značek DESTA a HYUNDAI. Vybrat si můžete z nových, použitých nebo repasovaných VZV.
Prodej bazénů různých provedení Trutnov - bazény ze zdravotně nezávadných materiálů
Vyrábíme bazény různých tvarů a barev - kruhové, oválné a obdélníkové, ale i atypické dle přání zákazníka - A & M Borovnička
Mincovní automaty s turnikety Hradec Králové – mincovní turnikety s tiskem
Zabýváme se instalací turniketů s mincovními automaty do obchodních domů, sportovišť, ZOO zahrad, hotelů a skiparků - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
NESSY, spol. s r.o. Turnikety a odbavovací systémy
Teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna
Využije možnosti krbů pro vytápění celého domu či bytu. Firma Krby Polách realizuje teplovzdušné rozvody pro akumulační krby a kamna v okrese Zlín, Olomouc, Hodonín.
Plavání pro nejmenší – vaničkování nejen pro maminky, ale i pro tatínky s dětmi od 2,5 měsíců
Vaničkování pro nejmenší – plaváníčko pro děti od 2,5 měsíců s doprovodem maminek a tatínků v plaveckém klubu Chobotnička v Prostějově.
Technická kontrola osobních i nákladních vozidel, STK, měření emisí
STK, technické prohlídky a měření emisí osobních i nákladních aut, motocyklů, autobusů, traktorů a přívěsů realizuje firma UNIKOM - STK, s.r.o., Kutná Hora.
Rekonstrukce a opravy elektrických zařízení Kladno – rychlý a odborný servis
Rekonstrukce, opravy a údržby elektrických zařízení nízkého i vysokého napětí v Kladně a okolí provádí rychle a odborně speciálně vyškolení pracovníci firmy Uniservis Hašek s.r.o.
Uniservis Hašek s.r.o. Elektromontážní práce Kladno
Klimatizace pro všechny vozy - kompletní servis s využitím původního chladiva
Klimatizaci pro všechny vozy a její kompletní servis s využitím původního chladiva zajišťuje Autoopravna a pneuservis Vladana Veřmiřovského v okolí Petřvaldu a Mošnova.
STK technická kontrola vozidla -  testování vozidla a hodnocení pro silniční provoz
Zajistíme Vaše vozidlo na technickou kontrolu STK, provedeme opravy závad, prověříme stav vozidla v naší Autoopravně sídlící v Chrudimi.
Dílenské zásuvkové skříně PROFI eshop – pořádek v nářadí a materiálu ve Vaší dílně
O dokonalý pořádek spojovacího materiálu a nářadí se postarají dílenské zásuvkové skříně PROFI, které můžete zakoupit prostřednictvím ehopu společnosti TechnoBank, s.r.o. z Prahy.
Zeměměřické práce, zaměření hranice pozemku, geodézie
Společnost SURGEO s.r.o. poskytuje kompletní zeměměřické práce, ve kterých se najdete zaměření pozemku, měření GPS nebo vytyčení parcely a mapování.
Oprava střechy - poškození vyřeší výměna střešní krytiny, oprava krovu
Se společností Machala UB je oprava střechy bezproblémová, poškození střechy je však nutné řešit co nejdříve. Vyřešíme výměnu střešní krytiny i opravu krovu. Obraťte se na nás v lokalitě Zlínský kraj.
Osazování tištěných a plošných spojů - pájení tištěných spojů, kompletace a montáž
Plzeňské DURANGO electronic s.r.o. se zabývá osazováním tištěných a plošných spojů a pájením tištěných spojů. Dále provádí montáž a následnou kompletaci těchto produktů.
DURANGO electronic s.r.o.
Plnění, čištění a dezinfekce autoklimatizace- údržba klimatizace u aut
Pokud chcete mít prostředí automobilu bez bakterií a plísní, obraťte se na Autodílnu 409 v Paskově u Frýdku-Místku a Ostravy, kde Vám zajistí údržbu, plnění, čištění a dezinfekci autoklimatizace.
Anglické sluneční brýle SUNWISE prodej Liberec - 100% ochrana proti UVA & UVB paprskům
Jsou pro Vás sluneční brýle nepostradatelným doplňkem a hledáte moderní design pro letošní léto? Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce prodává anglické sluneční brýle SUNWISE, které sluší každému.
Pořiďte si nová kastlová okna u firmy TRONET, spol. s r. o.
Plánujete-li rekonstrukci historických budov a výměnu stávajících oken, pak oslovte společnost TRONET, spol. s r.o. se sídlem v Dačicích, kde Vám rádi doporučíme vhodná kastlová okna.
Kurz účetnictví pro pokročilé Praha – v odpoledních hodinách
Živíte se účetnictvím a potřebujete se neustále zdokonalovat a získávat v tomto oboru nové informace? Absolvujte kurz účetnictví pro pokročilé pořádaný společností Doučíme Vás.cz s.r.o. z Prahy.
Ochranné síťoviny a návleky
Ochranné síťoviny a návleky pro vaše výrobky ve žlutém provedení vyrobí a dodá společnost Sunap - plastové součásti se sídlem ve Všetatech.
Praktická lékařka pro děti a dorost České Budějovice
Junková Jana MUDr., praktická lékařka pro děti a dorost z Českých Budějovic, nabízí služby ambulantní pediatrie jako jsou očkování nebo preventivní vyšetření zdravých i ošetření nemocných pacientů.
Bezlepkové koření celiakům dodá v bio kvalitě český výrobce BENKOR
Vychutnejte si výborná jídla okořeněná bezlepkovým kořením v bio kvalitě, která nabízí český výrobce, společnost BENKOR s.r.o.