Aktuální microsite

Rotační nástroje
Velkoobchodní společnost NESKAN s.r.o. se sídlem v Mariánských Lázních nabízí zákazníkům široký sortimen rotačních nástrojů špičkové kvality od prověřených dodavatelů.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Měření a regulace energetických zařízení Sokolov – šetří náklady za provoz
Ušetřete náklady za energii a využijte služeb měření a regulace energetických zařízení společnost BROŽ MaR s.r.o. ze Sokolova.
Výroba a montáž lisovaného ocelového schodiště, schodišťové stupně, dodávka
Bezpečné schodiště s protiskluznou úpravou, ocelové schodiště vhodné i do půdních prostor, schodišťové stupně dodává firma KASALI, s.r.o., ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Vodoinstalatérské práce, nové vodovodní rozvody, rekonstrukce
Vodoinstalatérské práce, rozvody vody a kanalizace u novostaveb či rekonstrukcích, montáž a demontáž stupaček, instalace kohoutků a WC realizuje společnost ITVOZ - Jiří Choutka.
Topenářské práce, montáž topení, servis kotlů Atmos, Attack
Topenářské práce, montáž radiátorů, ventilů, měřidel, topení, kotlů na tuhá paliva, biomasu, elektrokotlů a solárních systémů zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka, Havlíčkův Brod.
Plynařské práce, montáž rozvodů plynu, plynových přípojek
Plynařské práce, montáž rozvodů plynového potrubí, instalace plynových a kondenzačních kotlů, bojlerů, rekonstrukce plynových přípojek zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka.
Renault MEGANE – prodej a testovací jízdy Kladno
Čas na nové auto? Renault MEGANNE Vás uchvátí sportovně elegantním designem, intuitivním interiérem a širokou nabídkou silných motorů. Tato auta prodává AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. z Kladna.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Jednorázové i pravidelné hlídání dětí již od 12 měsíců v menším kolektivu s individuálním přístupem v jeslích Zlín
Nové rodinné jesličky a školička Kiki klub ve Zlíně těm nejmenším poskytuje pevné a rodinné prostředí. Nabízíme dětem hlídání s pestrým programem a aktivitou po celý den.
Realizace průmyslových plynovodů, montáž a realizace
O montáž a realizaci průmyslových plynovodů se v okolí Třebíče, Velkého Meziříčí a Náměští nad Oslavou postará společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o.
Smuteční služby Cheb
Veškeré smuteční služby s vysokou úrovní a citlivým přístupem zaměstnanců k pozůstalým nabízí Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Travní osivo - Lysá nad Labem – prodej více než 300 odrůd
Toužíte po krásném trávníku či jiné travní ploše? S kvalitním travním osivem od společnost GRENEX s.r.o. z Lysé nad Labem vypěstujete bohatý trávník i v klimaticky náročných podmínkách.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Zoologická zahrada Olomouc s atraktivními expozicemi a komentovaným krmením zvířat
Užijte si den s našimi exotickými zvířaty, která si pro Vás připravili pracovníci ze Zoologické zahrady Olomouc, příspěvková organizace. Zažijte ideální rodinný výlet s nevšedními zážitky.
Vedení účetnictví, mzdové agendy, zpracování daní, Praha
Daňová a účetní kancelář Praha, ekonomické služby, vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy, zpracování daní, DPH zajišťuje společnost ACTA M, s.r.o.
Obec Zdíkov, vesnice na Prachaticku s malebným zámeckým parkem
Obec Zdíkov a osady se nachází na hranicích CHKO Šumava v okrese Prachatice. Jsou zde přírodní a historické památky, zámek s parkem, kaple, kostel, vyhlídková místa, cyklotrasy.
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Pronájem nových administrativních a prodejních prostor v Ostravě
Pro Vaše podnikání společnost TIMO profistavby s.r.o. poskytne k pronájmu kancelářské či prodejní prostory v nově postavené budově na Slezské Ostravě nedaleko ZOO.