Aktuální microsite

SŠ a VOŠ se zaměřením na zdravotní a sociální práci, praktická výuka v Ústí nad Orlicí
Kvalitní středoškolské vzdělání s důrazem na praxi Vám poskytne Vyšší odborná škola a střední škola zdravotnická a sociální Ústí nad Orlicí. S námi se můžete rozvíjet v tom, co Vás baví a zajímá.
Vojenský výstrojní materiál, vyřazená armádní technika, velkoobchod, maloobchod, prodej
Kvalitní vojenskou výstroj, stroje, nářadí i zdravotnický materiál pro maloobchodní i velkoobchodní prodej Vám poskytne společnost HASS Hroby s.r.o. z okresu Tábor.
Nemocnice v Benešově s kvalitní zdravotní péčí a léčbou na profesionální úrovni
Špičkovou péči celosvětové úrovně Vám poskytne Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje. Jsme moderní zařízení s profesionálním a přátelským přístupem.
Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje
Moderní betonárna – výroba a dodávka certifikovaných betonových směsí
Certifikované betonové směsi, vyráběné pomocí nejnovějších dostupných technologií na trhu, dodává stavební firma OSP spol. s.r.o., působící v okolí Moravského Krumlova.
Proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů-měření na 3D skeneru Atos Triple Scan
Společnost Frema, a.s. Zlín využívá pro proměřování forem, odlitků, vstřikovaných dílů 3D skener Atos Triple Scan. Tato měření jsou prováděna nejen pro vlastní výrobky, ale i pro externí zákazníky.
Poradenská činnost pro začínající podnikatele Pardubice - Odborné konzultace při zpracování podnikatelského záměru
Naším záměrem je odborná pomoc ve sféře podnikání, pomáháme začínajícím podnikatelům s jejich začátky, přímé zastupování firmy při obchodních jednáních - Ing. František Načeradský Pardubice
Celní deklarace Hradec Králové – služby v celním řízení
Svým zákazníkům zajišťujeme služby v oboru celní deklarace v rámci Královéhradeckého kraje - Juhasz Logistic, s.r.o. Hradec Králové
Juhasz Logistic, s.r.o. Autodoprava a spedice Hradec Králové
Baterky, svítilny, lampy Kumburský Újezd – kvalitní armádní originály
Prodej kvalitních armádních originálů, prodej baterky, svítilny a lampy za rozumné ceny, špičkové armádní vybavení do přírody - ARMPEX s.r.o. Kumburský Újezd, Jičín
Hotel v oblasti Hrubého Jeseníku s restaurací, wellness a hřišti
Ubytování v oblasti CHKO Jeseníku s wellness pro rodinné rekreace, firemní akce, svatby a oslavy v restauraci zajišťuje Hotel Stará Pošta, s.r.o., Bělá pod Pradědem.
Vakuové tvarování, plastové díly pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování, vakuové výlisky z termoplastů, návrh, vývoj a výrobu plastových dílů pro automobilový průmysl realizuje PAJR s.r.o., okres Mladá Boleslav.
Klub sportovního plavání, výuka a trénink plavání, kondiční příprava
Kurzy plavání i pro děti, kondiční lekce, výuku a trénink různých stylů, prsa, motýlek, kraul a znak, závody v plavání a přípravu dětí poskytuje TJ LARS Kladno z.s. Klub sportovního plavání.
Obec Jedlová, vesnice na českomoravském pomezí, historie, příroda
Obec Jedlová se nachází v okrese Svitavy na českomoravském pomezí s bohatou historií, neporušenou přírodou, kostelem a bývalými lázněmi s léčivým pramenem.
Obec Jedlová
SŠ a VOŠ v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, strojírenství i IT
Střední a vyšší odborné vzdělání v oblasti hotelnictví, cestovního ruchu, grafického designu, strojírenství i IT zakončeno maturitou a posléze titulem DiS. poskytuje SŠ a VOŠ Varnsdorf.
Dílenský indukční ohřev šroubů, matic pro rychlý ohřev kovových částí
Dílenský indukční ohřev šroubů DHI-15 pro rychlý, účinný a bezpečný ohřev kovových částí, dodává specialista v oboru společnost Weldpoint. Nízké pořizovací a provozní náklady.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Ceny autoskel před jejich výměnou zjistíte na infolince 800 117 556 – zdarma
Potřebujete zjistit přesnou cenu autoskla před výměnou nebo kvůli pojistce? Volejte zdarma infolinku 800 117 556 společnosti AUTOSKLO SERVIS CZ s.r.o. z Prahy.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
Bezplatná likvidace vozů - ekologická likvidace autovraků
Společnost Metalšrot Tlumačov přijímá vozidla pro ekologické likvidace autovraků. Jde o bezplatnou likvidaci vozu. V lokalitě Jihomoravský kraj má střediska - Brno, Kuřim, Letovice, Kobylí, Bučovice.
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery
Montáž, prodej, servis - elektronické zabezpečení budov, protipožární systémy a průmyslové kamery zajišťuje firma TRESYS s.r.o., se sídlem ve Znojmě.
Strojírenská výroba, čelní převodovky-průmyslové převodovky s vysokou užitnou hodnotou.
Vývoj, výroba, distribuce převodovek, čelní průmyslové převodovky s vysokou užitnou hodnotou, převodovky všech velikostí v nerezovém provedení od firmy TOS ZNOJMO.
Gravírování a rytí na kov i plast Liberec - CNC gravírování,  možno i ve 3D
V současné době tvoří gravírované, ryté a frézované výrobky a služby převážnou část produkce firmy. Pro doplňkovou výrobu jsme vybaveni řezacím strojem na folie.
Recyklace odpadů Dvůr Králové nad Labem -  snižujeme zátěž životního prostředí
Provádíme recyklace odpadů, zajišťujeme nakládání s odpadem k jeho následnému použití, Zabýváme se recyklací těchto odpadů: kovy, papír, plasty sklo a bioodpad.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Projekční kancelář, projekce pozemní a kolejové dopravy, mostů, tunelů, železnic
Uznávaného a zkušeného specialistu na oblast projektování infrastruktury naleznete u společnosti Valbek, spol. s r.o. v Liberci. V rámci projektu zajistíme vizualizaci, inženýring i geodézii.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Výcvik jízdy na koni Nebanice
Je Vaším snem umět jezdit na koni nebo umíte základy chcete se zdokonalit ve skoku či drezuře? Absolvujte výcvik jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.