Aktuální microsite

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, analýzy hospodaření Brno
O kompletní vedení Vašeho účetnictví se postará rodinná firma Eva Durkáčová, Ing. - účetní a ekonomické poradenství z Brna. Administrativní i finanční úkony od teď převezmeme za Vás.
Rostlinná a živočišná výroba v Českém ráji, obilí, řepka, hovězí maso, prodej
Rostlinné i živočišné produkty té nejvyšší kvality Vám dodá společnost AGRA Český ráj a.s. z obce Všeň. Zajistíme pro Vás cukrovou řepu i krmivou základnu pro živočišnou výrobu.
Desky plošných spojů, výroba, jednovrstvé, dvouvrstvé, Blansko
Zakázková a sériová výroba desek plošných spojů pro elektroniku, výrobu jednovrstvých, dvouvrstvých, vícevrstvých a hliníkových DPS realizuje ČeMeBo, spol. s r.o., Blansko.
Střechy, pokládka střešní krytiny, klempířské a tesařské práce
Pokrývačství, realizace a rekonstrukce střech, pokládku krytiny, instalace svodů, střešních oken, zateplení provádí společnost Roman Hádl, okres Kladno.
Rodinné a bytové domy, průmyslové objekty, výstavba, rekonstrukce
Stavby, rodinné a bytové domy, průmyslové, zemědělské, komerční a nekomerční objekty, novostavby, rekonstrukce na klíč realizuje stavební společnost WH STAWO Přeštice s.r.o.
Nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem pro výrobu vlnovců - výroba a prodej
Společnost Witzenmann z Opavy je specialista na flexibilní kovové díly. Vyrábíme a prodáváme také nerezové tenkostěnné trubky s podélným švem jako polotovar pro výrobu jedno a vícevrstvých vlnovců.
Velkoobchod, prodej vybavení pro EPS a CCTV
Velkoobchod - prodej uzavřené kamerové okruhy, elektronické protipožární ochrany firma SICURIT CS, spol. s r.o. Analogové kamery, megapixelové kamery, LCD monitory,objektivy.
Mezinárodní nákladní, kamionová doprava, spedice ČR-Francie a zpět
Firma RNTC Zlín - Roman Navrátil se zabývá mezinárodní nákladní dopravou a spedicí především do Francie. Můžete očekávat profesionální přístup, vstřícné jednání i férové ceny.
Úklidové služby, parní čištění - úklid párou ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech, domově důchodců
Společnost Paromax Zlín se specializuje na úklidové služby, parní čištění. Pro úklid párou máme inovativní čisticí stroje. Pracujeme ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech i domově důchodců.
Karosářské opravy a lakýrnické práce – autorizovaný autosalon značky ŠKODA
Autosalonu F3K v Třebíči Vám zajistí kompletní karosářské opravy a lakýrnické práce pro Váš automobil. Autorizovaný autosalon značky ŠKODA s profesionální autokarosárnou a autolakovnou.
Výsuvná, posuvná sekční garážová vrata Trido - montáž, servis vrat
Kvalitní garážová vrata od české firmy Trido dodá firma M-VRATA Juříčková. Zvolit můžete výsuvná i posuvná sekční vrata. Montáž a servis vrat provádíme v regionu Zlínský a Jihomoravský kraj.
Prodej dětské, rostoucí židle, stoly-nábytek Kids pro zdraví Vašich dětí
Investice do zdraví Vašich dětí se vyplatí. Vyberte si u firmy ON LEAD CZ dětské rostoucí židle, stoly-nábytek zn. Mayer Kids. Jsme největší prodejna v regionu Zlínský kraj, Uherské Hradiště.
Servis Mercedes-Benz i AMG – opravy klimatizace, podvozku, diagnostika motoru
Pokud vlastníte vozidlo značky Mercedes-Benz i AMG, zajeďte do MB rent Brno. Jsme rychlý a kvalitní servis za bezkonkurenční ceny. Zajistíme opravy klimatizací, podvozků i diagnostiku motoru.
Živočišná výroba  Velké Svatoňovice – výhodný prodej mléka v areálu družstva
Naše družstvo nabízí výhodný prodej mléka přímo od krav z našich pastvin, prodej mléka ve dvoře každé úterý a pátek vždy od 7.00 do 9.00 hodin - Zemědělské družstvo Velké Svatoňovice.
Uhelné sklady Olvan paliva Náchod - prodej, rozvoz, skládání pásem
Provozujeme Uhelné sklady Náchod, kde nakoupíte uhlí buď volně ložené a nebo balené, nabízíme množstevní slevy - OLVAN PALIVA s.r.o.
Chirurgická ambulance v Hradci Králové, ošetření, zákroky, úrazová chirurgie
I s těmi nejsložitějšími chirurgickými zákroky si poradí zkušený lékař z Hradce Králové MUDr. Oldřich Fiala CSc. – chirurgie. Provádíme kompletní chirurgické zákroky v lokální i celkové anestezii.
Zemní práce, řezání a bourání živice i betonu, nákladní autodoprava ve Středočeském kraji
Kompletní zemní práce při plynofikaci Vám zajistí společnost Vratislav Ryšánek z Čáslavi - Nové Město. Spolehlivě a kvalitně Vám provedeme svahování či jiné terénní úpravy.
Dřevoobráběcí nástroje, systémy na obrábění dřeva, plastu, kovu
Společnost VYDONA s.r.o. z regionu Kroměříž vyrábí dřevoobráběcí nástroje a nástrojové systémy na obrábění dřeva, plastu a kovu. Zajistí i servis nástrojů.
EZS, elektronické zabezpečení domů, bytů a jiných objektů - chraňte svůj majetek
Zabezpečte elektronicky svůj domov, společnost a jiné objekty. Společnost Unitel elektro,s.r.o. v Brně Vám zajistí spolehlivou ochranu Vašeho majetku pomocí elektronického zabezpečení a EZS.
Apartmány - větší pokoje s obývacím koutem pro dokonalé pohodlí v centru Opavy
Buďte v pohodlí i na cestách! Nechte se ubytovat v krásném apartmánu v hotelu IBERIA, který se nachází v centru města Opavy. Nabízíme větší pokoje s vlastním obývacím koutem.
Hotel a restaurant IBERIA*** Opava IBERIA TRADE s.r.o.
Tenkovrstvý anhydritový potěr - AnhyLevel Thermio – snížení spotřeby tepelné energie
Tenkovrstvý anhydritový potěr pro podlahová topení AnhyLevel Thermio od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. pro snížení spotřeby tepelné energie.
Nonstop odtahovka nepojízdných vozidel - Nonstop odtahová a asistenční služba v Jičíně
Nonstop odtahová a asistenční služba v Jičíně. Naše odtahová služba zajistí Vaše vozidlo v rámci ČR a i celé Evropy. Jsme Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.
Řezání laserem, technologie CNC řezání laserem, CNC stroje
Společnost SW-MOTECH s.r.o. z České republiky provádí profesionální služby v oblasti řezání leaserem na výkonných a moderních CNC strojích.
Lakování aut, motorek a strojů Hradec Králové – jednotlivých částí i celých celků dle rozměrů lakovny
Zajistíme vám lakování jak jednotlivých dílů, tak i celých celků které pojme náš profesionální box SAIMA BETA o rozměrech 7,5 x 4 x 2,8 m - Autolakovna V+V, s.r.o. Hradec Králové
Výroba průmyslových lepidel - lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu
Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobce průmyslových lepidel - jedná se o lepidla pro výrobu a opravu obuvi, galanterní a čalounickou výrobu a také lepidla pro automotive a stavebnictví.