Aktuální microsite

Bestseller Mitsubishi ASX za super cenu se zárukou kvality
Společnost UNICARS CZ s.r.o. prodlužuje AKCI a představuje Vám bestseller mezi crossovery - Mitsubishi ASX, který můžete mít za skvělou cenu od 369 000 Kč.
Sportovní vůz plný života to je Ford EcoSport - výkonný, bezpečný, prostorný a za bezkonkurenční ceny
Připravte se na nový sportovní vůz plný života! Navštivte Auto Viki a.s. ve Zlíně a odjeďte s novým Ford EcoSport za bezkonkurenční ceny, jedná se o kompaktní SUV s prvotřídní výbavou.
Celodřevěná schodiště na zakázku Praha - pro všechny typy prostor
Naše Truhlářství se sídlem v Jílovém u Prahy zhotovuje celodřevěná schodiště na zakázku.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů
Prodej repasovaných, použitých vakuových pump a systémů, otestované a vybavené novými náhradními díly Busch nabízí firma Busch Vakuum s.r.o. v Brně.
Výroba a prodej pracovního profesního oblečení, osobní ochranné pracovní pomůcky OOPP
Výroba a prodej pracovního profesního oblečení od firmy F.M.PRACOS, spol. s r.o. nejvyšší kvalitě a spokojenost zákazníka. Zakázkové šití na míru firemní oblečení. Osobní ochranné pracovní pomůcky.
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou
Plastové bazény - výroba a prodej bazénů s 10 letou zárukou a širokým příslušenstvím, zdravotně nezávadné bazény odolné UV záření od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Brně.
Demolice objektů Rakovník – bezpečně, profesionálně, rychle
Sháníte firmu, která nabízí služby demolice objektů? Spolehněte se na českou stavební společnost Froněk spol. s r.o. se sídlem v Rakovníku, která je vybavena potřebnou mechanizací a zkušenostmi.
Odlitky z oceli - uhlíkové, nerezové nebo legované v slévárně přesného lití v Brně
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. se specializuje na odlévání odlitků z oceli uhlíkové, nerezové, legované nebo neželezných materiálů. Slévárna přesného lití zaručí kvalitní a přesné odlitky.
Zemní a výkopové práce, terénní úpravy - výkopy pro vodu, kabely, potrubí, kanalizaci
Zemní, výkopové práce a terénní úpravy v Třebíči s na Vysočině provádí firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. Zajišťujeme výkopy pro vodu kabely, plynové potrubí, kanalizaci, sklepů i základů rodinných domů
Chvaletice, místo pro milovníky cykloturistiky v rovinatém Polabí a výletů do podhůří Železných hor
Obec Chvaletice je bývalé hornické město ležící na rozhraní Chvaletické pahorkatiny a Pardubické kotliny. Toto nevelké město je ideálním místem pro příznivce lehce zvlněné polabské krajiny.
Obec Smolnice na Lounsku, s památnou lípou a barokním kostelem s románskou věží
Obec Smolnice je vesnice nacházející se nedaleko města Louny a místo s důležitým historickým významem. V obci se nachází řada památek, jsou to Wiehlova vila, kaple na návsi či kamenný kříž.
Obec Vitice, vesnice v okrese Kolín, s bohatým společenským a kulturním životem
Obec Vitice je malá vesnice ve Středočeském kraji významná svým gotickým kostelem sv. Šimona a Judy s původní dřevěnou zvonicí. Obec se stala v minulosti důležitým dějištěm bitvy U Lipan.
Prodej a autorizovaný servis pro vývěvy, dmychadla, kompresory, vakuové pumpy a systémy
Prodej a autorizovaný servis pro vývěvy, dmychadla, kompresory, vakuové pumpy a systémy jedině od firmy Busch Vakuum s.r.o. Brno v rámci celé České republiky.
Jeřábnické práce Vyšehněvice - Nabízíme jeřábnické práce a pronájem autojeřábů
Kvalitně a profesionálně provádíme jeřábnické práce, zaručená dlouholetá praxe při práci s autojeřáby.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Nekuřácká stylová restaurace a Valašská jizba - valašské speciality
Hledáte stylový prostor pro pořádání rodinné sešlosti, oslavy, svatby, školení, večírků a jiných akcí? Přijďte do hotelové restaurace či Valašské jizby Hotelu Gong a Vaše představy budou naplněny.
Transport betonu autodomíchávačem, uložení betonových směsí
Přepravu stavebního betonu autodomíchávači s pásovým dopravníkem a uložení betonových směsí až do vzdálenosti 17 metrů realizuje Beton sever - Martin Mikulenka.
Individuální návrhy firemního stylu, loga, firemních materiálů
Firma RUFUS Design Marek Macháček přijímá zakázky spojené s návrhy firemního stylu - loga, firemních materilů. Jde o individuální návrhy. Působíme v lokalitě Zlín, Kroměříž, Přerov, Uherské Hradiště.
Zebra Velim – výroba samolepících etiket rychle a kvalitně
Samolepicí etikety do kanceláře, na zboží v té nejvyšší kvalitě a včetně rychlých dodacích lhůt vyrábí na moderních tiskárnách česká společnost Zebra, s.r.o. Velim.
Montáže a opravy distribučních sítí kabelových i venkovních Dobřichovice - pro NN i VN
Společnost ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. z okolí Dobřichovic se zabývá montáži a opravami distribučních sítí kabelových i venkovních pro vysoké i nízké napětí.
Odtahová služba Praha 4 – přivolejte si odtahové vozidlo nonstop
Zradilo Vás na Vaší cestě auto? Je Váš vůz nepojízdný z důvodu poruchy nebo nehody? Pak neváhejte kontaktovat odtahovou službu firmy AMB servis s.r.o. z Prahy 4.
Přijmeme řidiče linkového autobusu Náchod - linková a nepravidelná doprava
Přijmeme spolehlivé a zkušené řidiče autobusu na dálkovou linku a nepravidelnou dopravu - P - TRANSPORT s.r.o. Broumov, Náchod
P - TRANSPORT s.r.o.
Multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 - pomocník pro všechny práce
Pokud hledáte univerzální a výkonný stroj pro práce ve stavebnictví, zemědělství nebo pro zahradnické práce, tak je pro vás ideální multifunkční nakladač a nosič nářadí Dapper 5000 od firmy VOP!
Kancelářský nábytek a interiéry na míru - praktické, prostorné a designové skříně do kanceláře
Znojemská firmy TODAP, s.r.o. se zabývá výrobou kvalitních vestavěných skříní a kusovým nábytkem na míru, který může sloužit jako ideální nábytek do kanceláře s maximálním využitím prostoru.
Helicross-dřevoobráběcí nástroj na tvarové, strojní obrábění dřeva
Firma Vydona s.r.o. je výrobce dřevoobráběcích nástrojů z regionu Kroměříž. Novinka-speciální nástroj Helicross, je vhodný pro tvarové, strojní obrábění dřeva.