Aktuální microsite

Česká škola klasické homeopatie
Tříleté víkendové studium klasické homeopatie nabízí zájemcům z řad odborné i laické veřejnosti Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Prodej, servis a půjčovna spolehlivých pojízdných kompresorů Atlas Copco
Prodejem, servisem a půjčovnou pojízdných kompresorů Atlas Copco, které jsou pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbené u zákazníků, se zabývá společnost UNICON v okolí Ostravy a Opavy.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Převodníky s ethernetem-programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH, SEL, SES
Pro převod analogových signálů na digitální signál můžete využít Univerzální, programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH. Převodníky s ethernetem dodává firma SMARIS Uherské Hradiště.
Folie pro laminaci, laminovací fólie, fólie pro horkou ražbu - prodej spotřebního materiálu
Folie pro laminaci, laminovací fólie a fólie pro horkou ražbu Vám zajistí společnost TFP UNIVERSAL a.s.
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Speciální zakázková výroba zemědělských a technických přípravků Pardubice – pro drobné zemědělce a velké podniky
Firma Biosfor má ve své výrobní produkci zejména zemědělské produkty, ekologické technické přípravky a dále velký výběr domácích čistidel.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Ubytování pro manažery a pracovníky firem Mezirolí – jen 8 minut od Karlových Varů
Čeká Vás obchodní cesta do okolí Karlových Varů a hledáte, kde se ubytujete? Pohodlné ubytování pro managery a pracovníky firem nabízí rodinný Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí.
Speciální slitiny výkup ve formě prachu, třísek, plechu Praha
Produkujete při výrobě odpad speciálních slitin s Ni, Co, Mo, Cr, W, Ti, Cu a Fe? Společnost NIMETAL spol. s r.o. se sídlem nedaleko Prahy od Vás tyto speciální slitiny vykoupí za výhodnou cenu.
Ustájení koní Nebanice
Hledáte pro svého koně kvalitní ustájení s profesionální péčí, velikými výběhy a krytou jízdárnou? Na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nalezne Váš koník svůj domov.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Kontrola a servis zařízení a požární techniky Kolín – komplexní služby dle technických norem
Provádíme kontrolu i servis požární techniky a zařízení, ruční i pojízdné hasící přístroje, požární hydranty, servis ruční i pojízdné požární techniky - Požární technika KOMET s.r.o. Kolín
Rotomolding - rotační tváření plastů - CZ PLAST, rotomoulding Pardubice
Firma CZ PLAST s.r.o. zajišťuje v oboru rotačního tváření plastů (ROTOMOULDING) komplexní servis od spoluúčasti na návrhu a konstrukci výrobku, přes výrobu formy, k samotné realizaci.
Obchodní úvěr, financování podnikatelských záměrů a investic, dotace PGRLF, Brno
Financování podnikatelských záměrů a investic či vyřízení obchodní úvěrů pro Vás poskytne znojemská společnost Erste Leasing, a.s., která je specialistou na finanční leasingy.
Střechy novostaveb, rekonstrukce, opravy střešní krytiny a krovů
Střechy, pokryvačské, tesařské a klempířské práce, pokládku střešní krytiny, instalaci trámů, krovů svodů a okapů realizuje společnost Jiří Lízner, okres Příbram.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Vyhlídkové plavby Vltava, výletní lodní doprava včetně plavby do ZOO Hluboká nad Vltavou
Perfektní výlet na lodi spojený s plavbou po nejdelší české řece Vám zorganizuje Jihočeská plavební společnost s.r.o. se sídlem na Praze 9. Nezapomenutelné okružní plavby na lodích pro celou rodinu.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Kompletní zemní práce, demolice, sanace kontaminovaných lokalit, široký výběr techniky
Realizace zemních prací a demolic s širokou škálou stavební mechanizace Vám zajistí společnost Polanský Group, a.s. z Říčan u Prahy. Garantujeme velký objem stavebních prací za krátké časové období.