Aktuální microsite

Životní a úrazové pojištění pro rizikové povolání a sporty
Společnost SAM Finance s.r.o. z Havličkova Brodu poskytuje výhodné životní a úrazové pojištění pro rizikové povolaní nebo rizikové sporty v Havlíčkově Brodě a po celé Vysočině.
Výroba rozváděčů Rokycany
Výrobou rozváděčů z moderních materiálů dle harmonizovaných evropských norem se zabývá společnost Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Nákladní mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava - silniční přeprava v EU
Pokud potřebujete zajistit silniční přepravu zboží či nákladu, obraťte se na ČSAD Frýdek - Místek a.s., kde poskytují služby v oblasti nákladní vnitrostátní a mezinárodní kamionové dopravě v EU.
Sklo s potiskem Image Glass-skleněné prvky v interiéru, exteriéru
Skleněné prvky v interiéru i exteriéru jsou součástí moderního bytového designu. Sklo s potiskem Image Glass od firmy FRAJT s.r.o. má široké využití. Provoz máme v Kroměříži-Zlínský kraj.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Obchodní akademie Třeboň
Čtyřleté studium Obchodní akademie Třeboň je ukončené maturitní zkouškou a připravuje své absolventy jak pro další studia, tak pro práci v soukromých firmách i veřejné správě.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Třeboň
Paravány PLEXIK
Samostatně stojící či stolové paravány PLEXIK od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov jsou vhodné do kanceláří i společenských prostor k vytvoření diskrétního prostoru.
Robotické řešení pro jednoduchou a rychlou manipulaci ve farmacii a kosmetickém průmyslu
Robotická řešení pro manipulaci s materiálem - tento systém pracuje v rámci rychle se pohybujícího spotřebního zboží (FMXG). Užívá se především ve farmaceutickém a kosmetickém průmyslu.
Látkové pleny prodej Praha – šetrný ekologický výrobek
Látkové pleny na svých webových stránkách prodává firma KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Látkové pleny zažívají v poslední době velkolepý návrat.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Vyšetření vzorků, gynekologická cytologie, histologie
DIMOLab s.r.o. v Přerově je laboratoř zabývající se gynekologickou cytologií a histologií - provádíme konzultace a vyšetření vzorků gynekologického i negynekologického původu.
Alkohol testery DRAGER, Alcotest Drager pro nejpřesnější měření alkoholu v dechu
Vysoce kvalitní alkohol testery DRAGER vyměřující procento alkoholu v krvi prodává na svém e-shopu a také kamenné prodejně brněnská firma Altest s.r.o.
Altest s.r.o. Alkoholtestery Brno
Umělecký kovář - kované brány, ploty, plastiky z kovu dle předlohy, vlastního návrhu
Umělecký kovář Radek Svoboda má svoji dílnu v obci Lípa nedaleko Zlína, Vsetína. Vyrábí kované brány, ploty i plastiky podle vlastního i Vámi předloženého návrhu.
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
Projekce staveb, architektonické návrhy, inženýrská činnost
Projekci staveb občanských, bytových a průmyslových, zpracování projektové dokumentace, návrhy interiérů, stavební dozor realizuje společnost PROJEKTIS – Ing. Douša Dobroslav.
Pracovní nabídky do zahraničí – stovky pracovních příležitostí
Hledáte práci a zároveň toužíte načerpat cenné zkušenosti v cizině? Není nic jednoduššího, než se podívat na stovky pracovních nabídek do zahraničí na stránkách společnost ADECCO spol. s r.o.
Vysokotlaké čističe pro dům a zahradu Hradec Králové - Vysokotlaká čistící technika KÄRCHER
Prodáváme čistící stroje výrobce Kärcher včetně záručního a pozáručního servisu. Najdete u nás čistící stroje jako čističe pro dům a zahradu s různými nástavci.
Spodní prádlo FELINA, Conturelle - vyhledavač obchodů
Společnost FELINA ČR spol.s r.o. dováží a zastupuje pro českou a slovenskou republiku kvalitní značky dámského spodní prádlo FELINA a Conturelle FELINA.
Výroba záchodů prodej WC pronájem kadibudek suché záchody Náchod
Zajišťujeme výrobu, prodej a pronájem včetně komplexního servisu mobilních toalet.
Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně se postará nejen o ochranu Vašeho majetku, bytu, skladu nebo jiných nebytových prostor, ale také o ostrahu osob nebo zajištění detektivních služeb.
Pronájem kanceláří Sokolov
Kanceláře k pronájmu v dobré dopravní dostupnosti v centru Sokolova poblíž řeky Olše nabízí společnost Ing. Luboš Orálek. Veškeré nabízené prostory jsou po rekonstrukci.
Komplexní servis výstavních expozic od výroby po realizaci - veletržní grafika
Komplexní servis výstavních expozic od výroby až po realizaci poskytuje společnost K+L spol. s r.o. z Brna z České republiky. Montáže provádíme i v zahraničí.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Krmení pro ryby
Máte doma rybičky? Sháníte kvalitní krmení? Krmení pro ryby za výhodné ceny seženete v obchodě nebo pohodlně z domova prostřednictvím eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.