Aktuální microsite

Zubové a vakuové vývěvy a kompresory pro vytváření stlačeného vzduchu
Společnost Busch Vacuum and Systems je jednou z největších výrobců zubových a vakuových vývěvů a kompresorů pro účinné a spolehlivé vytváření podtlakového a stlačeného vzduchu.
Rekreační středisko poskytne levné ubytování, kemp - pro firemní akce, agenturní zaměstnance, krátkodobé i dlouhodobé
Resort Dešná, kemp a rekreační středisko, poskytuje celoročně levné ubytování - krátkodobé i dlouhodobé. Vhodné pro firemní akce, ubytovna pro agenturní zaměstnance. Dobrá dostupnost Zlín, Vsetín.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové agendy, poradenství, Česká Lípa
Kompletní vedení Vašeho účetnictví včetně zpracování mezd a ekonomického poradenství Vám poskytne společnost Milada Trochtová z České Lípy. Naše služby provádíme pro fyzické i právnické osoby.
Kvalitní fasádní nátěry a omítky s garancí nejnižší ceny
Pokud sháníte fasádní omítky značky Weber Terranova, navštivte Míchací centrum stavební společnosti OSP spol. s.r.o. sídlící v Moravským Krumlově.
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Vnitřní kanalizace|Praha k odvodu srážkové a odpadní vody
Vnitřní kanalizace sloužící k odvodu srážkové a odpadní vody zařizujeme v Praze a okolí.
Prodej plničky klimatizací Robinair. Servis klimatizací
Prodej plničky klimatizací od firmy MITERAL potřebné pro servisy klimatizací. Prodávají značku Robinair a k tomu potřebné diagnostické přístroje a proplachové sady.
MITERAL Ing. Alice Smejkalová
Zahradní krby Praha – pro příjemné posezení s Vaší rodinou a příteli
Přemýšlíte, jak zútulnit Vaši zahradu nebo terasu? Neopakovatelnou atmosféru s pohledem do plápolajícího ohně vykouzlí zahradní krby od mistrů z Kamnářství Tomáš Jíra, které naleznete na Praze-východ.
Kosmetika, laserové ošetření pleti, mokrá pedikúra, permanentní make-up
Kosmetika Skalníková Kroměříž je specializovaný kosmetický salon, kde poskytují kompletní kosmetické služby, specializují se na laserové ošetření pleti, permanentní make-up i službu mokrá pedikúra.
Kurzy angličtiny, podzimní intenzivní kurzy angličtiny, Brno
individuální výuka, kurzy pro začátečníky, mírně, středně pokročilé, zahájení kdykoli během roku, jazyková škola, intenzivní angličtina
Dřevostavby, nízkoenergetické a ekologické rodinné domy na klíč
Dřevostavby, výstavba rodinných domů, nízkoenergetické a ekologické jednopodlažní a dvoupodlažní budovy na klíč včetně rozvodů, interiérů a fasád provádí Dřevostavby František Kužel.
Nástroje a implantáty pro kostní chirurgii, výroba vysoce kvalitních kloubních náhrad
Kvalitní implantáty pro potřeby ortopedie a traumatologie Vám vyrobí společnost Beznoska s.r.o. z Kladna. Pomocí našich kloubních, kyčelních či kolenních náhrad zajistíme zdraví Vašich kloubů.
Stavební práce, rekonstrukce domů a bytů, nástavby, vestavby
Stavební práce, modernizace a rekonstrukce domů a bytů, přestavby koupelen a interiérů, nástavby, vestavby obydlí uskutečňuje František Kužel – dřevostavby, Kladno.
Zednické a zámečnické práce, rozvody, rekonstrukce
Stavební činnost, zednické a zámečnické práce, stavby domů, dřevostavby, rozvody elektroinstalace a vodoinstalace, rekonstrukce objektů, koupelen realizuje František Kužel, Kladno.
Palivové dřevo s vysokou výhřevností, prodej, doprava a složení dříví, okres Břeclav
Vytvořte si teplo domova pomocí kvalitního palivového dřeva od společnosti BAUING - CZ, s.r.o. - palivové dřevo z obce Bulhary u Břeclavi. Dodáme Vám dříví, které zahřeje na dlouhé hodiny.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči – pro dlouhodobě nemocné i po operacích
Půjčování polohovacích zdravotnických lůžek pro domácí péči zajišťuje firma CMT CZ s.r.o. z Klobouk u Brna. Lůžka jsou vhodné nejen pro dlouhodobě nemocné, ale také pro rekonvalescenci po operacích.
Ventilátory pro hořáky, palivové články nebo kotle na tuhá paliva
Brněnská firma ebm - pspst CZ s.r.o. poskytuje ventilátory pro vytápění v hořácích, palivových článcích, kotlích na tuhá paliva nebo kamnech. Inovativní ventilátory s moderními technologiemi.
Rozbor vody ze studny i vodovodu pro firmy a domácnosti - mikrobiologický a hydrobiologický rozbor
Rozbory vody provádíme v naší společnosti jak pro své vlastní účely, abychom měli jistotu, že voda, kterou dodáváme je v pořádku, tak i pro firmy, obce či soukromé osoby, které si rozbor objednají.
Zbavte se nepotřebného kovového odpadu rychle a bez starostí
Výkupem, zpracováním a prodejem kovového šrotu a barevných kovů za skvělé ceny se zabývá společnost EKOMETAL sídlící v Ivančicích.
Prodej injekční láhev, infuzní vaky, ampule a pertle, zátky, kohouty
Prodej injekční láhve, infuzní láhve, vaky firmou ELPACK, s.r.o. také pertle, zátky, kohouty, držák infuzních lahví, pertlovací kleště na injekční a infuzní lahve i pneumatické.
ELPACK, s.r.o.
Tradiční došková střecha vydrží až 40 let a má jedinečné vlastnosti – stavba
Pro Čechy charakteristické doškové střechy Vám na chalupu i na novostavbu postaví Tesařství Břetislav Kocián v okolí Jihlavy a na Vysočině. Střecha z došku vydrží až 40 let a má výborné vlastnosti.
CZ PLAST - vodoměrné šachty výroba, prodej, kanalizační jímky
Zabýváme se výrobou plastových nádrží, jímek, vodoměrných šachet a mnoha dalších produktů pro průmysl a stavebnictví.
Přestavba, výstavba krbů, kamen a jejich oprava, rekonstrukce-Krby Polách
Výstavba krbů a kamen pouze od odborného dodavatele - firma Krby Polách působí v regionu Zlín, Olomouc. Provedeme i přestavby, rekonstrukce, drobné opravy krbu.