Aktuální microsite

Jednorázový papírový nábytek z vlnité lepenky - párty sada pro každou příležitost
Naše společnost Model Pack Shop Praha nabízí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Zcela nový model Kia Rio - dokonalý automobil pro každodenní život ve městě
Korejský hatchback Kia Rio je dokonalým automobilem pro váš každodenní život ve městě. Tento zcela nový model si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do AUTOCENTRA KAŠPAR v Šumperku - Rapotíně.
Pěnobeton POROFLOW – vyrovná podklad a zajistí tepelnou izolaci
Hledáte spolehlivý vyrovnávací materiál pro podklad plný nerovností a instalačních rozvodů? Společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nabízí k těmto účelům litou vyrovnávací směs – pěnobeton POROFLOW.
Výroba  dopravníků a průmyslové mechanizace Praha - modulární, flexibilní
FlexLink Systems s.r.o. z Prahy dodává řešení materiálového a informačního toku ve výrobě, od dopravníkových komponentů až po automatizované montážní linky na klíč.
Recyklace, odvoz stavební suti Dobříš, Příbram
Provádíme příjem a recyklaci stavebních a - demoličních odpadů včetně výkopové hlušiny v okolí Dobříše i Příbrami.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED autorizovanou organizací ÚNMZ
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze je autorizovanou organizací oprávněnou ke schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Výroba péřových ozdob a dekorací Praha - jediný výrobce na české trhu
Image on Stage, s.r.o. je v České republice jediným výrobce péřových výrobků. Naleznete u nás nepřeberné množství dekoračního peří, ze kterého i sami vytváříme konečné produkty.
Termovize objektů a zařízení včetně barevné fotografie v rozlišení 1280x1024 px
Teplotechna - Prima s.r.o. využívá k termovizím objektů a zařízení pouze nejmodernější americké přístroje Ti45. Rozlišení IČ detektoru je 160x120 bodů.
Termovize Teplice – tepelné audity budov
Preventivní údržbu zařízení a objektů nebo kontrolu úniků tepla či tepelné audity pomocí termovize nabízí zákazníkům společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Tisk Kolín - výroba samolepicích etiket, visaček, vstupenek a štítků bez/s potiskem
Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou visaček, štítků, samolepicích etiket a vstupenek s potiskem i bez potisku. Výrobní společnost se nachází nedaleko Kolína.
Kuchyňské vybavení jídelen, restaurací, hotelů a bufetů - také k zapůjčení
Velkoobchod a gastrosklad s kuchyňským vybavením naleznete na e-shopu gastroskla.cz firmy Chovancová Ilona, kde naleznete vše potřebné do restaurací, hotelů, jídelen i bufetů, také k zapůjčení.
Kosmetika Le Chaton pro kosmetické salony – vymaže známky stárnutí pleti
Luxusní pleťová kosmetika Le Chaton vyráběná z kozího mléka je vhodná i pro citlivou pleť a je s oblibou využívána luxusními kosmetickými salony.
Živočišná výroba a laboratoře – konstantní a komfortní klimatické podmínky
O konstantní a komfortní klimatické podmínky zvířat v laboratořích, výzkumných ústavech a v živočišné výrobě se postará systém společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal
Udržet pořádek na pracovišti v průmyslovém prostředí není vůbec jednoduchého. Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal v průmyslových provozech vám zajistí úklidová firma Aviar cleaning company.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
AutoChem - chemická syntéza, vývoj procesů a měření rozměru částic - záznam 24 hodin denně
Moderní nástroje pro zavádění výsledků chemického vývoje do výroby přináší produkty AutoChem - chemická syntéza, vývoj procesů a měření rozměru částic od společnost Mettler-Toledo s.r.o. z Prahy.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Akumulační kamna RoVe Praha – příjemné teplo bez nutnosti neustálého přikládání
Příjemné teplo uvnitř domu bez nutnosti neustálého přikládání dřeva zajistí svým ekonomickým provozem akumulační kamna RoVe, která Vám nabízí Kamnářství Tomáš Jíra ze Senohrab, Prahy-východ.
Nábytek do bytu i podlahy - vizualizace i realizace interiéru
Truhlářství a podlahářství Roman Buršík Tlumačov dodá nábytek do bytu i podlahy. Vytvoříme Vám návrh a vizualizaci interiéru, realizace provádíme převážně v lokalitě Zlínský kraj.
Výroba a repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení
Společnost OHS Hydraulika z Opavy se zaměřuje na výrobu a repasi hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.
Návrhy, výroba firemní tiskoviny - vizitky, etikety, pozvánky, plakáty
Firma RUFUS Design se zabývá návrhy a výrobou firemních tiskovin. Vizitky, etikety, pozvánky, plakáty i další firemní tiskoviny musí být originální. Působíme převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.