Aktuální microsite

Výroba a montáž dopravníkových systémů Praha 4 - nerezové a hliníkové systémy
Dopravníkové systémy z nerezu a hliníku dodává a montuje společnost FlexLink Systems se sídlem v Praze. Základní dopravníky jsou založeny na hliníkovém dopravním pásu s kluznou kolejnicí a řetězcem.
Vyzkoušejte si novou generaci vozu Honda Civic Typ R
Vyzkoušejte si novou Hondu Civic Typ R na předváděcích jízdách u společnosti AM servis plus, a.s., autorizovaného prodejce vozů značky Honda v Brně.
Velkoobchod s vodními filtry a změkčovači vody pro tvrdou vodu a vodní kámen
Vodní filtry a změkčovače vody pro tvrdou vodu a vodní kámen, přípravky pro vysokou kvalitu vody vám zajistí velkoobchod ENVIROmarket v Hodoníně.
Inteligentní, univerzální, programovatelné převodníky pro průmyslové aplikace
Společnost Smaris Uherské Hradiště vyrábí inteligentní programovatelné měřící i univerzální převodníky pro různé průmyslové aplikace. Zabývá se i vývojem nových komponent pro MaR.
Výroba kostýmů Praha – nepřehlédnutelné a odpovídající zadání
Společnost Image on Stage, s.r.o. z Prahy nabízí zákazníkům výrobu nepřehlédnutelných reklamních kostýmů a maskotů odpovídajících naprosto věrně zadané předloze.
Odběry a rozbory vody včetně následné konzultace Praha
Odběry a následné rozbory vody mohou poukázat na kvalitu vody a na přítomnost iontů. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. se specializuje na kompletní odběry a rozbory vody, a to včetně následných konzultací o řešení ukazatelů, které jsou nežádoucí. Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. je držitelem Českého institutu pro ...
Vodohospodářská laboratoř Říčany, s.r.o. Rozbory a odběry vody Praha
Antikorozní obaly - přířezy z papíru, papír VCI, potažený polyetylenem
Společnost EXCOR - ZERUST z Napajedel u Zlína vyrábí antikorozní obaly - papír, přířezy z papíru i fólie s inhibitory koroze. Jsou spolehlivým balícím prostředkem při transportu i skladování.
Osvětlení akcí Praha – LED reflektory do malých i velkých prostorů
Zajistíme osvětlení LED reflektorů pro akce v malých i velkých prostorách. Naší provozovnu naleznete na Praze 10.
Servis plynových kotlů pro delší životnost Žatec
Pravidelný servis plynového kotle od naší Žatecké firmy Vám ušetří náklady na opravy a prodlouží životnost Vašeho spotřebiče.
Eshop s montážními prvky a příslušenstvím pro okna, dveře, parapety Kladno
Potřebujete namontovat okna, nainstalovat parapet anebo vyměnit zámek?
3D řešení projektovaných budov – moderní software REVIT
Sháníte firmu, která Vám vyprojektuje stavbu v softwaru REVIT, který představuje 3D řešení s možností pohledu na budovu z nejrůznějších úhlů? Pak kontaktujte firmu AZ elektroprojekce s.r.o. z Prahy.
AZ elektroprojekce s.r.o. Měření a regulace Praha
Hydroizolace a rekultivace skládek
Izolujeme skládky proti prosaku vody a látek a také pomůžeme s rekultivací skládkového prostoru a jeho navrácení do krajiny.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Stroje na opracování kovových povrchů, Praha - zrcadlové leštění
Připravujeme stroje na opracování kovových povrchů pomocí zrcadlového leštění.
NOVAPAX CZ s.r.o. Opracování povrchů Praha
Kontejnery na skladování a přepravu zboží Praha – expresní dodání  do 24 hodin
Bezpečné skladování i přepravu Vašeho zboží zajistí spolehlivé přepravní kontejnery dodávané firmou METRANS, a.s. Praha, které můžete mít již do 24 hodin od objednávky.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Pro volné chvíle i vzdělávání Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové
Naše Hvězdárna a planetárium v Hradci Králové vás všechny zve na přednášky, pozorování slunce, pozorování planet, pozorování večerní oblohy a další doprovodný programy.
Na sádrokartonářské práce si pozvěte odborníka od nás
Ať už rekonstruujete nebo jen třeba potřebujete někde udělat příčku, pak neváhejte a oslovte firmu Jiří Kacetl - Best SDK, specialistu ve svém oboru pro oblast Znojma.
Nejmodernější technologie pro rychlou rekonstrukci potrubí
Rychlou a levnou rekonstrukci stávajícího a nevyhovujícího potrubí pro Vás díky nejmodernější technologii zajistí společnost Flow Jet s.r.o. sídlící v Brně.
Montáž a revize - plynových zařízení, výměna topných těles, čerpadel
Jan Carbol ve Frýdku-Místku poskytuje komplexní a profesionální služby v oblasti plynařství, topenářství a vodoinstalatérství. Působí také v oblasti Nového Jičína, Kopřivnice, Příboru, Karviné.
Ocelové, nerezové konstrukce - zakázková výroba vybavení interiéru z oceli, nerezu
Jakékoliv ocelové a nerezové konstrukce, vybavení interiéru z oceli, nerezu vyrobí společnost SEADD Uherské Hradiště. Výroba je zakázková, vyrobíme vše co je technicky možné.
Modely pro slévárny - ořezávací přípravky pro výlisky a lisování plastů
Firma FORKLIM s.r.o. poskytuje modely pro slévárny, ořezávací přípravky pro odlitky, lisování plastů, formy pro vakuové tvarování plastů a slévárenské modely.
FORKLIM  s.r.o. Výroba forem pro lisování plastů
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o.
Cytologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. zajistí screening karcinomu děložního hrdla, rozbory negynekologického původu, histologická vyšetření, konzultace a veterinární patologii.
Nové Mitsubishi Eclipse Cross, autorizovaný prodej vozů značky Mitsubishi
Společnost UNICARS CZ s.r.o. představuje nové Mitsubishi Eclipse Cross a jako autorizovaný prodejce vozů značky Mitsubishi ve Zlíně Vám zajistí kvalitu a spolehlivost při koupi tohoto nového vozu.
Obvodní lékař pro děti a dospělé v Litomyšli, vystavení potvrzení o zdravotní způsobilosti
MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila je obvodní lékařka z Litomyšle, která poskytuje kompletní zdravotní prohlídky dětem i dospělým. Vystavujeme rovněž potvrzení o zdravotní způsobilosti.
Ordinace pro děti a dorost, preventivní lékařská péče, nadstandardní očkování, homeopatie, akupunktura
Kvalitní lékařskou péči pro děti a dospělé Vám poskytne MUDr. Dobromila Filová - Fit centrum Fila z Litomyšle. Klademe důraz na prevenci a aplikaci moderních diagnostických metod.
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína
Jihomoravské vinařství - výroba a prodej kvalitního vína, vína jakostní odrůdová a přívlastková od firmy Horákova farma a.s. v Čejči - moderní vybavení s tradičními technologickými postupy.
Císařské sklepy Horák