Aktuální microsite

Preparování loveckých trofejí, věrné preparáty jako živé
Preparování loveckých trofejí všech druhů zvířat, srnky, jelena, šelem, zebry či medvěda, věrné preparáty jako živé za použití moderních technologií vytváří Preparace Pekař spol. s r.o.
Ordinace praktické lékařky pro dospělé, lékařská péče, Praha 10
Obvodní lékař, preventivní, diagnostická a léčebná péče, léčba nemocí, doporučení k odborným lékařům, zdravotní péče v ordinaci praktické lékařky pro dospělé MUDr. Lubomíry Ščukové v Praze 10.
Veterinární klinika a ordinace, léčba malých, větších i exotických zvířat
Veterinární klinika a ordinace, léčbu, preventivní vyšetření, očkování, čipování, chirurgické zákroky a kastrace malých, větších i exotických zvířat zajišťuje MVDr. Miroslava Šperlicha.
Zahradní centrum připraví smuteční vazby, hřbitovní věnce, dekorace na hřbitov
Zahradní centrum Květinka Zlín-Želechovice váže sezónní vazby - objednávejte s předstihem hřbitovní věnce, smuteční vazby, kytice i jiné dekorace na hřbitov.
Veterinární klinika s vlastní laboratoří - výsledky do 15-20 minut s odběru krve
V naší laboratoři si můžete nechte na počkání vyšetřit Vašeho zvířecího mazlíčka, léčba se nasadí okamžitě bez zbytečných průtahů - Veterinární klinika Hanychov Liberec.
Veterinární klinika Hanychov Pohotovost pro zvířata Liberec
Vysoce efektivní podlahové mycí stroje, automaty na různé typy podlah
Kvalitní podlahové mycí stroje od firmy hermély s.r.o. Vám ušetří čas při čištění podlah ve velkých provozech. Podlahové mycí automaty jsou efektivní a vhodné na různé druhy podlah.
Průmyslové epoxidové lité podlahy – pokládka, rekonstrukce, opravy
Kvalitní a nadčasové průmyslové epoxidové lité podlahy v okolí Jihlavy realizuje Stavitelství MB, s.r.o., společnost která se Vám postará o pokládku, rekonstrukce i opravy podlah.
Svítidla Bachman – reference a spolupráce s architekty a interiérovými designéry
Společnost Svítidla Bachmann dodává jedinečná svítidla a spolupracuje s architekty a interiérovými designéry.
Eshop ořechy, kešu, mandle natural, pražené, mrazem sušené ovoce
V eshopu semenac.cz můžete zakoupit široký sortiment suchých plodů a sušeného ovoce - ořechy, kešu, mandle natural i pražené, mrazem sušené ovoce. Výdejní místa - Kroměříž, Zlín, Ostrava.
Dílenský nábytek a vybavení do dílen a hal - kvalitní nábytek od českého výrobce
Brněnská společnost RK - TECH s.r.o. poskytuje kvalitní dílenský nábytek a vybavení od českého výrobce POLIAK, který vyrábí ponky, zásuvné skříně nebo mobilní a modulární stoly.
Ruční ovládání automobilu
Pro všechny typy automobilů je určené přídavné ruční ovládání automobilu, které podle potřeb zákazníků montuje ve variantě spojka nebo brzda a plyn společnost Meta Plzeň s.r.o.
Praha 22 – moderní infrastruktura, historické památky i přírodní rezervace
Městská část 22 zahrnující do svého území Uhříněves, Pitkovice a Hájek u Uhříněvsi nabízí občanům moderní infrastrukturu a kulturní programy, historické památky i malebné prostředí přírodní rezervace.
Městská část Praha 22
Elektrofyzikální vysoušení a trvalá hydroizolace vlhkého zdiva, sklepů, garáží a skladů Blansko
Vlhký dům? Vlhké stěny? Vlhký sklep? Provádíme elektronické vysoušení a trvalou izolaci zdiva postiženého zemní, kapilární vzlínavou vlhkostí v ČR a na Slovensku elektroosmózou DryPol® systém.
Příprava Vašich cest do zahraničí - víza a povolení Praha
Chystáte se na cestu do země, která podléhá vízové povinnosti? O přípravu podkladů a zajištění víza pro Vaši cestu se postarají profesionálové z Agentury Agnesa Bohemia s.r.o., která sídlí v Praze.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zásilek - dobře dopravený náklad na prvním místě
Pokud hledáte přepravní společnost, pro kterou je dobře dopravený náklad na prvním místě, pak je vám k dispozici MH Zasilatelství z Prostějova - zabývá se vnitrostátní i mezinárodní přepravou zásilek.
Železářství, prodej spojovacího a železářského materiálu, zahradnických potřeb pro řemeslníky i domácí kutily
Kvalitní železářské nářadí i materiál Vám zajistí společnost Železářství S.O.S., instalatérské práce Zdeněk Dvořák z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Vyberte si z bohatého sortimentu železářského zboží.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Restaurace se specializací na českou kuchyni vaří obědy a připraví rauty na firemní, soukromé akce
Restaurace U Vágnerů Zlín-Želechovice se specializuje na českou kuchyni. Ve všední dny vaří obědy a dle domluvy připraví rauty na firemní i soukromé akce. Aktuálně 10-18.11. Martinské husí hody.
Ustájení hříbat Nebanice
Máte hříbě po odstavu a hledáte vhodné ustájení s prostornými výběhy a pravidelnou péčí? Farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu disponuje odchovnou hříbat a nabízí své služby ustájení.
Profesionální nářadí a dílenský nábytek do firem i domácích dílen
Brněnská firma PROFIKRAFR TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí, které je vhodné do firem i domácích dílen. V široké nabídce najdete nářadí ruční, pneumatické, elektrické a další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Tepelné izolace pro nákladní automobily Vysoké Mýto -  různé druhy provedení
Zabýváme se výrobou tepelně izolačních sendvičových panelů s příměsí polyuretanu a polystyrenu - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2018 - kosmetický veletrh - PVA EXPO PRAHA – LETŇANY
Na mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2018 pořádaný ve dnech 7.- 8. září 2018 Vás zve PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA – LETŇANY.
Vnitřní a venkovní úklidy na území hl. města Prahy – celoročně a pečlivě
O pravidelný vnitřní i venkovní úklid v letním i zimním období se celém území hl. města Prahy se stará společnost PROSTOR a.s.