Aktuální microsite

Papírenské výrobky, obalové materiály, papíry a kartony
Papírenské produkty, obalové materiály, kartony, papíry dřevité a bezdřevé, grafické, voluminézní, ofsetové, novinové, speciální, termo dodává POLO Bohemia s.r.o., České Budějovice.
Výkup železného šrotu a barevných kovů za nejlepší výkupní ceny
Výkupem veškerého železného šrotu a barevných kovů se zabývá společnost EKOMETAL v Ivančicích, která vám poskytne nejlepší výkupní ceny v okolí.
Rychlovarné konvice a kávovary Braun prodej Praha – zboží skladem, rychlé dodání
Kvalitní rychlovarné konvice a kávovary značky Braun v atraktivních designech prodává v prodejně v Praze nebo prostřednictvím e-shopu společnost ELPEN-BRAUN.
Advokát Benešov – právní pomoc firmám i soukromým osobám
Bez právní pomoci se čas od času neobejde nikdo z nás. Ať už se jedná o pomoc v oblasti soukromého nebo obchodního práva, spolehněte se na advokáta Mgr. Libora Hubáčka s kanceláří v Benešově u Prahy.
Rentgenové kontrolní systémy Safeline – spolehlivá detekce kontaminací potravin
Firma Mettler-Toledo s.r.o. se zastoupením v Praze nabízí výrobcům potravin a farmaceutických výrobků nejnovější rentgenové kontrolní systémy Safeline pro spolehlivou detekci kontaminací výrobků.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Vestavěné šatní skříně do atypických prostorů
Potřebujete-li vestavěnou skříň do atypického prostoru například podél zdi se zkoseným stropem, firma TODAP, s.r.o. má pro Vás řešení.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.
Pokladní a vážicí systémy pro obchody, nářezové stroje, dodávka a servis
Váhy pro obchody, registrační pokladny, pokladní a vážicí systémy, nářezové stroje, příslušenství dodává a servisuje společnost VAH SERVIS - Miroslav Rýdl.
Zpracování polyamidu, umělých vláken pro průmyslová odvětví
Zpracování polyamidu, umělých, syntetických vláken a technopolymerů pro textilní a automobilový průmysl, výrobu koberců a rohoží realizuje LOGIT, s.r.o., Podbořany – Hlubany.
Elektromontážní práce, průmyslové elektroinstalace, revize
Elektromontážní práce, revize, opravy, údržba, projekce a montáž elektroinstalace, elektrických spotřebičů, přeložky kabelů realizuje společnost ETS CZ Nový Bor, a.s..
Distribuce a dodávka elektrické energie, elektromontážní práce
Distribuce elektrické energie, dodávka elektřiny, elektromontážní práce, projekci, opravy, servis, revize elektrozařízení realizuje společnost ELPRO - DELICIA, a.s.
ELPRO - DELICIA, a.s.
Zateplování budov, revitalizace bytových a panelových domů
Tepelná izolace budov, zateplování objektů, opravy fasád, revitalizace bytových, panelových a rodinných domů realizuje firma Zelenka stavby - Antonín Zelenka, Plzeňský kraj.
Diagnostika, prevence a léčba duševních poruch a onemocnění, dopravně psychologická vyšetření
S péčí o Vaše duševní zdraví Vám pomůže Ordinace klinického psychologa s.r.o. z Prahy. Zajistíme diagnostiku, prevenci i léčbu případných duševních potíží a poruch.
Mateřská škola Jablonec nad Nisou, výchova a vzdělávání dětí metodou Montessori
Kvalitní výchova a vzdělání se zaměřením na osobnost dítěte a jeho potřeby naleznete v mateřské škole Montessori, z. s. z Jablonce nad Nisou. Zájem dítěte je pro nás vždy na prvním místě.
Výroba elektromotorů pro strojírenství, motory asynchronní, trakční elektromotory, servomotory
Elektromotory pro lehký i střední strojírenský průmysl naleznete u společnosti EM Brno s.r.o. Uspokojíme i ty nejnáročnější klienty, pro které vyrobíme elektromotory podle přesných požadavků.
Autodoprava, zahraniční i tuzemská přeprava zboží do 3,5 tuny dodávkovými vozidly
Tuzemskou i mezinárodní dopravu, na kterou se můžete vždy spolehnout, Vám zajistí společnost Autodoprava Zdenka Sabová z města Nový Jičín – Loučka. Přepravíme Vám zboží až do hmotnosti 3,5 tuny.
Stavební rekonstrukce a přestavby rodinných domů, zednické a zemní práce, terénní úpravy
Kvalitně provedené stavební práce Vám zajistí společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. z Prahy 2. Poskytujeme kompletní stavební služby včetně zahradnických a terénních úprav.
Stříhání psů, koček na veterině  - úprava srsti, drápků zvířat
Veterinární ambulance MVDr. Šárka Keňová se zabývá úpravou srsti zvířat. Provádíme stříhání psů všech plemen i stříhání koček. Domluvte si termín v ambulanci Zlín či Otrokovice.
Řezy stromů, zabezpečení, tvarování a zhodnocení stromů odborníky
O celkové ošetření a řezy stromů, jejich provozní zabezpečení, zhodnocení a dlouhodobý užitek, tvarování i zdraví růst se postarají odborníci ze společnosti SPANTIK CZ s.r.o. z Liberce.
Úklidové vozíky Praha – od jednoduchých po velkokapacitní
Úklidové vozíky s širokou nabídkou příslušenství od jednoduchých po velkokapacitní nabízí hotelů, školám, správcům budov i firmám a jednotlivcům společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Rekonstrukce nadstřešních částí odvětrání budov Praha – pro dlouhou životnost bez poškození
Nezanedbávejte stav budov v místech, jako jsou nadstřešní části odvětrání. O jejich kompletní rekonstrukci se postará společnost STOP PROBLÉM s.r.o. z Prahy.
Stop Problém, s.r.o. Ploché střechy Praha
Generální úklidy po stavebních pracích Praha – připraveno k nastěhování
O generální úklid po stavebních pracích a přípravu interiéru k nastěhování se rychle a spolehlivě postará Družstvo Julman se sídlem v Praze.
Specialisté na dovoz a montáž střešních oken
Kompletní služby související s pořízením nových střešních oken, jako je dovoz, montáž a další služby, poskytuje v okolí Moravského Krumlova, Ivančic a Rosic společnost IVAPLAST s.r.o.
Návrh na oddlužení, poradenství v oddlužování - zpracování insolvenčního návrhu
Návrh na oddlužení, poradenství v oddlužování, insolvenční návrh, likvidace společností, vymáhání pohledávek a jiné zajistí FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o. z Brna.
FABIAN & PARTNERS, advokátní kancelář s.r.o.
Kovářská a zámečnická výroba, kovoobrábění, restaurátorské práce
Zakázková kovovýroba, kování, kliky, brány, ploty, schodiště, konstrukce a stroje, restaurátorské práce, kovoobrábění zajišťuje kovářská a zámečnická výroba IBEKOV - Ivo Böhm.