Aktuální microsite

Profesionální průmyslové prací stroje, pračky a prádelenská technika
Profesionální průmyslové prací stroje a pračky vám zajistí včetně dodávky odborník na prádelenskou techniku Primus Alliance Laundry CE s.r.o.
Řezání podlah, řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou.
Řezání podlah, řezání komunikací a zpevněných ploch spárovou pilou se specializuje firma BBG-BENDA, s.r.o. z Brna. Řezačky spár diamantovým řezným kotoučem.
BBG-BENDA, s.r.o.
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary
Prodej a pronájem automatů na teplé nápoje a jídlo, svačiny, obědy, ale i kávovary to vše můžete mít s kompletním servisem od firmy DELIKOMAT s.r.o. v rámci celé ČR.
DELIKOMAT s.r.o.
Dodávka, prodej - madla do panelových domů, kruhová, profilová, příslušenství k madlům
Dřevěná madla do panelových domů, kruhová, profilová madla, příslušenství k madlům v okolí Brna prodává a zajišťuje firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Víkendová cyklobusová doprava, pohodlné autobusy, zkušení řidiči v okresu Svitavy
Zpříjemněte si cestování pohodlnými a komfortně zařízenými autobusy od společnosti Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Disponujeme moderními dálkovými autobusy, mikrobusy i minibusy.
Půjčovna čistící techniky - pronájem vysavače na mokré čištění, čistícího stroje na čalounění
Společnost Čištění Zlín je půjčovna čistící techniky pro zájemce z regionu Zlínský kraj. Poskytujeme pronájem čistícího stroje na koberce a čalounění, vysavače na mokré čištění.
Koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky
Společnost Ing. Ladislava Nagyová GARD&N s.r.o. z regionu Zlínský kraj realizuje i originální prvky do Vašich zahrad - koupací, okrasná jezírka, vodní prvky, zahradní potůčky.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Likvidace a recyklace kabelů Tuklaty - vykupujeme měděné kabely
Zabýváme se výkupem, likvidací, zpracováním i recyklací kabelů, vykupujeme měděné kabely - SURPAP TRANS s.r.o. Tuklaty
Opravy, repase, ostření, povlakování obráběcích nástrojů - vlastních i od jiných výrobců
Společnost VYDONA s.r.o. provádí ostření, opravy, repase, povlakování obráběcích nástrojů, především pro firmy v regionu Zlín, Kroměříž. Je možné si dohodnout svoz nástrojů na servis i rozvoz.
Autoservis, autoopravna, autodílna - oprava osobních a dodávkových vozidel
AUTODÍLNA 409 Paskov je kvalitní autoservis, který provádí mechanické a karosářské práce u osobních i dodávkových vozidel všech značek.
Městská i meziměstská autobusová doprava na Svitavsku, linková i mezinárodní doprava
Bydlíte ve východních Čechách a rádi cestujete autobusem? Využijte služeb autobusového dopravce Zlatovánek spol.s r.o., který zajišťuje městskou i meziměstskou dopravu v Poličce a širokém okolí.
Autobusová doprava v Pardubickém kraji, zájezdová doprava, minibus pro soukromé akce
Spolehlivou autobusovou dopravu pro různé příležitosti Vám zajistí společnost Zlatovánek spol.s r.o. z Poličky. Naplánujete si zájezd a my zařídíme dopravu naším moderním dálkovým autobusem.
Autoškola s řidičským oprávněním pro všechny skupiny, výcvik invalidních žadatelů, školení řidičů
Kvalitní autoškolu Vám zajistí firma Dopravní podnik města Pardubic a.s. DPMP a.s. Získejte s naší pomocí nejen řidičské oprávnění pro jakoukoli skupinu, ale také potřebné řidičské zkušenosti.
Pokládka zámkové dlažby, stavba okrasných zdí a oplocení, odvoz odpadu s dovozem písku a drtí
Kvalitní zámkovou dlažbu od profesionálů a za rozumnou cenu naleznete u firmy Petr Vaněk z Kutné Hory. Vyberte si z bohatého výběru barev, tvarů a Vaše příjezdová cesta či dvůr získá nový rozměr.
Obchod s čerstvým ovocem a zeleninou od tuzemských pěstitelů, distribuce do českých velkoobchodů
Pochutnejte si na čerstvém ovoci a zelenině, kterou Vám zajistí společnost ZEO Trade s.r.o. z Vodňan. Dovážíme zboží ze všech evropských i tuzemských pěstitelů a rozvážíme po celé České republice.
Půjčovna fasádního a Haki lešení pro firmy i soukromníky
Pokud se chystáte na zateplování nebo opravdu domu, pak jistě hledáte spolehlivou půjčovnu lešení - firma K&P Stavby Therm v Uničově u Olomouce, vám zajistí zapůjčení fasádního a Haki lešení.
Výroba a montáž obývacích stěn i kusového nábytku na míru
Zakázkovou výrobu a montáž moderních i klasických obývacích stěn a kusového nábytku na míru zajistí v okolí Znojma společnost TODAP s.r.o.
Návrhy a realizace zahrad, terénní úpravy, výsadba rostlin, údržba
Návrhy, realizaci a využití zahrad, terénní úpravy, výsev trávníku, výsadbu okrasných dřevin a květin, údržbu a péči rostlin zajišťuje Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Okrasné rostliny, dřeviny, stromy, keře, květiny, substráty, prodej
Okrasné listnaté i jehličnaté stromy a keře, květiny, trvalky, letničky, bylinky pěstuje a prodává, spolu s potřebnou výživou a substráty, společnost Zahradnictví Křeček Petr Křeček.
Ovocné stromy, keře, sadby zeleniny, zahrádkářské potřeby
Ovocné stromy a keře, sadbu zeleniny, květiny, zahrádkářské potřeby, kůru, substráty a hnojiva prodává Zahradnictví Křeček Petr Křeček, okres Beroun.
Plynové a elektrické kotle, montáž, kontrola, servis, oprava
Plynové a elektrické kotle, konzultace a návrh systému topení, instalace, revize, kontrola, servis, oprava a dodání náhradních dílů zajišťuje GASTERM SERVIS s.r.o.
Rodinný, prostorný a bezpečný nový SUV automobil Škoda Kodiaq s pohonem 4x4
Toužíte po novém automobilu? Nyní máte exkluzivní možnost pořídit si nový vůz ŠKODA KODIAQ. Přijďte navštívit AUTOCENTRÁLA s.r.o. v Hlučíně, kde na vás čeká rodinný, prostorný a bezpečný automobil.
Speciální úpravy obytných automobilů - vozidla pro policii, pro několikadenní zásah
Firma EASTWANDER, s.r.o. z regionu Zlínský kraj provádí speciální úpravy obytných automobilů na přání zákazníka. Máme zkušenosti i s úpravou vozidel pro policii, vhodných i pro několikadenní zásah.
EASTWANDER, s.r.o. Servis obytných automobilů Zlínský kraj
Profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm – široký výběr podlahové krytiny
Společnost HARMONIE DESIGN Vám zajistí profesionální podlahářské práce v Rožnově pod Radhoštěm a v okolí. Pokud potřebujete kvalitní podlahu, obraťte se na nás, my Vám poradíme a vše zajistíme.
Ubytování na Mlýně blízko Sedlčan – odpočinek a relaxace v krásné přírodě
Toužíte po odpočinku od ruchu města v krásné přírodě a hledáte ubytování pro Vás a Vaši rodinu? Strnadovský mlýn, který se nachází v blízkosti Sedlčan, je pro Vás ideální volbou.