Aktuální microsite

Rychlý a spolehlivý servis manipulačních a vysokozdvižných vozíků
Včasný servis a opravy mohou zabránit poruchám i definitivnímu odstavení vaší manipulační techniky či vysokozdvižných vozíků.
Nízkoenergetické, úsporné, ekologické rodinné domy na klíč - jistota kvality
Nízkoenergetické, úsporné a ekologické rodinné domy na klíč zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě, s kterou máte jistotu kvalitně odvedené práce.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.
Profesionální on-line správa nemovitostí - elektronický šanon
Předejte nám Vaše starosti se správou nemovitostí a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti. Profesionální on-line správu, elektronické šanony a dokumenty zajišťuje v Brně firma Jiří Drašar, a.s.
Záruční i pozáruční servis vozů Volkswagen a ŠKODA od autorizovaného prodejce
Brněnská firma Autonova Brno s.r.o. poskytuje autorizovaný servis pro vozy značky Volkswagen nebo ŚKODA. Záruční i pozáruční servis s kompletními službami a dodávkou náhradních dílů.
Výkup kovů, železa, barevných kovů a papíru, likvidace, recyklace Bystřice
Výkup kovového odpadu, šrotu, železa, barevných kovů, mědi, hliníku, mosazi, zinku, papíru od firem i soukromých osob zajišťuje KOVOŠROT Bystřice MAMAKO - Czech s.r.o.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, přeprava zásilek po celé Evropě
Tuzemská a zahraniční přeprava zásilek osobními i dodávkovými vozy po celé Evropě, skladování, GPS sledování a pojištění zakázek realizuje dopravní firma PH Expres s.r.o.
Zemědělské družstvo, pěstování obilovin, chov skotu
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování ječmene a pšenice, chov a prodej mladých býčků, prodej mléka vlastní výroby zajišťuje zemědělské družstvo AGRO PODLESÍ, a.s.
Čerstvá káva z pražírny - zrnková, mletá káva špičkové kvality
Zrnková i mletá káva přímo z pražírny si získává oblibu pro svoji výraznou chuť i aroma. Zákazníci z lokality Uherské Hradiště mohou zakoupit čerstvou kávu v pražírně kávy JAMAI CAFE Uherský Brod.
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.
Středoškolské vzdělání s maturitou, výučním listem v oboru lesnictví, zahradnictví a včelařství
Kvalitní vzdělání v oboru lesnictví Vám zajistí léty prověřená instituce Střední lesnická škola Žlutice, příspěvková organizace. Připravíme Vás či Vaše děti pro práci lesníků, zahrádkářů i květinářů.
Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.
Prodej oblečení a vybavení pro motorkáře, motodoplňky
Vychutnejte si bezpečnou jízdu s kvalitním oblečením a vybavením pro motorkáře. Vše potřebné naleznete u největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině, v prodejně Rimoto.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.
Žulové výrobky nejen pro stavební firmy - kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky
Zpracování a dodávku žuly nejen pro stavební firmy vám zajistí firma MS Trade Company, s.r.o. v Brně-Komárov. Na míru vám vyrobíme kostky, plotové sloupky, dlažba, obrubníky a jiné žulové výrobky.
Kovové vlnovce, pružné spojky značky HYDRA - výroba a prodej
Výrobou HYDRA kovových vlnovců a pružných spojek se zabývá společnost Witzenmann Opava, spol. s r.o., působící po celém světě.
Geodézie, kartografie, vytyčení staveb, vyhotovení geometrických plánů
Geodetické práce, kartografické služby, vytyčování staveb, pozemků, parcel, inženýrských sítí, vyhotovení geometrických plánů realizuje Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ.
Radek Petrášek - GEODETICKÁ KANCELÁŘ
Eshop zimní pneumatiky Viatti Kama v akci - pro osobní, SUV vozy
Společnost CZECH STYLE s.r.o. Zlín se specializuje na pneumatiky zn. KAMA, v eshopu můžete pořídit zimní pneumatiky řady Viatti BRINA, BOSCO pro osobní a SUV vozy všech značek.
Prodej stavebního materiálu - cihla Heluz, stavební krytina Tondach
Pokud se chystáte stavět a sháníte stavební materiál, pak kontaktujte firmu K&P Stavby Therm s.r.o. se sídlem v Uničově nedaleko Olomouce. Zajistí vám prodej cihel Heluz nebo stavební krytiny Tondach.
Výrobky ekologické drogerie – chraňte přírodu i Vaše zdraví
Účinné a šetrné prostředky ekologické drogerie vhodné pro úklid celé domácnosti naleznete mezi sortimentem internetového obchodu topvital.cz
Docházkový systém – zpracování docházky a příprava podkladů pro výpočet mzdy Praha 6
S docházkovým systémem k získání evidence příchodů a odchodů zaměstnanců a využití dat k přípravě mzdových podkladů přichází firma Advent, spol. s r.o. se sídlem na Praze 6.