Aktuální microsite

Geodetické práce v investiční výstavbě, zpracování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Geodetické práce v katastru nemovitostí včetně zajišťování podkladů k projektování Vám poskytne společnost GEOPORT, s.r.o. z Opavy. Provádíme kvalitní geodetickou činnost při realizaci staveb.
Prodej, montáž, servis školní rozhlas a hodiny - pořiďte si lepší vybavení
Nejvyšší čas pořídit si lepší vybavení do vaší školy! Školní rozhlas a hodiny dodá společnost Unitel elektro, s.r.o. z Brna. Zajišťuje prodej, montáž, servis i novou realizaci na míru za rozumnou cenu
Krásný a praktický domov s textilními roletkami
Krásným a praktickým doplňkem Vašeho domova budou vkusné textilní roletky a roletky den-noc, které mezi svým sortimentem nabízí společnost Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.
Kulturní život a rozvoj obce Strašnov – klidné bydlení blízko Prahy
Malebné okolí obce Strašnov, dobrá dostupnost z hlavního města Prahy, oblíbené kulturní akce a neustálý rozvoj služeb a infrastruktury činí z naší obce atraktivní místo pro bydlení.
Obec Strašnov
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Samolepicí etikety pro školky, školy i družiny Praha – veselé, vtipné, barevné
Školám, školkám a družinám je určena nabídka veselých a barevných samolepicích etiket pro snadnou orientaci dětí od společnosti TECOM paper, s.r.o. z Prahy.
Vinohrady a vinice s historií a tradicí – ochutnávky pro skupiny i jednotlivce
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. nabízí skupinám i jednotlivcům exklusivní ochutnávky vína z místních vinic s několikasetletou tradicí a prohlídky historických vinných sklepů.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Praktický lékař Poděbrady - komplexní služby v oboru všeobecného praktického lékařství
Praktický lékař Poděbrady - ke každému pacientovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít to nejvhodnější řešení.
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům, a proto kontaktujte společnost MKA Service s.r.o. v Olomouci, kde vám rádi poradí s jejich výběrem včetně montáže.
Robotické pozemní systémy - vysoce automatizovaný kolový robot pro armádu
Budoucností každé vyspělé armády jsou robotické pozemní systémy, a proto je zde firma VOP CZ, která se zaměřuje na vývoj vysoce automatizovaného kolového robota Taros V2.
Výcvik koní Nebanice
Základní i pokročilý drezurní a parkurový výcvik koní pod vedení zkušených trenérů s licencí stejně jako moderní zázemí pro jezdce i koně nabízí rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž a servis plastových oken.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž i servis od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - kompletní realizace kvalitních plastových oken.
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, výroba a prodej kotlů -krbových kamen
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, kotle na pelety, elektro kotle, krbová kamna - výroba a prodej kotlů od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin a koberců pro bytové i komerční prostory
Specialistu na pokládku podlah z Prahy naleznete u společnosti Jiří Šobr – podlahář, který sídlí na Praze 9 v Hloubětíně. Provádíme pokládku PVC, koberců, vinylu i antistatických podlah.
Barevné samolepicí etikety na obaly s medem a medovinou s ochrannými známkami ČSV
Vyberte si z širokého sortimentu barevných včelařských etiket, které pro Vás vyrábí společnost METAPIS Ing. Lea Andrejsová z Cizkrajova u Jindřichova Hradce.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Stavební rekonstrukce bytů, domů, historických budov a památek
Stavební rekonstrukce bytových domů, bytů, rodinných domů, historických budov, památek, interiérů, koupelen, zateplení fasád realizuje společnost NOBILES s.r.o.
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Úsporné tvárnice pro stavbu plotů, zdí, garáží i sklepů
Úsporné bednicí plotové a pilotové tvárnice pro stavbu plotů, opěrných zdí, garáží, sklepů a malých staveb, prodává a dodává naše společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o.
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.