Aktuální microsite

BOZP, PO, poradenství, prohlídky a kontroly pracovišť, zpracování dokumentace
Poradenství v oblasti managementu včetně auditů a školení Vám zajistí společnost Martina Hrabětová - BOZP, PO, ekologie z Chomutova. Komplexní služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany.
Nízkoenergetické a pasivní rodinné domy s nízkými náklady na vytápění a stálou teplotou
Splňte si sen o bydlení a pořiďte si nízkoenergetický dům s minimálními náklady na vytápění od společnosti Eco Domy, s.r.o. z Brna. Žijte v prostředí bez plísní, alergenů a škodlivin.
Plastická chirurgie pro ženy i muže, šetrná liposukce, zvětšení a modelace prsou
Svěřte se do rukou zkušeného a zručného plastického lékaře z kliniky Plasticare s.r.o. z Chrudimi, díky němuž nejen omládnete, ale získáte zpátky Vaše ztracené sebevědomí.
Voda topení plyn - velkoobchodní prodej a služby Nymburk
Hlídejte si zajímavé slevy - velkoobchodní prodej voda topení plyn - Instal-Renč s.r.o. Nymburk
Kvalitní maskáče z třívrstvého materiálu, Kalhoty ECWCS – Prodej vojenského materiálu - ARMYSHOP
Nabízíme Vám široký výběr z originálního armádního zboží, zboží pro turistiku, camping a volný čas - ARMPEX s.r.o. Jičín
Čistící rohože - gumové, textilní, průmyslové, schodové, speciální, bazénové, dezinfekční
U firmy hermély s.r.o. Přerov pořídíte v eshopu čistící rohože do prostor s větším pohybem osob. Podle typu provozu vybírejte rohože gumové, textilní, průmyslové, schodové, bazénové či speciální.
Elektro projekce, revize – komplexní údržba elektrických zařízení
ReSpol s.r.o. provádí veškeré revize elektrických zařízení. Firma se věnuje údržbě vysokého a nízkého napětí a zároveň se zabývá regulacemi odběru elektrické energie a kompenzacemi.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Kvalitní ruční smetáky - sálové, textilní, kobercové nebo na zakázku
Pelhřimovská firma Tekas, s.r.o. se zabývá výrobou technických a speciálních kartáčů a v nabídce má také kvalitní ruční smetáky sálové, na textil nebo kobercové. Lze vyrobit i na zakázku.
Špičkové lékařské přístroje pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP
Unikátní lékařské přístroje a zdravotnický materiál pro chirurgii, plastiku, ARO, JIP, ultrazvuky, monitory, prsní implantáty dodává společnost ALMEDA - Ing. Aleš Závorka.
Pedagogika předškolní a mimoškolní
Láká Vás práce s dětmi a mládeží? Pak Vás jistě zaujme perspektivní studijní obor Pedagogika předškolní a mimoškolní, který nabízí Soukromá střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o. Staňkov.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Lékárna U Panny Marie Pomocné Suchdol nad Lužnicí
V Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí Vám poskytnou ochotní lékárníci kompletní péči, poradenství a nabídnou léky, léčiva, dětskou výživu i zdravotní obuv pro děti a dospělé.
Značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké - eshop, velkoobchod, maloobchod
Spolehlivý eshop s dlouhou historií zaměřený na značkové spodní prádlo dámské, dívčí, pánské, chlapecké má pro své zákazníky i velkoobchodní partnery výhodné akce. Provozovatel je firma Terra Mia Zlín
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických  látek
Vaky pro přepravu a skladování sypkých potravin a chemických látek naleznete u prodejce a výrobce vaků a velkoobjemových vaků Bohemia Bag s.r.o.
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Už žádná tlaková ztráta se vzduchovými filtry FGO
Filtry FGO bez obsahu silikonu - pro použití ve všech aplikacích stlačeného vzduchu – řada filtrů FGO účinně odstraňuje prach, oleje, vodu a jiné nečistoty - Dost Vrchlabí
Ubytování v Hotelu Tři Věžičky - wellness, pivní lázně, sauna, bowling a skvělá restaurace
Hotel Tři Věžičky je krásný hotel, který leží nedaleko měst Jihlava a Havlíčkův Brod blízko dálnice D1. Hotel disponuje wellness procedurami, pivními lázněmi, bowlingem, saunou a skvělou restaurací.
Podlahářské práce, pokládka podlah, PVC, koberců, renovace parket
Podlahářské práce, pokládku plovoucích, vinylových, dřevěných, korkových podlah, PVC, koberců, renovaci parket, broušení zajišťuje podlahářství Stanislav Šafránek.
Digitální, ofsetový a velkoplošný tisk, kopírování, grafické studio
Digitální, ofsetový, barevný, černobílý a velkoplošný tisk, kopírování, gravírování, grafické návrhy realizuje studio společnosti DTP centrum, v.o.s., Svitavy.
DTP centrum, v.o.s. grafické studio
Rehabilitační ústav, zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci
Léčebné a rehabilitační středisko, nestátní zdravotnické zařízení nejen pro starší generaci, rehabilitační doléčení po úrazech a onemocněních zajišťuje LRS Chvaly, o.p.s., Praha 20.
Pražírna kávy a kavárna - kvalitní čerstvá káva a dezert každý den
Pražírna kávy JAMAI CAFE zve k posezení do své provozovny v Kroměříži. U nás je každý den připravena kvalitní čerstvá káva a lehké dezerty i osvěžující domácí limonády.
Zateplování mezipanelových spár Plzeň
Zlepšete izolační vlastnosti Vašeho panelového domu a zamezte únikům tepla nebo tvoření vlhkosti v bytech pomocí zateplování mezipanelových spár s firmou Výškové práce Petr Huňatý z Plzně.
Prodej transportních dopravních řetězů
Prodejem kvalitních transportních řetězů, které naleznou své uplatnění v nejrůznějších odvětvích průmyslu, se zabývá společnost BRANDAU Czech Republic, s.r.o. sídlící v okrese Domažlice.
Firemní akce spojené s jízdou na koni Nebanice
Chcete dopřát svým zaměstnancům nebo kolegům nezapomenutelný zážitek jízdy na koni spojený s firemní akcí? Uspořádejte tedy svou firemní akci v prostorách Farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Ječné kroupy, loupaný hrách a luštěniny posílí zdravou složku ve vašem jídelníčku
ALFA mlýn a balírna v Pouzdřanech se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem luštěnin. Ječné kroupy, loupaný hrách a široká nabídka luštěnin, Vám pomůže zdravě rozšířit a zpestřit jídelníček.
Autobusová doprava, přeprava osob vnitrostátní, mezinárodní - pronájem autobusů
ČSAD Frýdek-Místek a.s. provozuje autobusovou přepravu osob po celé České republice i do zahraničí. Ať už jde o vnitrostátní či mezinárodní zájezd, nic pro nás není problém, autobusy také pronajímáme.