Aktuální microsite

Zoologická zahrada Olomouc s atraktivními expozicemi a komentovaným krmením zvířat
Užijte si den s našimi exotickými zvířaty, která si pro Vás připravili pracovníci ze Zoologické zahrady Olomouc, příspěvková organizace. Zažijte ideální rodinný výlet s nevšedními zážitky.
Vedení účetnictví, mzdové agendy, zpracování daní, Praha
Daňová a účetní kancelář Praha, ekonomické služby, vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy, zpracování daní, DPH zajišťuje společnost ACTA M, s.r.o.
Obec Zdíkov, vesnice na Prachaticku s malebným zámeckým parkem
Obec Zdíkov a osady se nachází na hranicích CHKO Šumava v okrese Prachatice. Jsou zde přírodní a historické památky, zámek s parkem, kaple, kostel, vyhlídková místa, cyklotrasy.
Podlahářské práce - pokládka podlah, dlažeb a obkladů za výhodné ceny
Pokládáním plovoucích, dřevěných, laminátových podlah, dlažeb a obkladů se zabývá firma Jiří Kacetl BestSDK v okolí Moravského Krumlova.
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a studie pro osobnostní rozvoj - modul ABC klíčových dovedností
Interaktivní hry, outdoorové aktivity a případové studie pro osobnostní rozvoj zaměstnanců, to vše shrnula společnost DMC management consulting s.r.o. do projektu pod názvem ABC klíčových dovedností.
Laboratoř pro gynekologický screening a vyšetření vzorků i histologický rozbor
Přerovská citologická a bioptická laboratoř DIMOLab s.r.o. poskytuje služby v oboru gynekologie - gynekologický screening, vyšetření vzorků a histologický rozbor.
Pronájem nových administrativních a prodejních prostor v Ostravě
Pro Vaše podnikání společnost TIMO profistavby s.r.o. poskytne k pronájmu kancelářské či prodejní prostory v nově postavené budově na Slezské Ostravě nedaleko ZOO.
Pronájem kontejnerů na odpad a odvoz suti
Pronájmem kontejnerů na odpad a odvoz suti zajišťuje v Olomouckém kraji firma Kontejnery Müller.
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Kvalitní autoservis - montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů a podvozků
O montáž tažných zařízení, opravy hlav motorů i podvozků u vozidla se Vám postará autoservis Vladana Veřmiřovského, který zajišťuje opravy vozů všech značek v okolí Petřvaldu, Nového Jičína i Mošnova.
Výroba, prodej plastových profilů - podlahové lišty, umělé lajny, profily nábytkářské, těsnící, kontejnerové
Jednou z aktivit firmy Fatra a.s. je i výroba a prodej plastových profilů - např. podlahové lišty, umělé lajny, nábytkářské, těsnící profily. Plastové profily vyrábí v závodě nedaleko Zlína.
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Účetní agentura, účetní a daňoví specialisté, profesionálně
Účetní agentura, vedení účetnictví a daňové evidence specialisty, zpracování dokladů, kontrola, výkaznictví realizuje profesionální účetní společnost Agentura EPPO s.r.o., Plzeň.
Výzkum a vývoj v oblasti chemických, biologických a radioaktivních látek
Výzkum, vývoj, detekce, testování, měření, analýzy toxických a nebezpečných látek chemických, biologických a radioaktivních realizuje Státní ústav jaderné, chemické a biologické ochrany, v. v. i.
Rekonstrukce koupelny, realizace nových rozvodů odpadů a vody
Rekonstrukce koupelny, rozvod nových odpadů a vody, kompletní služby od návrhu přes projektovou dokumentaci až po realizaci rekonstrukce koupelny zajistí firma FATO Hlaváč.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Eshop snímače teploty-prostorové, stonkové, kabelové, příložné
Společnost SMARIS provozuje eshop s komponenty pro měření a regulaci. V nabídce snímače teploty - prostorové, stonkové, kabelové, příložné.
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily
Stojany pro řezání dřeva - příslušenství pro zahradu, pro motorové pily, samosvorný stojan profiholder nabízí firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Prodej, servis manipulační technika Bzenec, Hodonínsko
Prodej a servis VZV a manipulační techniky pro Vás zajišťuje společnost AUTOGAS DESTA SERVIS, která sídlí v Bzenci nedaleko Hodonína.
Generální opravy, renovace, modernizace kovoobráběcích strojů, CNC strojů
Společnost CNC-INTERSERVICE Zlín již přes 25 let zajišťuje generální opravy i modernizace, renovace kovoobráběcích strojů. Starší CNC stroje můžete modernizovat na nový řídící systém.
Zakázková výroba nerezového zábradlí - vnitřní, venkovní zábradlí z nerezu
Vnitřní i venkovní zábradlí z nerezu vyrábí firma SEADD Uherské Hradiště. Zakázková výroba nerezového zábradlí se odvíjí od požadavků zákazníka. Působnost naší firmy je v lokalitě Zlínský kraj.
Aplikace protipožárních nátěrů dřevěných konstrukcí
Hledáte-li v okolí Jemnice, Dačic či Telče firmu, která provádí protipožární nátěry dřevěných konstrukcí, navštivte společnost KROVYS s.r.o. sídlící v Telči.
Krovys, s.r.o.
Povinné ručení pro osobní automobily, nákladní vozy, motocykly a autobusy
Firma SAM finance, s.r.o. z Havličkova Brodu je Váš partner na pojištění. Firma poskytuje pojištění jak pro osobní automobily, tak pro nákladní vozy, motocykly nebo autobusy.
Antibakteriální ponožky se stříbrem vám urychlí kožní hojení
Pokud trpíte plísněmi na nohou a hledáte způsob jak urychlit kožní hojení, pak si pořiďte antibakteriální ponožky se stříbrem od firmy DVJ Jiří Honeš, které můžete nosit i několik dní.
DVJ-ponožky s.r.o.
Sádrokartony pro interiér, stropy, podhledy, desky, stěny, podlahy
Jednoduchá montáž a lehkost sádrokartonových desek Vám umožní ve Vašem interiéru vykouzlit nové stropy, podhledy, stěny i podlahy dle Vašeho přání.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod