Aktuální microsite

Pivovar, výroba piva HOLBA PREMIUM, ŠERÁK, světové ocenění
Pivovar Holba Hanušovice vyrábí pivo HOLBA PREMIUM, světlý dvanáctistupňový ležák s vyváženou chutí, získal stříbrné ocenění v prestižní světové soutěži v roce 2018.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Potisk antireflexních čistících sprejů Liberec – užitečný firemní dárek
Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce nabízí jednorázovou akci – potisk antireflexních čistících sprejů. Darujte Vašim zákazníkům užitečný dárek s Vaším logem.
Penzion Nebanice – ubytování s možností ustájení koně nebo jezdeckých pobytů
Penzion Nebanice nedaleko Chebu nabízí útulné ubytování v místním jezdeckém areálu s možností ustájení vlastního koně po dobu pobytu, jízdy na koních, cyklovýletů nebo relaxace v krásné přírodě.
Výcvik jezdců Nebanice
Trenéři a speciálně vybraní koně na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí výcvik jezdců začátečníků nebo pokročilých v parkuru i drezuře.
Atypické rozměry paravánů
O efektivní rozdělení výrobních a skladových hal na menší úseky se postarají paravány atypických rozměrů vyráběné společností Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov.
Pronájem bytových prostor Sokolov
Sháníte kvalitní bydlení v centru Sokolova? Společnost Ing. Luboš Orálek nabízí pronájem bytových prostor po rekonstrukci v lukrativní lokalitě v blízkosti řeky Olše.
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Pracovní plošiny, pronájem, prodej nových i použitých, servis
Zdvižné pracovní plošiny do hal i terénu, nůžkové, kloubové, teleskopické, pásové, sloupové pronajímá, prodává, servisuje a opravuje TRASEK H.B. – Jiří Králík.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Zahradnictví, e-shop dřevin, stromků, subtropických rostlin, květin
Internetové zahradnictví, prodej dřevin, ovocných stromků, subtropických a tropických rostlin, citrusů, okrasných keřů, květin realizuje na e-shopu zahradnictví Kruh.
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.
Galvanizace plastů, galvanické chromování plastů pro automobilový průmysl ve špičkové kvalitě
Prémiové zušlechťování povrchů Vám zajistí inovační společnost Galvanoplast Fischer Bohemia, s.r.o. z Liberce. Špičkový design pro automobily, elektroniku i sanitární aplikace.
Pořádání kulturních akcí, divadel, koncertů, tanečních kurzů, pronájem sálů pro firemní akce
Divadelní představení, přednášky, koncerty, hudební pořady a další akce Vám zprostředkuje Kulturní klub ŽEBRÁK, p.o. z okresu Beroun. Kvalitní dávka kultury na jednom místě.
Rostlinná a živočišná výroba, chov skotu, prodej obilí a slámy, středisko mechanizace
Kvalitní hovězí maso, mléko, pšenici, řepku i kukuřici Vám dodá Zemědělské družstvo Sebranice. Středisko živočišné i rostlinné výroby s chovem krav, telat i býků, ideální pro maloodběratele.
Posezení ve stylové restauraci poblíž Pražského hradu, prohlídka minipivovaru, ochutnávky piva
Zažijte nevšední atmosféru v restauraci Klášterní pivovar Strahov Aleš Kocvera a ochutnejte jedinečné pivní speciály doplněné o prvotřídní gastronomii. Příjemné posezení v samotném srdci Prahy.
Klášterní pivovar Strahov Pivo Sv. Norbert
Kvalitní a přesné vytyčování, vyměřování hranic pozemků
Jsme firma, poskytující už 20 let geodetické práce na špičkové úrovni - GON Hradec Králové, a.s. Jaroměř
GON Hradec Králové, a.s. Geodetické práce Hradec Králové
Stavba krbů na zakázku - krbová kamna na klíč, široký výběr
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy Vám zrealizuje a navrhne kompletní krby na klíč nejen v Opavě a okolí, ale také v Ostravě. Vybírat můžete z široké nabídky krbů, které Vám postavíme na zakázku.
Trička s potiskem, s firemním logem nebo jako dárek - potisk textilu na přání
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž dodá třička s potiskem s firemním logem i jako dárek pro Vaše známé. Potisk textilu je na přání, jednobarevné logo i plnobarevný motiv.
Výroba obytných modulů s možností volby interiérového vybavení Praha
Obytné moduly se zvýšenou tepelnou odolností, které vyrábí společnost WAREX spol. s r.o. se sídlem v Praze, naleznou své uplatnění na stavbách, jako kanceláře, prostory pro školky i nouzová bydlení.
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměna ohřívače vody, montáž a realizace
Vodoinstalace, rekonstrukce koupelen, výměnu ohřívačů vody, montáž systémů vody a kanalizace do bytových objektů, do komerčních a průmyslových prostor, zajistí HUK instalace s.r.o., z Brna.
HUK instalace s.r.o.
Strojní omítky, zateplení budov, dvojvrstvé štukové omítky
Strojní omítání a zateplování budov systémem CEMIX, vnější a vnitřní dvojvrstvé štukové a jádrové omítky rychle a kvalitně zhotovuje firma Horňák - strojní omítání s.r.o., okres České Budějovice.
Zubní ordinace, stomatologie, protetika, ortodoncie, rovnátka
Zubní ambulance, komplexní stomatologickou péči, prevenci, ošetření zubních kazů, protetiku, ortodoncii a stomatochirurgii zajišťuje centrum Webe-Denti, s.r.o., Karviná.
Bezpečnostní služba, ostraha objektů, ozbrojené doprovody
Ostrahu objektů, majetku, nemovitostí, ozbrojené doprovody při převozu financí, detektivní činnost pro prodejny realizuje Bezpečnostní agentura ADAS Josef Adamek, Ostrava.
Šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch-voda
Zvolte šetrný způsob vytápění pomocí tepelného čerpadla vzduch voda. V regionu Zlín, Uherské Hradiště, Hodonín působí firma FRESH AIR, zajistíme dodávku i servis.