Aktuální microsite

Gravírování a rytí na kov i plast Liberec - CNC gravírování,  možno i ve 3D
V současné době tvoří gravírované, ryté a frézované výrobky a služby převážnou část produkce firmy. Pro doplňkovou výrobu jsme vybaveni řezacím strojem na folie.
Recyklace odpadů Dvůr Králové nad Labem -  snižujeme zátěž životního prostředí
Provádíme recyklace odpadů, zajišťujeme nakládání s odpadem k jeho následnému použití, Zabýváme se recyklací těchto odpadů: kovy, papír, plasty sklo a bioodpad.
Systémy pro vedení kapalin a plynu, vlnité a hladké hadice, výroba, dodání a montáž
Spolehlivou ochranu před mechanickými i chemickými vlivy včetně elektrického vedení Vám poskytne společnost UNIWELL CZ s.r.o. ze Zdíkova u Prachatic. Systémy dle specifických potřeb zákazníka.
Projekční kancelář, projekce pozemní a kolejové dopravy, mostů, tunelů, železnic
Uznávaného a zkušeného specialistu na oblast projektování infrastruktury naleznete u společnosti Valbek, spol. s r.o. v Liberci. V rámci projektu zajistíme vizualizaci, inženýring i geodézii.
Pečovatelská služba Poliklinika Bor
Cílem a náplní práce Pečovatelské služby Polikliniky Bor je poskytnout terénní nebo ambulantní péči obyvatelům města, kteří jsou znevýhodněni zdravotním postižením nebo vysokým věkem.
Výcvik jízdy na koni Nebanice
Je Vaším snem umět jezdit na koni nebo umíte základy chcete se zdokonalit ve skoku či drezuře? Absolvujte výcvik jízdy na koni pro začátečníky i pokročilé na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Rotační nástroje
Velkoobchodní společnost NESKAN s.r.o. se sídlem v Mariánských Lázních nabízí zákazníkům široký sortimen rotačních nástrojů špičkové kvality od prověřených dodavatelů.
Sanační a rychle tuhnoucí hmoty Plzeň – vývoj, inovace, výroba
Společnost IZOLSAN s.r.o. z Plzně se zabývá vývojem, inovací a výrobou prvotřídních sanačních a rychle tuhnoucích hmot s mnohostranným využitím nejen ve stavebnictví.
Měření a regulace energetických zařízení Sokolov – šetří náklady za provoz
Ušetřete náklady za energii a využijte služeb měření a regulace energetických zařízení společnost BROŽ MaR s.r.o. ze Sokolova.
Výroba a montáž lisovaného ocelového schodiště, schodišťové stupně, dodávka
Bezpečné schodiště s protiskluznou úpravou, ocelové schodiště vhodné i do půdních prostor, schodišťové stupně dodává firma KASALI, s.r.o., ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Vysokozdvižné vozíky DESTA, CESAB, prodej, servis a školení řidičů VZV
Manipulační techniku a VZV všech značek včetně školení a případných oprav Vám poskytne společnost VZV EXTERNÍ SERVIS RP s.r.o. z Ostravy. Výhodný prodej nových i použitých vysokozdvižných vozíků.
Vodoinstalatérské práce, nové vodovodní rozvody, rekonstrukce
Vodoinstalatérské práce, rozvody vody a kanalizace u novostaveb či rekonstrukcích, montáž a demontáž stupaček, instalace kohoutků a WC realizuje společnost ITVOZ - Jiří Choutka.
Topenářské práce, montáž topení, servis kotlů Atmos, Attack
Topenářské práce, montáž radiátorů, ventilů, měřidel, topení, kotlů na tuhá paliva, biomasu, elektrokotlů a solárních systémů zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka, Havlíčkův Brod.
Plynařské práce, montáž rozvodů plynu, plynových přípojek
Plynařské práce, montáž rozvodů plynového potrubí, instalace plynových a kondenzačních kotlů, bojlerů, rekonstrukce plynových přípojek zajišťuje ITVOZ - Jiří Choutka.
Renault MEGANE – prodej a testovací jízdy Kladno
Čas na nové auto? Renault MEGANNE Vás uchvátí sportovně elegantním designem, intuitivním interiérem a širokou nabídkou silných motorů. Tato auta prodává AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. z Kladna.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Jednorázové i pravidelné hlídání dětí již od 12 měsíců v menším kolektivu s individuálním přístupem v jeslích Zlín
Nové rodinné jesličky a školička Kiki klub ve Zlíně těm nejmenším poskytuje pevné a rodinné prostředí. Nabízíme dětem hlídání s pestrým programem a aktivitou po celý den.
Realizace průmyslových plynovodů, montáž a realizace
O montáž a realizaci průmyslových plynovodů se v okolí Třebíče, Velkého Meziříčí a Náměští nad Oslavou postará společnost SIGETY & ŠÁRKA s.r.o.
Smuteční služby Cheb
Veškeré smuteční služby s vysokou úrovní a citlivým přístupem zaměstnanců k pozůstalým nabízí Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Speciální možnosti zpracování a úprav plechu Kladno
Mezi vyhledávané služby společnosti Meesenburg s.r.o. z Kladna se díky profesionálnímu přístupu řadí také nabídka speciálních možností zpracování a úprav plechu.
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Travní osivo - Lysá nad Labem – prodej více než 300 odrůd
Toužíte po krásném trávníku či jiné travní ploše? S kvalitním travním osivem od společnost GRENEX s.r.o. z Lysé nad Labem vypěstujete bohatý trávník i v klimaticky náročných podmínkách.
Obchodní akademie Stříbro
Vybíráte si střední školu a láká Vás práce se zaměřením na podnikání a služby cestovního ruchu? Pak je pro Vás studium na Obchodní akademii Stříbro tou správnou volbou.
Stropní konstrukce z předpjatého betonu, předpjaté filigrány NORD s nadprůměrnou únosností
Vložkový stropní systém vysoké kvality Vám poskytne společnost CZ NORD, s.r.o. z Českých Budějovic. Zajistíme maximální užitnou hodnotu a bezpečí Vašich stropních konstrukcí.
CZ NORD, s.r.o.
Zoologická zahrada Olomouc s atraktivními expozicemi a komentovaným krmením zvířat
Užijte si den s našimi exotickými zvířaty, která si pro Vás připravili pracovníci ze Zoologické zahrady Olomouc, příspěvková organizace. Zažijte ideální rodinný výlet s nevšedními zážitky.