Aktuální microsite

Vánoční stromky velkoobchod
Obchodníci, připravte se na Vánoce a zajistěte si ty nejkrásnější řezané vánoční stromky pro Vaše zákazníky od velkoobchodu František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Snižování hluku, návrh a realizace akustických úprav a protihlukových opatření Praha
Společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy nabízí služby snižování hluku od návrhu po realizaci akustických úprav a protihlukových opatřeních v bytových a průmyslových zónách či pro energetické závody.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Smluvní partner a kontaktní místo Skupiny ČEZ Dobřichovice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích rozšiřuje své služby zákazníků a stává se kontaktním místem a smluvním partnerem Skupiny ČEZ, včetně poradenství při vyplnění formulářů.
ELEKTROMONTÁŽE, s.r.o. Smluvní partner ČEZ
AK - Malý rozvaděč – pro interiérové i exteriérové sestavy
Jeden rozvaděč vhodný pro venkovní i vnitřní použití? To je AK – malý rozvaděč s technologií air od společnosti Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Vymývaný beton GRANISOL – dekorativní velké plochy – různé barvy
Vymývaný beton GRANISOL od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nalézá díky snadné údržbě a různým barevným odstínům široké využití při budování parkovacích ploch, parků, okolí bazénů nebo teras.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Jumar s.r.o. Zateplování fasád Praha
Digitální tisk a výsek Praha – kvalita i při malém nákladu
Vysoce kvalitní, cenově dobře dostupný a efektivní digitální tisk a výsek nabízí s rychlým termínem dodání a v provedení malého nákladu společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem v Praze.
Stravovací systémy Praha – automatizovaná obsluha kantýn a jídelen
Ať se jedná o malou stravovací kantýnu nebo závodní jídelnu, stravovací systém v aplikaci PowerKey od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí automatizovanou obsluhu všech strávníků.
Plisování Praha, skládání látky pomocí tepelné úpravy šíře skladu 1,5cm - délka až 118cm
Látky kostýmů a sukní skládáme do plisé pomocí tepelné úpravy v naší pražské šicí dílně. Vytváříme tři druhy plisé. Rovné s protisklady děláme od 3 do 7 cm v různých délkách naplisovaného materiálu.
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku od světových výrobců
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku jsou oborem společnosti Vienna Components Trading již od roku 1994. Hledáte i vy spolehlivého dodavatele elektro komponent?
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Metrologický institut, kalibrace a ověřování měřidel – Brno
Český metrologický institut poskytuje služby v oblasti kalibrace a ověřování měřidel pomocí praktické databáze. Měření probíhá jak pro věděcké, tak pro technické či hospodářské činnosti.
Prodej koní Nebanice
Prodejem perspektivních chovných a sportovních koní vhodných ke skoku, drezuře i rekreačnímu ježdění se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Autofólie, tónování skel pro vylepšení vzhledu vozu
Autofólie pomohou vylepšení vzhledu vozu s minimální investicí. Můžete si domluvit aplikaci u firmy AUTOSKLO TRUMF Kroměříž, působí v lokalitě Zlínský kraj. Díky tónování skel se zvýší i hodnota vozu.
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Vybavení do koupelen, sanitární zboží a další vodo topo materiál
Na prodejně KAMIRA PLUS s.r.o. Slušovice pořídíte vybavení do koupelny, sanitární zařízení a další vodo topo materiál. Jsme specializovaná prodejna pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Zavítejte do našeho Autosalonu na výměnu pneumatik, či pneuservis
Potřebujete-li vyměnit pneumatiky nebo jakýkoliv servis pneu vozů ŠKODA, pak je tady pro Vás společnost Autosalon F3K se sídlem v Třebíči.
Prodej spojovacího materiálu, kotvící techniky a vrtáků
Kvalitní spojovací materiál, kotvící techniku a vrtáky zakoupíte v okolí Dačic a Telče ve specializované prodejně spojovacího materiálu a kotvící techniky Fachmancajky v Dačicích.
Všestranný, moderní a dynamický vůz Kia Venga
Chcete-li si pořídit vůz, který bude všestranný, moderní a dynamický, tak se obraťte na AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám naši zkušení odborníci rádi poradí s výběrem toho pravého vozu pro vás.
Zadní, boční, přední, čelní autosklo - výměna autoskel
Výměnu autoskel - zadních, předních a bočních provádí Autosklo servis CZ ve svých dílnách ne Praze 2,4,5,6,8,9,10, ale i přímo u zákazníka.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař
VALVEDIM: dimenzování ventilů, výběr ventilů a pohonů – určeno pro projektanty a instalatéry
Především projektantům a instalatérům je určený pohodlný program VALVEDIM od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o., který slouží k dimenzování ventilů a výběru jejich pohonů.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Mini fresh smoothie bary. Zapůjčíme nebo pronajmeme veškeré technologie.
Nový koncept Mini fresh smoothie baru dodává Fresh Juice, s.r.o. Zajistí kompletní zapůjčení technologie na výrobu fresh smoothie. I se zaškolením personálu.
Nýty Příbram
Široký výběr nýtů klasických nebo trhacích nýtů pro různé účely naleznete ve firmě pana Radka Kubery, v prodejně Vespos v Příbrami.
Vodohospodářské práce Třeboň
Veškeré odborné vodohospodářské práce od odbahnění rybníků po opravy hrází nebo budování protipovodňových opatření zajistí společnost Hydro & KOV, s.r.o. se sídlem v Třeboni.
Obec Křelovice
Obec Křelovice ležící v malebné krajině nedaleko Plzně se pyšní fungující samosprávou, bohatým kulturním životem, fungující infrastrukturou a spokojenými obyvateli.