Aktuální microsite

Pracovní nabídky do zahraničí – stovky pracovních příležitostí
Hledáte práci a zároveň toužíte načerpat cenné zkušenosti v cizině? Není nic jednoduššího, než se podívat na stovky pracovních nabídek do zahraničí na stránkách společnost ADECCO spol. s r.o.
Vysokotlaké čističe pro dům a zahradu Hradec Králové - Vysokotlaká čistící technika KÄRCHER
Prodáváme čistící stroje výrobce Kärcher včetně záručního a pozáručního servisu. Najdete u nás čistící stroje jako čističe pro dům a zahradu s různými nástavci.
Spodní prádlo FELINA, Conturelle - vyhledavač obchodů
Společnost FELINA ČR spol.s r.o. dováží a zastupuje pro českou a slovenskou republiku kvalitní značky dámského spodní prádlo FELINA a Conturelle FELINA.
Výroba záchodů prodej WC pronájem kadibudek suché záchody Náchod
Zajišťujeme výrobu, prodej a pronájem včetně komplexního servisu mobilních toalet.
Bezpečnostní agentura
Bezpečnostní agentura High Security s.r.o. z Plzně se postará nejen o ochranu Vašeho majetku, bytu, skladu nebo jiných nebytových prostor, ale také o ostrahu osob nebo zajištění detektivních služeb.
Pronájem kanceláří Sokolov
Kanceláře k pronájmu v dobré dopravní dostupnosti v centru Sokolova poblíž řeky Olše nabízí společnost Ing. Luboš Orálek. Veškeré nabízené prostory jsou po rekonstrukci.
Komplexní servis výstavních expozic od výroby po realizaci - veletržní grafika
Komplexní servis výstavních expozic od výroby až po realizaci poskytuje společnost K+L spol. s r.o. z Brna z České republiky. Montáže provádíme i v zahraničí.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Zpracování plechů na CNC tvářecích strojích-CNC tabulové nůžky, řezací centrum
Zpracování plechů na CNC, tvářecích strojích nabízí firma METAL-PS z okresu Zlín. Pro tváření plechů máme k dispozici CNC tabulové nůžky, řezací a dělící centrum, hydraulický děrovací lis.
Krmení pro ryby
Máte doma rybičky? Sháníte kvalitní krmení? Krmení pro ryby za výhodné ceny seženete v obchodě nebo pohodlně z domova prostřednictvím eshopu firmy Jiří Sýkora – Fytosel.
Řecká restaurace Poseidon Písek
Pravé řecké pochoutky jako gyros, rybí či masové speciality a vyhlášená vína si můžete dopřát v ŘECKÉ RESTAURACI POSEIDON, kterou najdete na Velkém náměstí v Písku.
Česká škola klasické homeopatie
Tříleté víkendové studium klasické homeopatie nabízí zájemcům z řad odborné i laické veřejnosti Česká škola klasické homeopatie spol. s r.o.
Seminář Zadržování vody v krajině – krajinné a protipovodňové úpravy, dotace
Seminář na téma Zadržování vody v krajině pořádaný v září 2018 společností SEKURKON, s.r.o. má za cíl seznámit účastníky s vhodnými krajinnými úpravami a s možnostmi získání dotací.
Speciální kabely Kladno – výroba na míru
Nevyhovují běžné kabely Vašim specifickým požadavkům? Společnost Helukabel CZ s.r.o. se sídlem v Kladně nabízí výrobu speciálních kabelů a vodičů na míru včetně odborného návrhu.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Prodej, servis a půjčovna spolehlivých pojízdných kompresorů Atlas Copco
Prodejem, servisem a půjčovnou pojízdných kompresorů Atlas Copco, které jsou pro svou kvalitu a spolehlivost oblíbené u zákazníků, se zabývá společnost UNICON v okolí Ostravy a Opavy.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Převodníky s ethernetem-programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH, SEL, SES
Pro převod analogových signálů na digitální signál můžete využít Univerzální, programovatelný vícevstupový převodník 6xS PoETH. Převodníky s ethernetem dodává firma SMARIS Uherské Hradiště.
Folie pro laminaci, laminovací fólie, fólie pro horkou ražbu - prodej spotřebního materiálu
Folie pro laminaci, laminovací fólie a fólie pro horkou ražbu Vám zajistí společnost TFP UNIVERSAL a.s.
Půjčovna zemědělských strojů Kutná Hora – k půjčení více jak 15 strojů
Nabízíme výhodné zapůjčení zemědělských a závěsných strojů oproti složení příslušné kauce a podpisu smlouvy - VOBOSYSTÉM s.r.o. Kutná Hora
Speciální zakázková výroba zemědělských a technických přípravků Pardubice – pro drobné zemědělce a velké podniky
Firma Biosfor má ve své výrobní produkci zejména zemědělské produkty, ekologické technické přípravky a dále velký výběr domácích čistidel.
Výstavba a rekonstrukce zemědělských a průmyslových staveb
Stavební firma, výstavba, rekonstrukce objektů občanské vybavenosti, zemědělských a průmyslových budov, prodej stavebního materiálu zajišťuje TADAR-stav s.r.o.
Zastřešení lodžií, balkonů, vchodů, realizace přístřešků z různých materiálů, garážová stání
Široký sortiment v oblasti výstavby zahrad, balkonů i skleníků Vám poskytne společnost KL trading s.r.o. z Českých Budějovic. Poradíme, vypracujeme Vám návrh a zajistíme dodání i samotnou montáž.
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Průmyslové a radiální ventilátory - vývoj, výroba a dodávka
Kvalitní a spolehlivé ventilátory pro průmysl seženete od brněnské firmy ebm-papst CZ s.r.o., která se zabývá vývojem a výrobou ventilací pro průmysl a další odvětví.
Ubytování pro manažery a pracovníky firem Mezirolí – jen 8 minut od Karlových Varů
Čeká Vás obchodní cesta do okolí Karlových Varů a hledáte, kde se ubytujete? Pohodlné ubytování pro managery a pracovníky firem nabízí rodinný Penzion SUNSET v malebné vesničce Mezirolí.