Aktuální microsite

Pronájem prostorných nemovitostí, skladových komplexů, výrobní haly pro různé účely
Prostory vhodné pro skladování zboží, výrobu a další činnosti Vám v okolí Středočeského kraje poskytne společnost FEROSTAV, a.s. Ideální skladové komplexy ve městě Kolín.
Návrh, výroba reklamní předměty, textil - trička, propisky, energy drinky s originální grafikou
Originální reklamní předměty a reklamní textil, od firmy RUFUS design-Marek Macháček Zlín, ocení Vaši obchodní partneři i zaměstnanci. Navrhneme grafiku pro reklamní propisky, trička, energy drinky.
Kožená kombinéza na motorku z pravé hovězí kůže – ochrana a pohodlí pro bezpečnou jízdu
Kvalitním oblečením pro motorkáře od největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině. Na prodejně motoshop Rimoto naleznete kožené kombinézy v nejvyšší kvalitě či jiné moto oblečení i doplňky.
Alarmy do domu Praha – spolehlivá ochrana majetku i zdraví
Bojíte se o svůj majetek a chcete, aby byl Váš domov a dům či byt spolehlivě zabezpečen před zloději? Spolehlivým dodavatelem alarmů do domů je společnost MACOM SECURITY spol. s r.o. z Prahy.
Mzdové účetnictví Praha a okolí – kompletní odborné služby
Kompletní odborné služby v oblasti mzdového účetnictví pro malé i větší firmy z Prahy a okolí Vám nabízí společnost D&D International s.r.o.
D&D International, s.r.o. Vedení a zpracování účetnictví Praha 9
Odvoz a výkup kovového odpadu Praha a Zlatníky
O nakládku, odvoz a výkup kovového odpadu za výhodné ceny se postará kovošrot Cajdašrot s.r.o. s provozovnou v Praze 10 a v obci Zlatníky.
Vodorovné a svislé hydroizolace Hradec Králové – izolace vlhkých zdí
Firma Karel Žáček sídlící v Hradci Králové provádí izolace zdiva proti vlhkosti v Hradci Králové, Pardubicích a okolních městech.
Výstavba a plynofikace kotelen, výroba, servis a revize středotlakých kotlů i tlakových nádob
Kontrolu, výrobu či opravu Vašeho kotle či ocelového komínu Vám zajistí společnost s více jak dvacetiletými zkušenostmi v oboru FEROSTAV, a.s. z Kolína.
Hutní materiál, plechy, tyče, profily, jekly, trubky i jiné kovové produkty, prodej včetně dopravy
Široký sortiment hutního materiálu za přijatelné ceny naleznete u společnosti FEROSTAV, a.s. z Kolína. Vámi vybraný materiál připravíme na požadovaný rozměr a následně ho dopravíme až k Vám domů.
Holdomaty - nízkoteplotní trouby pro udržení optimální teploty pokrmů
Specializované přístroje pro udržení optimální teploty pokrmů, holtomaty - nízkoteplotní trouby pro jídelny a stravovací zařízení, naleznete v nabídce společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o. z Prahy.
Korektivní a estetická dermatologie Praha - profesionální péče o Vaši pleť
Korektivně dermatologická ordinace, estetická dermatologie a dermatochirurgie, ošetření laserem, implantáty, odstranění vrásek a akné provádí RPMedica, Praha 1.
Veterinární klinika Kolín, interna, chirurgie, RTG, EKG, zubní ultrazvuk
Zvěrolékař, interna, chirurgie, kardiologické, dermatologické vyšetření, RTG, EKG, zubní ultrazvuk zajišťuje A.A.R. Veterinární klinika Petr Pohořalý MVDr., Kolín.
Průmyslové řídicí systémy, systémy pro inteligentní řízení budov
Průmyslové řídicí systémy kategorie PLC, systémy pro inteligentní řízení budov, automatizace, regulace, dohled na stroje, budovy, dopravu a procesy vyrábí společnost Teco a.s.
Optické obruby půlčíky Liberec – atraktivní design, široký výběr
Široký výběr optických obrub půlčíků v atraktivních designech a kvalitních materiálech nabízí v prodejně a na eshopu Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce.
Balící stroje na vánoční stromky
Rychlé, snadné a šetrné balení vánočních stromků bez poškození a lámání větví zajistí balicí stroje na vánoční stromky od firmy František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě se sídlem v Sušici.
František Valdman-Vánoční stromky a balicí sítě
Certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl
Společnost DEKRA nabízí v rámci širokého portfolia svých služeb také certifikace systému kvality ISO/TS 22163 pro železniční průmysl.
Představujeme Vám roubenku Lopušánky - stavíme nízkoenergetické dřevěné domy na klíč
Společnost WALFER s.r.o se specializuje na výrobu nízkoenergetických domů z kvalitních vysušených dřevěných lepených lamel. Masivní dřevostavby dodáváme již více než 20 let v té nejvyšší kvalitě.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Certifikace ISO 9001 – audity ISO také v angličtině, němčině, ruštině
Ze široké nabídky služeb vybíráme Certifikace ISO 9001. Audity ISO probíhájí také v angličtině, němčině a ruštině.
Spotřební lékařský materiál – kvalita od prověřených dodavatelů
Všem ordinacím, nemocnicím, klinikám a lékařským praxím je určena bohatá nabídka spotřebního lékařského materiálu, který prodává společnost ADVAMED s.r.o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Výroba deskoviny Praha – v různých tloušťkách včetně možných povrchových úprav
Firma Daha Nehvizdy, s.r.o. se sídlem v Praze nabízí zájemcům možnost nechat si zde vyrobit deskovinu převážně ze žuly v různých tloušťkách a s možností povrchových úprav.
Telefonní připojení Praha sníží telekomunikační poplatky Vaší firmy
Úsporu telekomunikačních poplatků a mnoho dalších bonusů nabízí firmám, státním institucím nebo operátorům telefonní připojení společnosti Quantcom, a.s.
Quantcom, a.s. Telekomunikační operátor Praha, Brno
Váš partner při přípravě vašich cest do zahraničí Praha – pro hladký průběh cesty
Cestujete soukromě či služebně a chcete, aby cesta měla hladký průběh? Společnost Agnesa Bohemia s.r.o. a její kancelář v Praze to zařídí a stane se Vašim partnerem při přípravě cest do zahraničí.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Akce na vybrané sedací soupravy INELIS – vybrané modely se slevou až 30%
Toužíte po kvalitní sedací soupravě v nadčasovém designu za výhodnou cenu? Nepropásněte akci Nábytku Linea s.r.o. z Liberce a pořiďte si sedací soupravu IN-Elis se slevou až 30%.
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Vestavné, přisazené LED panely kruhové, čtvercové - moderní interiérová svítidla eshop, prodej
Firma ILLUMAXX s.r.o. Zlín provozuje specializovaný eshop na LED osvětlení - pořiďte si moderní interiérová svítidla. Úsporné osvětlení přináší vestavné, přisazené LED panely, v mnoha variantách.
Dolnorakouská hospodářská agentura Praha – příznivé podmínky pro podnikání
Podnikáte a tuzemské podmínky Vám nevyhovují? Zaměřte svou pozornost na služby nabízené Dolnorakouskou hospodářskou agenturou ecoplus International Tschechien s.r.o.