Aktuální microsite

Zámečnické a svářečské práce Cerekvice nad Bystřicí - výroba náhradních dílů v oboru slévárenství
Naše firma MH - KOVO, s.r.o. Cerekvice nad Bystřicí provozuje autodopravu, práce s montážní plošinou MP13 a jeřábnické práce s V3S AD80, zámečnické a svářečské práce.
Výroba strojů Plzeň – manipulátory
Společnost ALIATECH METAL s.r.o. z Plzně nabízí výrobu strojů a manipulátorů matriálu i hotových výrobků převážně pro automobilový průmysl.
Upevňovací systémy Fischer Příbram
Hmoždinky, střední i těžké kotvy, chemické kotvy a ostatní upevňovací systémy od prověřeného výrobce Fischer seženete v prodejně Vespos v Příbrami.
Opravy měděné a mosazné střechy, historické střechy. Klempířství Vysočina
Opravy měděné a mosazné střechy provádí firma ZVOZA, s.r.o. na Vsočině již několik let. Rekonstrukce historické střechy. Kompletní klempířské práce provádí sama.
Zimní servisní akce Škoda, VW, Audi, Seat - sezónní prohlídka vozu podzim, zima
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště probíhá zimní servisní akce Škoda, VW, Audi, Seat. Rezervujte si termín sezónní prohlídky vozu včas.
Praktická lékařka Třinec, léčebná a preventivní péče, závodní lékař
Ordinace praktické lékařky pro dospělé MUDr. Radany Šoltésové s.r.o. v Třinci, léčebná a preventivní péče, závodní lékař, odběry, očkování, rehabilitace, akupunktura, vyšetření cév.
Hydraulické agregáty a systémy, projekce, výroba, montáž, servis
Hydraulické agregáty a systémy, mazací, filtrační a chladící jednotky pro průmyslové a mobilní aplikace, projekce, výroba, servis realizuje CHVALIS s.r.o., okres Litoměřice.
Čištění průmyslových objektů vysokotlakým zařízením a sacími bagry
Čištění průmyslových objektů a zařízení, odstranění nečistot, usazenin za pomoci vysokotlakého vodního paprsku a sacího bagru realizuje Buchen Ekoservis s.r.o., okres Most.
Suché štípané palivové dřevo, dřevěné brikety, odpadové dřevo-odřezky, odkory
Za příznivé ceny pořídíte suché štípané, palivové dřevo a dřevěné brikety u firmy Wood Cité z okresu Uherské Hradiště-Zlínský kraj. Na prodej je i odpadové dřevo-odřezky, odkory.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Elegantní šestikomorová plastová okna pro vysokou úsporu energií
Pokud hledáte elegantní a bytelná šestikomorová plastová okna vhodná pro všechny typy staveb, pak neváhejte a navštivte obchod společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. sídlící v Třebíči.
Prodej, montáž stavebniny Náchod - kompletní materiály KNAUF
Nabízíme materiály od předního výrobce sádrokartonů, fasádních systémů, izolací a veškerého stavebního materiálu.
Zdeněk Kozák s.r.o. Fasádní systémy a izolace Náchod
Ostraha objektů Plzeň
Hledáte prověřenou bezpečnostní agenturu, která zajistí ostrahu Vašeho soukromého či firemního objektu v Plzni a okolí? Spolehněte se na bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová.
Ustájení hříbat Nebanice
Vlastníte kobylu s hříbětem a nastal čas odstavu? Hledáte pro své hříbě na příští roky vhodné ustájení? Neváhejte využít služeb farmy Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Obecní úřad Teplička
Obecní úřad obce Teplička, která se nachází nedaleko Karlových Varů informuje na svých internetových stránkách pravidelně své obyvatele o dění v obci, vyhláškách i usnesení zastupitelstva.
Spojovací a upevňovací materiál Náchod - maloprodej a velkoprodej přes 17000 skladových položek
Naše firma nabízí kompletní sortiment spojovacího a upevňovacího materiálu, zajišťujeme velkoobchodní a maloobchodní prodej všem z regionu.
Dřevěné brikety Hlinsko – prověřené uhelné sklady
Maloobchodní prodej dřevěných briket od nás zaručuje kvalitu, rychlou dostupnost a skvělé ceny.
Odolná plastová okna a parapety pro novostavby i rekonstruované domy
Odolná plastová okna a parapety, které se hodí pro montáž do novostaveb i rekonstruovaných domů naleznete u společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. působící v okolí Třebíče.
Pohon LPG, přestavba vozidel na LPG, seřízení LPG Bzenec, Hodonín
AUTOGAS DESTA SERVIS z Bzence zajišťuje přestavby na pohon LPG, jejich servis a montáž nebo stanici LPG. Ve stanici je možno zakoupit i propan-butanové láhve.
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží
Výroba technologií z plastu, výroba plastových nádrží, jímek, čistírny odpadních vod, odlučovače od firmy ORYX-CZ, s r.o. v Jihomoravském kraji.
Tip na nástěnné klimatizace, které udrží tepelný komfort po celý rok
Při nákupu nástěnné klimatizace se obraťte na firmu FRESH AIR, která působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dáme Vám tip na vhodný model, udržíte si tak tepelný komfort po celý rok.
Obec Lety, Šerkov a Pukňov, okres Písek, historické památky
Obec Lety je členem Dobrovolného svazku obcí severního Písecka, nachází se zde historické a přírodní zajímavosti, bohatý kulturní život, turistika nedaleko nádrže Orlík.
Obec Líšnice na Šumpersku, kultura, sport, turistika, památky
Obec Líšnice v okrese Šumperk s bohatým kulturním a sportovním životem, přírodními krásami a historickými památkami nedaleko CHKO Litovelské Pomoraví.
Kovové střešní doplňky - prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy
Firma KLEMPOS-STŘECHY je výhradních zastoupením pro ČR německého výrobce střešních doplňků MAGE Herzberg GmbH. Zájem o kovové střešní doplňky vzrůstá, na prodej větrací hliníkové prvky, nároží, okapy.
Výměna pneu, mobilní pneuservis moto, osobních, nákladních aut
Pneuservisní služby poskytne firma CZECH STYLE Zlín-rychlá výměna pneu i oprava běžných defektů. K dispozici je Vám mobilní pneuservis osobních, nákladních aut, motocyklů.
Navštivte Břeclav, město s mnoha pamětihodnostmi, zámkem s vyhlídkovou věží, synagogou, muzeem
Poznejte jižní Moravu v její plné kráse a vydejte se do Břeclavi, města, jehož nedílnou součástí jsou nejen cyklostezky, památky UNESCO a víno, ale především spousta tradičních folklórních akcí.