Aktuální microsite

Termovize Teplice – tepelné audity budov
Preventivní údržbu zařízení a objektů nebo kontrolu úniků tepla či tepelné audity pomocí termovize nabízí zákazníkům společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Tisk Kolín - výroba samolepicích etiket, visaček, vstupenek a štítků bez/s potiskem
Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou visaček, štítků, samolepicích etiket a vstupenek s potiskem i bez potisku. Výrobní společnost se nachází nedaleko Kolína.
Kuchyňské vybavení jídelen, restaurací, hotelů a bufetů - také k zapůjčení
Velkoobchod a gastrosklad s kuchyňským vybavením naleznete na e-shopu gastroskla.cz firmy Chovancová Ilona, kde naleznete vše potřebné do restaurací, hotelů, jídelen i bufetů, také k zapůjčení.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Kosmetika Le Chaton pro kosmetické salony – vymaže známky stárnutí pleti
Luxusní pleťová kosmetika Le Chaton vyráběná z kozího mléka je vhodná i pro citlivou pleť a je s oblibou využívána luxusními kosmetickými salony.
Živočišná výroba a laboratoře – konstantní a komfortní klimatické podmínky
O konstantní a komfortní klimatické podmínky zvířat v laboratořích, výzkumných ústavech a v živočišné výrobě se postará systém společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Fyzioterapie a rehabilitace - kvalifikovaní lékaři a fyzioterapeuti
V oblasti fyzioterapie a rehabilitace se můžete spolehnout na Centrum ucelené léčebné rehabilitace a léčby bolesti, MUDr. Františka Golly v Opavě.
Renovace dřevěných podlah - kvalita za dobrou cenu
Prodejna koberců Ponorka ve Vsetíně Vám nabízí kvalitní renovaci dřevěných podlah za dobrou cenu také v okolí měst Vsetín a Kroměříž.
Koberce PONORKA Josef Juřička
Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal
Udržet pořádek na pracovišti v průmyslovém prostředí není vůbec jednoduchého. Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal v průmyslových provozech vám zajistí úklidová firma Aviar cleaning company.
Výroba ocelových regálových a podlahových roštů pro průmysl
Ocelové podlahové a regálové rošty s protiskluzem a tahokovem, lisované, hladké, zapuštěné, s výztuhou a další vyrobí firma KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
AutoChem - chemická syntéza, vývoj procesů a měření rozměru částic - záznam 24 hodin denně
Moderní nástroje pro zavádění výsledků chemického vývoje do výroby přináší produkty AutoChem - chemická syntéza, vývoj procesů a měření rozměru částic od společnost Mettler-Toledo s.r.o. z Prahy.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Akumulační kamna RoVe Praha – příjemné teplo bez nutnosti neustálého přikládání
Příjemné teplo uvnitř domu bez nutnosti neustálého přikládání dřeva zajistí svým ekonomickým provozem akumulační kamna RoVe, která Vám nabízí Kamnářství Tomáš Jíra ze Senohrab, Prahy-východ.
Nábytek do bytu i podlahy - vizualizace i realizace interiéru
Truhlářství a podlahářství Roman Buršík Tlumačov dodá nábytek do bytu i podlahy. Vytvoříme Vám návrh a vizualizaci interiéru, realizace provádíme převážně v lokalitě Zlínský kraj.
Výroba a repase hydraulických válců, zvedáků a zařízení
Společnost OHS Hydraulika z Opavy se zaměřuje na výrobu a repasi hydraulických válců, zvedáků a jiných hydraulických zařízení.
Návrhy, výroba firemní tiskoviny - vizitky, etikety, pozvánky, plakáty
Firma RUFUS Design se zabývá návrhy a výrobou firemních tiskovin. Vizitky, etikety, pozvánky, plakáty i další firemní tiskoviny musí být originální. Působíme převážně v lokalitě Zlín, Zlínský kraj.
Rekonstrukce bytového jádra a koupelny za výhodné ceny
Naše společnost Stavitelství Josef Pejchal realizuje rekonstrukce bytových jader a koupelen, včetně návrhů ve 3D modelu v okolí Třebíč a Jaroměřic nad Rokytnou.
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí do domácností pro běžné topení
Kvalitní hnědé uhlí těžené v České republice a černé uhlí s vysokou výhřevností do domácností pro běžné topení prodávají v Uhelných skladech Petr Novák v okolí Pohořelic a Ivančic.
Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky-cykloturistika kolem Baťova kanálu
Kolem Baťova kanálu, v regionu Zlín má cykloturistika velkou oblibu. Ubytování pro cyklisty, poblíž cyklostezky nabízí Penzion Jezerka Otrokovice.
Profesionální systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně
Společnost KAPPI CZ, s.r.o. se zaměřuje na profesionální realizace hrubých staveb, systémové bednění, sanace a opravy betonu rychle a kvalitně v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Střešní okna výklopná i posuvná plus skládací posuvná střecha
Zajistíme montáž výklopných a posuvných střešních oken, dále můžeme namontovat skládací posuvnou střechu - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Nymburk, Benešov
Základní škola s rozšířenou výukou informatiky a výpočetní techniky, Pardubice
Máte-li doma dítě s pozitivním vztahem k digitálním technologiím a počítačům obecně, zapište ho na Základní školu Pardubice-Polabiny, Družstevní 305 s rozšířenou výukou informatiky.
Účetní služby, vedení a rekonstrukce účetnictví, zpracování daní, daňová přiznání
Využijte profesionální služby společnosti BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice, která Vám vždy ochotně poradí a pomůže najít to nejlepší řešení v oblasti financí i účetnictví.
BENE CB spol. s r.o. Účetnictví a daně České Budějovice
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby
Srubové domy Walfer - masivní dřevostavby realizuje společnost Walfer s.r.o. Naše srubové domy Vás zaujmou svým krásným vzhledem i vůní dřeva.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce
Vynikajícím partnerem v oblasti zajištění terénních úprav jako jsou zemní a výkopové práce, vám bude jistě společnost Černohorský s.r.o.. Svou činnost realizuje v oblasti Opavska i Ostravska.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Ubytování Nebanice - pobyt pro milovníky koní a krásné přírody
Také chcete zažít dovolenou na statku u koní? Pak je pro Vás ubytování v novém Penzionu Nebanice s vlastní restaurací nedaleko Chebu tou správnou volbou.