Aktuální microsite

Montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů Praha – garance kvality
O odbornou montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů a střešních plášťů se postará společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.
Zábradlí na balkon či lodžii - montáž Praha – bezpečné a esteteické
Máte u svého bytu nebo domu balkon či lodžii? Společnosti Jumar s.r.o. z Prahy se postará o Vaši bezpečnost dodáním kvalitního ocelového nebo hliníkového zábradlí včetně montáže.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Jádrové vrtání, vrtání do betonu Praha – vysoce přesné, bez vibrací a nadměrného hluku
Vysoce přesné vrty s minimem otřesů nebo odstranění celých betonových ploch zajistí jádrové vrtání do betonu nebo kamene, které nabízí firma Josef Kuneš z Prahy
Josef Kuneš
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce
Specializované řezání laserem - kvalitní a spolehlivá práce za příznivé ceny, zpracování trubek, plechů a dalších od firmy SW - MOTECH s.r.o. v Brně.
Dodávka lehkých hliníkových mobilních věží BoSS - montáž až do výšky 18m bez nutnosti kotvení
Společnost SCASERV a.s. z Ostravy se specializuje na dodávku pojízdných lešení a seženete u ní hliníkové mobilní věže BoSS, které jsou konstruovány z lehké slitiny. Jedná se o nejtužší věže na trhu.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Pečené selátko, naložené, předpečené sele - prodej
Pečené selátko nebo sele naložené či předpečené nabízí Ostravské Řeznictví JANUS, s.r.o. všem milovníkům masových pečených specialit. Naše selátka pochází z kvalitních českých chovů.
Dřevostavby na klíč - výstavba přízemního dřevěného domu Chvalčov
Společnost WALFER s.r.o. se specializuje na výrobu srubových domů. Dokončili jsme dřevěnou stavbu - přízemní rodinný dům v Chvalčově.
WALFER spol. s r. o. Srubové domy Zlínský kraj
Nápojové, svačinové a kávové automaty, sodobary pro školy i firmy
Nápojové a svačinové automaty pro školy, kávové automaty pro firmy, sodobary, automaty na chlazená jídla prodává a pronajímá společnost Robert Adamčiak - KAFE PARTNER.
Kamenná dlažba výroba Praha – široký výběr přírodního kamene
Vybíráte dlažbu do exteriéru nebo interiéru a máte požadavky na odolnost a snadnou údržbu? Pak si nechte vyrobit kamennou dlažbu od firmy Daha Nehvizdy, s.r.o. z Prahy.
Vízum obchodní a pracovní do Saudské Arábie - zprostředkování do 7 dnů Praha
Naskytla se Vám pracovní příležitost v Saudské Arábii nebo tam potřebujete vycestovat za obchodem? Agnesa Bohemia s.r.o. a její kancelář v Praze Vám zprostředkuje nutné obchodní a pracovní vízum.
Agnesa Bohemia s.r.o. Víza do zemí s vízovou povinností Praha
Půjčovna zařízení pro instalaci sítě - 3D svářečka, zafoukávačka optických kabelů, certifikační měřák
Zařízení pro instalaci datové a telekomunikační sítě si nyní můžete zapůjčit u firmy Opticord s.r.o. v Ostravě nabízející 3D svářečky, zafoukávačky optických kabelů i certifikační měřáky.
Prodej a chov sportovních a kladrubských koní Nebanice
Máme pro Vás kladrubské koně ke koupi i rekreačnímu či sportovnímu využití.
Jednorázový papírový nábytek z vlnité lepenky - párty sada pro každou příležitost
Naše společnost Model Pack Shop Praha nabízí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Dřevěné vyřezávané lišty ozvláštní váš nábytek a zajistí útulné bydlení
Vyřezávané lišty nejrůznějších velikostí a motivů, které udělají z vašeho nábytku originální a jedinečné kusy, Vám dodá společnost FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Zcela nový model Kia Rio - dokonalý automobil pro každodenní život ve městě
Korejský hatchback Kia Rio je dokonalým automobilem pro váš každodenní život ve městě. Tento zcela nový model si můžete přijít prohlédnout a vyzkoušet do AUTOCENTRA KAŠPAR v Šumperku - Rapotíně.
Pěnobeton POROFLOW – vyrovná podklad a zajistí tepelnou izolaci
Hledáte spolehlivý vyrovnávací materiál pro podklad plný nerovností a instalačních rozvodů? Společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nabízí k těmto účelům litou vyrovnávací směs – pěnobeton POROFLOW.
Výroba  dopravníků a průmyslové mechanizace Praha - modulární, flexibilní
FlexLink Systems s.r.o. z Prahy dodává řešení materiálového a informačního toku ve výrobě, od dopravníkových komponentů až po automatizované montážní linky na klíč.
Recyklace, odvoz stavební suti Dobříš, Příbram
Provádíme příjem a recyklaci stavebních a - demoličních odpadů včetně výkopové hlušiny v okolí Dobříše i Příbrami.
Miroslav Slabihoudek Zemní práce Praha západ
Schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED autorizovanou organizací ÚNMZ
Společnost Certifikační sdružení pro personál - APC, z.s. se sídlem v Praze je autorizovanou organizací oprávněnou ke schvalování NDT pracovníků podle směrnice pro tlaková zařízení PED.
Norma ISO 45001:2018 nahrazuje OHSAS 18001:2007 - kurz, Praha
Vzdělávací kurz, který se věnuje problematice přechodu normy OHSAS 18001:2007 na ISO 45001:2018, pořádá společnost DEKRA a.s. v Praze. Přihlásit se můžete přímo na jejich webových stránkách.
Výroba péřových ozdob a dekorací Praha - jediný výrobce na české trhu
Image on Stage, s.r.o. je v České republice jediným výrobce péřových výrobků. Naleznete u nás nepřeberné množství dekoračního peří, ze kterého i sami vytváříme konečné produkty.
Termovize objektů a zařízení včetně barevné fotografie v rozlišení 1280x1024 px
Teplotechna - Prima s.r.o. využívá k termovizím objektů a zařízení pouze nejmodernější americké přístroje Ti45. Rozlišení IČ detektoru je 160x120 bodů.
Termovize Teplice – tepelné audity budov
Preventivní údržbu zařízení a objektů nebo kontrolu úniků tepla či tepelné audity pomocí termovize nabízí zákazníkům společnost Teplotechna - Prima s.r.o. z Teplic.
Užiteční pomocní při úklidu a péči o zahradu – motorové rosiče, foukače a vysavače listí STIHL
Skvělými pomocníky při úklidu a péči o zahradu jsou motorové rosiče a foukače či vysavače listí STIHL, které v okolí Brno-venkov zakoupíte u firmy Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Tisk Kolín - výroba samolepicích etiket, visaček, vstupenek a štítků bez/s potiskem
Zebra, s.r.o. se zabývá výrobou visaček, štítků, samolepicích etiket a vstupenek s potiskem i bez potisku. Výrobní společnost se nachází nedaleko Kolína.