Aktuální microsite

Výroba asfaltových směsí – litého asfaltu – záruka kvality a trvanlivosti
Výrobou asfaltových směsí litého asfaltu připravovaného za vyšších teplot se zabývá společnost Obalovna Ostrava s.r.o. Litý asfalt se vyznačuje vysokou kvalitou a trvanlivostí.
Obalovna Ostrava s.r.o.
Výsuvné sekční garážová vrata s pohodlným otevíráním pro domácnost i průmysl
Sekční výsuvná garážová vrata v různých provedeních pro privátní i průmyslové použití Vám zajistí společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Stabilní hasící zařízení (SHZ) – sprinklerový vodní prostředek pro potlačení a uhašení požáru
Na prodej stabilních hasících zařízení, sprinklerových vodních prostředků pro potlačení a uhašení požáru se zaměřují odborníci ze společnosti P.J. - MONT, spol. s r.o.,která zajistí i samotnou montáž.
P.J. - MONT, spol. s r.o.
Dopravní stavby – stavba cest, silnic, komunikací pro obce, města
Realizaci dopravních staveb v okolí Olomouce zajistí firma VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Stavíme veřejné komunikace a silnice pro obce i města.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Stínící technika od BT Haus: kvalita, bezpečnost a design
Společnost BT Haus ze Znojma se specializuje na dodávky a montáž stínící techniky jako jsou žaluzie, markýzy či rolety. Vyberte si z kvalitního sortimentu stínící techniky od zkušených dodavatelů.
BT HAUS s.r.o.
Moderní a designový nábytek od HOME STYLE - Hülsta, KOINOR a Bullfrog
Objevte svět moderního a designového nábytku s HOME STYLE, kde každý kus nábytku odráží kombinaci elegance, kvality a funkčnosti.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Opravy, seřízení sil, sušáren a dopravníků obilovin
Opravy zemědělských strojů - sil, sušáren a dopravníků obilovin včetně jejich seřízení zajišťuje firma  HAIVA Tasovice s.r.o.
HAIVA Tasovice s.r.o.
Servis a zabezpečení provozu a chodu IT techniky ve Vaší firmě
Hledáte spolehlivého partnera, který ve Vaší firmě zajistí komplexní servis a zabezpečení provozu a chodu IT techniky? Obraťte se na FBT - Bräuer Tomáš se sídlem v Olomouci.
FBT - Bräuer Tomáš
Šoupátkové uzávěry s různým druhem ovládání –ruční páka, kola, řetězové kolo, pneumatický válec
Šoupátkové uzávěry s různým typem ovládání – ruční pákou, ručním nebo řetězovým kolem, které se dají použít v místech nepřístupných obsluze, vyrábí firma EKOMETAL - E spol. s r.o.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Servis, čištění a proplach autoklimatizací, plnění chladivem R134a R1234yf
Kompletní servis autoklimatizací všech typů provádí v okolí Znojma Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána. Provádíme čištění klimatizací a jejich plnění chladivem R134A i R1234YF.
Pneu a auto servis Znojmo Pavel Vrána
Trvalky, skalničky a okrasné trávy – kouzlo přírody přímo pro Vaš domov a zahradu
Bohatý výběr trvalek, skalniček a okrasných trav, které přinášejí kouzlo přírody přímo pro Váš domov a zahradu a jsou vypěstované s láskou a péčí, má Zahradnictví Novák z Ivančic.
Zahradnictví Novák
Ústřední a podlahové vytápění – návrh, výpočet, dodávka a montáž od profesionálů
Na návrh, výpočet, dodávku a montáž ústředního a podlahového vytápění a na pomoc s výběrem té nejvhodnější varianty se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Komunální traktor KIOTI DK6010CH - univerzální technika pro údržbu měst a obcí
Univerzální techniku pro údržbu měst a obcí prodává v okolí Opavy a Ostravy firma CHLEBIŠ s.r.o. z Hlučína. Dodáváme traktor KIOTI DK6010CH splňující vysoké nároky na efektivitu práce.
CHLEBIŠ s.r.o. Zahradní a komunální technika
Manželská poradna a párová a rodinná psychoterapie – komplexní služby psychologa na jednom místě
Na párovou a rodinnou psychoterapii, provozovaní manželské poradny a řešení problémů v soužití dané dvojice či rodiny se zaměřuje Psycholog Brno vytvářející bezpečný prostor nejen pro otevřenost.
Ochrana trávníků a jehličnanů – kvalitní trávníkové podzimní hnojivo za bezkonkureční ceny
Na prodej trávníkového podzimního hnojiva a hnojiva nejen na trávu ale i jehličnany a další rostliny za bezkonkurenční ceny se zaměřují specialisté ze společnosti Zelená zahrada ze Znojma.
Zelená zahrada
Squash, squashové kurty, centrum - certifikované profikurty
Sportcentrum SBA SQUASH, s.r.o. pro Vás připravilo 3 certifikované squashové profikurty, které nejen prověří Vaši fyzickou zdatnost, ale také Vám i Vašim přátelům poskytnou skvělou zábavu.
SBA Squash, s.r.o.
Šperk jako dokonalý vánoční dárek – nádherné prsteny, náušnice, přívěsky a náramky
Na prodej nádherných prstenů, náušnic, přívěsků, náramků, piercingů a dalších šperků vhodných jako dokonalý vánoční dárek se zaměřuje společnost Zlatnická dílna z oblasti Brno-venkov.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Mechové logo - mechové obrazy s firemním logem
Dodejte svému logu duši. Romana Design vytváří mechové obrazy s firemním logem, které bude vaší firmě přinášet nejen radost, ale také pozitivní energii a spokojené zákazníky.
Romana Design Mechové obrazy
Pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu – profesionální bezpečnostní agentura
Na pořadatelské služby s ostrahou na akcích jakéhokoli rozsahu a zajištění pracovní se znalostí německého a anglického jazyka se zaměřuje bezpečnostní agentura TRUE AGENCY SECURITY s.r.o. ze Znojma.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Pronájem a přistavení autojeřábu na stavbu – kvalitní značka s vysokou nosností  Liebherr
Na pronájem a přistavení autojeřábu Liebherr s vysokou nosností na stavbu se zaměřují specialisté na jeřábnické práce působící nejen v okolí Olomouce a Přerova – společnost REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Náhradní díly na vysokozdvižné vozíky pro různé typy – Toyota, Desta, Hyster, Linde a další
Na prodej náhradních dílů na vysokozdvižné vozíky různých typů jako jsou Toyota, Desta, Hyster, Linde a mnoho dalších se v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost VZV DESTA SERVIS.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV
E-shop s náhradními díly pro osobní a nákladní automobily – množstevní slevy, bonus za registraci
Společnost Autola s.r.o. má na eshopu rozsáhlý výběr náhradních dílů a autodílů pro osobní i nákladní automobily. Objednávejte ještě dnes a při registraci získáte slevu! Čeká Vás i množstevní sleva.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Výkup elektroodpadu, elektrošrotu a kabelů - výhodné ceny
O výkup elektroodpadu, elektrošrotu a kabelů se postará firma OPAMETAL s. r. o. sídlící v Opavě na pobočce v Oticích, kde vám nabídneme výhodne ceny výkupu.
OPAMETAL s.r.o. Kovošrot a sběrné suroviny Opava
Kompletní pohřební služby – převozy zesnulých, rakve, urny, výběr hudby a květinová výzdoba
Na kompletní pohřební služby,mezi které se řadí převozy zesnulých, dodání rakev, uren, výběr hudby a zajištění květinové výzdoby se zaměřují odborníci z Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o. z Olomouce.
Pohřební služba MISERICORDIA s.r.o.