Aktuální microsite

Vnitrostátní i mezinárodní přeprava zásilek - dobře dopravený náklad na prvním místě
Pokud hledáte přepravní společnost, pro kterou je dobře dopravený náklad na prvním místě, pak je vám k dispozici MH Zasilatelství z Prostějova - zabývá se vnitrostátní i mezinárodní přepravou zásilek.
Železářství, prodej spojovacího a železářského materiálu, zahradnických potřeb pro řemeslníky i domácí kutily
Kvalitní železářské nářadí i materiál Vám zajistí společnost Železářství S.O.S., instalatérské práce Zdeněk Dvořák z Rychnova u Jablonce nad Nisou. Vyberte si z bohatého sortimentu železářského zboží.
Rostlinná a živočišná výroba vysoké kvality, chov drůbeže, prodej vajec
Chutná vejce a drůbež Vám dodá společnost AGROS Vyškov-Dědice, a.s. Zabýváme se zemědělstvím, a to jako rostlinnou, tak živočišnou výrobou té nejvyšší kvality.
Plastové obaly, misky, tácky z fólií s certifikátem hygienické nezávadnosti, výroba, e-shop
Kvalitní plastové výrobky různých tvarů výhodně pořídíte u společnosti MOBAL, s.r.o. z Vratimova u Ostravy. Výrobky z OPS a PET vyrábíme nejen pro potravinářský, ale i strojírenský průmysl.
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Restaurace se specializací na českou kuchyni vaří obědy a připraví rauty na firemní, soukromé akce
Restaurace U Vágnerů Zlín-Želechovice se specializuje na českou kuchyni. Ve všední dny vaří obědy a dle domluvy připraví rauty na firemní i soukromé akce. Aktuálně 10-18.11. Martinské husí hody.
Ustájení hříbat Nebanice
Máte hříbě po odstavu a hledáte vhodné ustájení s prostornými výběhy a pravidelnou péčí? Farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu disponuje odchovnou hříbat a nabízí své služby ustájení.
Profesionální nářadí a dílenský nábytek do firem i domácích dílen
Brněnská firma PROFIKRAFR TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí, které je vhodné do firem i domácích dílen. V široké nabídce najdete nářadí ruční, pneumatické, elektrické a další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Tepelné izolace pro nákladní automobily Vysoké Mýto -  různé druhy provedení
Zabýváme se výrobou tepelně izolačních sendvičových panelů s příměsí polyuretanu a polystyrenu - PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto
PSP izoterm s.r.o. Vysoké Mýto Polyuretanové tepelné izolace
WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2018 - kosmetický veletrh - PVA EXPO PRAHA – LETŇANY
Na mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA PODZIM 2018 pořádaný ve dnech 7.- 8. září 2018 Vás zve PRAŽSKÝ VELETRŽNÍ AREÁL PVA EXPO PRAHA – LETŇANY.
Vnitřní a venkovní úklidy na území hl. města Prahy – celoročně a pečlivě
O pravidelný vnitřní i venkovní úklid v letním i zimním období se celém území hl. města Prahy se stará společnost PROSTOR a.s.
Lékárna Suchdol nad Lužnicí - prodej veterinárních přípravků
I na Vaše domácí mazlíčky pamatují v Lékárně U Panny Marie Pomocné v Suchdole nad Lužnicí, kde nabízejí základní sortiment veterinárních přípravků a kosmetických výrobků.
PTFE – polytetrafluorethylen  – sériová i kusová výroba produktů
Nejen v chemickém, potravinářském či farmaceutickém průmyslu naleznou díky svým jedinečným vlastnostem uplatnění produkty PTFE – polytetrafluorethylen od firmy STAPI – Stanislav Pípal s.r.o. z Kladna.
STAPI - Stanislav Pípal s.r.o.
Hutnící zkoušky kameniva Pardubice - Měření zhutnění přírodního a drceného kameniva
Přímo v terénu provádíme měření zhutnění přírodního a drceného kameniva pro velké i malé stavby - Ústav stavebního zkušebnictví s.r.o. Pardubice
Výroba a instalace nového výtahu, využití státní dotace na výtah
Výrobu a instalaci nového výtahu zajišťuje ostravská společnost CENOK - výtahy, a.s., která Vám také pomůže zajistit všechny potřebné náležitosti k využití státní dotace na instalaci výtahu.
CENOK - výtahy, a.s.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Odchov plemenných býků, prodej plemenného skotu na produkci masa
Odchov plemenného skotu s velkou jateční výtěžností, prodej masných plemen hereford, aberdeen angus a charolais realizuje na farmě v Rýmařově Jan Hořák.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Bourárna masa, hovězí maso v BIO kvalitě, Janovice u Rýmařova
Bourárna masa z vlastního chovu, rozpracování, dělení a zpracování vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě. Prodej v kamenné i pojízdné prodejně zajišťuje Jan Hořák, Janovice u Rýmařova.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Catering Brno, rauty, párty servis pro veletrhy, společenské akce, svatby
Catering pro Brno realizuje firma Goodwill-Catering a párty servis s.r.o. Sestavení programu, výzdoba, provoz baru, pořadatelská služba. Pro veletrhy, společenské akce, svatby atd.
Profesionálové v oblasti oprav značky Mercedes-Benz osobních i dodávkových vozů
Pokud hledáte zkušené profesionály zaměřující se na opravy všech typů osobních i dodávkových vozů značky Mercedes-Benz, pak navštivte pracovníky společnosti MB rent, kteří působí v okolí Brna.
Moderní, elegantní a téměř neviditelné sítě proti hmyzu
Pokud hledáte moderní a elegantní sítě proti hmyzu, které nenaruší celkový vzhled okna či dveří, vsaďte na sítě od společnosti BOHEMIO CZ, s.r.o. sídlící v Třebíči.
Bezdrátové zámky Aperio - technologie pro zamykání dveří od společnosti Assa Abloy
Bezdrátovou technologii zámků pro otevírání dveří nabízí pražská společnost ADVENT, spol. s r. o. Tento druh otevírání dveří je jednou z nejmodernější bezdrátovou technologií.
Soukromá střední odborná škola a gymnázium, Staňkov, okres Domažlice
Nevíte si rady kam po základní škole? Nechce se Vám chodit do školy každý den? Jsme soukromá střední odborná škola a gymnázium s denní i dálkovou formou studia.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Výroba rozvodných zařízení Praha – kvalita, spolehlivost, flexibilita
Díky své flexibilnosti a spolehlivosti naleznou rozvodná zařízení nízkonapěťových sítí vyráběná společností SPELSBERG spol. s r.o. z Prahy široké využití nejen v mnoha odvětvích průmyslu.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů Praha – garance kvality
O odbornou montáž vlastních ocelových konstrukcí i opláštění objektů a střešních plášťů se postará společnost WAREX spol. s r.o. z Prahy.