Aktuální microsite

Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Úsporné tvárnice pro stavbu plotů, zdí, garáží i sklepů
Úsporné bednicí plotové a pilotové tvárnice pro stavbu plotů, opěrných zdí, garáží, sklepů a malých staveb, prodává a dodává naše společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o.
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Provádění skrývkových prací, přeprava zeminy, práce s rýpadly, dozery a nakladači
Využijte zkušenosti a vybavení společnost České lupkové závody, a.s. sídlící v Novém Strašecí, která nabízí provádění skrývkových prací, přepravu zeminy a nákladů, výkopové práce nebo skládkování.
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov
Soukromá střední odborná škola, gymnázium Staňkov je ideální volbou pro absolventy základních škol, kteří chtějí studovat perspektivní obory se zárukou uplatnění v praxi.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.
Paravány VARIABIL
Efektivní a jednoduché oddělení pracovních prostor ve velkých kancelářích zajistí paravány VARIABIL od společnosti Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov, které lze vyrobit také na míru.
Rychlý a spolehlivý servis manipulačních a vysokozdvižných vozíků
Včasný servis a opravy mohou zabránit poruchám i definitivnímu odstavení vaší manipulační techniky či vysokozdvižných vozíků.
Nízkoenergetické, úsporné, ekologické rodinné domy na klíč - jistota kvality
Nízkoenergetické, úsporné a ekologické rodinné domy na klíč zajišťuje společnost TIMO profistavby s.r.o. v Ostravě, s kterou máte jistotu kvalitně odvedené práce.
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Profesionální instalatérské práce - výměna dřezu, umyvadla, sprchového koutu, WC
Firma Jana Carbola se specializuje na vodoinstalatérství, proto se Vám postará o kvalitní a bezproblémovou výměnu dřezu, umyvadla, sprchového koutu a WC ve Vašem rodinném domě, bytě či jiném objektu.
Profesionální on-line správa nemovitostí - elektronický šanon
Předejte nám Vaše starosti se správou nemovitostí a my je vyřešíme k Vaší spokojenosti. Profesionální on-line správu, elektronické šanony a dokumenty zajišťuje v Brně firma Jiří Drašar, a.s.
Záruční i pozáruční servis vozů Volkswagen a ŠKODA od autorizovaného prodejce
Brněnská firma Autonova Brno s.r.o. poskytuje autorizovaný servis pro vozy značky Volkswagen nebo ŚKODA. Záruční i pozáruční servis s kompletními službami a dodávkou náhradních dílů.
Výkup kovů, železa, barevných kovů a papíru, likvidace, recyklace Bystřice
Výkup kovového odpadu, šrotu, železa, barevných kovů, mědi, hliníku, mosazi, zinku, papíru od firem i soukromých osob zajišťuje KOVOŠROT Bystřice MAMAKO - Czech s.r.o.
Vnitrostátní a mezinárodní doprava, přeprava zásilek po celé Evropě
Tuzemská a zahraniční přeprava zásilek osobními i dodávkovými vozy po celé Evropě, skladování, GPS sledování a pojištění zakázek realizuje dopravní firma PH Expres s.r.o.
Zemědělské družstvo, pěstování obilovin, chov skotu
Rostlinná a živočišná výroba, pěstování ječmene a pšenice, chov a prodej mladých býčků, prodej mléka vlastní výroby zajišťuje zemědělské družstvo AGRO PODLESÍ, a.s.
Čerstvá káva z pražírny - zrnková, mletá káva špičkové kvality
Zrnková i mletá káva přímo z pražírny si získává oblibu pro svoji výraznou chuť i aroma. Zákazníci z lokality Uherské Hradiště mohou zakoupit čerstvou kávu v pražírně kávy JAMAI CAFE Uherský Brod.
Průmyslová vrata - sekční, rolovací, rychlonavíjecí a skládací
Společnost SPEDOS je firma s dvacetiletou zkušeností s výrobou průmyslových vrat ve Valašském Meziříčí v okrese Vsetín.
Středoškolské vzdělání s maturitou, výučním listem v oboru lesnictví, zahradnictví a včelařství
Kvalitní vzdělání v oboru lesnictví Vám zajistí léty prověřená instituce Střední lesnická škola Žlutice, příspěvková organizace. Připravíme Vás či Vaše děti pro práci lesníků, zahrádkářů i květinářů.
Tesařství poskytující kompletní servis a záruku profesionálně odvedené práce
Tesařské práce, u kterých máte jistotu kompletního servisu a profesionálně odvedené práce, zajišťuje v okolí Znojma, Moravského Krumlova a Hrušovan nad Jevišovkou firma Best SDK Jiří Kacetl.
Prodej oblečení a vybavení pro motorkáře, motodoplňky
Vychutnejte si bezpečnou jízdu s kvalitním oblečením a vybavením pro motorkáře. Vše potřebné naleznete u největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině, v prodejně Rimoto.
Podlahové topení, podlahový systém Heat-Up pro redistribuci tepla v objektu - řešení vytápění co nenaruší výšku podlahy
Firma Active Elements s.r.o. z regionu Zlín dodává podlahový systém Heat-Up, který umožňuje redistribuci tepla v objektu. Jde o ideální řešení vytápění - podlahové topení, co nenaruší výšku podlahy.
Stavba a oprava komínů Praha – profesionální služby
Stavíte nový dům? Opravujete střechu? Stavbu a opravu komínů svěřte odborníkům z kominictví Petr Jáchym a spol., sídlící v Uhříněvsi - Praha 10.
Pronájem salónku na firemní akce, školení, večírky, oslavy, konference
Čtyřhvězdičkový Hotel Gong ve Štramberku poskytuje pronájem salónku s kapacitou 20 míst na oslavy, večírky, firemní akce, školení a konference s potřebnou technikou k těmto účelům.