Aktuální microsite

Obec Sedlnice, oblast s vybudovanou sítí cyklotras, možnost sportovního rybaření
Nejstarší vesnici na Příborsku, bohatou historii i zámecký park s kulturním areálem naleznete v obci Sedlnice v okrese Nový Jičín. Aktivní obec s mnoha kulturními i sportovními akcemi.
Izolace střechy - hydroizolační střešní fólie EPDM, izolační pásy, parozábrany
Materiál pro izolace střechy najdete v eshopu firmy KLEMPOS-STŘECHY. V sortimentu jsou hydroizolační střešní fólie EPDM, parozábrany, izolační pásy. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Topení, topenářské práce, topná zkouška, návrh, projektová dokumentace
Topenářské práce, topení, topnou i tlakovou zkoušku, návrh i projektovou dokumentaci včetně poradenství provádí firma Fato Hlaváč s.r.o., z Moravského Krumlova.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Ostraha, bezpečný převoz finanční hotovosti, cenin, převozy peněz
Bezpečný převoz finanční hotovosti, peněz a dalších cenin, kvalitní a komplexní služby zajišťuje firma MOHLIS - Brno, družstvo, sídlící v Brně.
Motokrosové a enduro přilby, které ochrání před úrazy
Vše potřebné pro motorkáře, včetně motokrosových a enduro přileb naleznete u RIMOTO v Třebíči, největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině.
Zbavte se zahradního odpadu díky zahradním drtičům Viking
Zahradní drtiče a štěpkovače Viking, které Vám pomůžou s úklidem Vaší zahrady, naleznete v okolí Brna-venkov v prodejně Zahradní a lesní technika Miloš Hlaváč v Ivančicích.
Teplovzdušný, akumulační, teplovodní krb-vytápění krbem
Dopřejte si vytápění domu či bytu krbem. Firma Krby Polách Vám poradí, zda zvolit teplovzdušný, akumulační či teplovodní krb. Stavby provádíme v regionu Zlín, Hodonín, Olomouc.
Stavební zámečnictví - výroba nerezového zábradlí, samonosných schodišť
Společnost KOVSTA s.r.o. Zlín působí v lokalitě Zlínský kraj v oboru stavební zámečnictví. Jde především o výrobu nerezových zábradlí a samonosných schodišť a doprovodné zámečnické práce.
Kvalitní plastové vchodové dveře – moderní řešení s bezpečnostními prvky
Moderní plastové dveře s bezpečnostním kováním proti vniknutí z venku Vám zajistí společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. v Třebíči, Velkém Meziříčí a okolí.
Ovoce, oříšky v čokoládě - kešu, mandle, lískové ořechy, jahody, brusinky, borůvky, maliny
Nechejte se zlákat k mlsání s produkty od firmy Semenáč Kroměříž. V našem eshopu semenac.cz můžete objednat oříšky a ovoce v čokoládě - vyzkoušejte maliny, borůvky, brusinky, jahody, kešu či mandle.
Potisk skla s vizuálním efektem Double Vision pro nadstandardní interiérové, komerční vybavení
Při realizaci nadstandardního interiérového, komerčního vybavení mají investoři možnost využít technologii keramického potisku skla s vizuálním efektem Dougle Vision od firmy FRAJT s.r.o. Kroměříž.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Prodej vánočních stromků
Řezané vánoční stromky i okrasnou klest tuzemské produkce prodává velkoobchodní firma František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě ze Sušice.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Vedení účetnictví a daňové evidence, daňové přiznání, jednání s úřady
Vedení účetnictví a daňové evidence pro firmy, OSVČ i organizace s garancí správnosti, zpracování daní, jednání s finančními úřady zajišťuje EKSER s.r.o., Praha.
Obec Čeladná, turistická oblast uprostřed Moravskoslezských Beskyd s golfovým hřištěm
Ideální místo pro odpočinek, ať už na golfovém hřišti či v lázních Vám poskytne moderní obec Čeladná u Frýdku-Místku, která svým návštěvníkům nabízí celou škálu služeb na nejvyšší světové úrovni.
Nízkoalkoholický nápoj Pomelo – ochucený mix výčepního  piva a pomelové limonády
O pravé letní osvěžení při sportu nebo odpočinku se postará nízkoalkoholický nápoj POMELO z PIVOVARU ROHOZEC z Turnova.
Dopravní stavby, frézování povrchů vozovek, údržba letištních ploch
Výstavbu cestní sítě, dopravní stavby, frézování betonových a živičných povrchů vozovek s 3D nivelací, údržbu a opravu letištních ploch realizuje společnost FREKO a.s., Praha.
Rozšiřte svůj přístřešek či terasu na letní zahradu díky posuvnému systému GG 100 SLIDE
Díky posuvnému systému GG 100 od Znojemské společnosti WIDOMA s.r.o. se Váše terasa či přístřešek promění v letní zahradu.
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí těžené v České republice
Prodej kovářského uhlí - vysoce kvalitní uhlí, černé i hnědé uhlí těžené v České republice nabízí a dodává firma Uhelné sklady v Pohořelicích.
Vícevrstvé plošné spoje Chrudim - pro velmi složité a sofistikované aplikace
Desky plošných spojů jsou dnes již tak dokonalé, že umožňují výrobu levných a přitom dostatečně velkých elektronických zařízení.
PROMESA s.r.o. Český dodavatel tištěných spojů Chrudim
Prodej voda, topení, plyn, koupelny Vrchlabí - Prodej topenářského a vodoinstalačního materiálu, koupelny
Zabýváme se prodejem topenářského, vodoinstalačního materiálu a koupelen - Firma Probyt Vrchlabí voda, topení, plyn, koupelny.
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení - topenářské práce
Dodávky a montáž podlahového vytápění i ústředního topení zajišťuje firma Ing. Miloš Bartušek. Topenářské práce provádí kvalitně, rychle a levně v Brně, Slavkově a okolí.
Brány – odsuvné, křídlové na elektrické pohony Žamberk, Letohrad
Zabýváme se malosériovou zakázkovou výrobou, montážemi ocelových konstrukcí, výrobou odsuvných a křídlových bran - UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Žamberk, Letohrad
UNIKOVO SVOBODA s.r.o. Kovovýroba Ústí nad Orlicí