Aktuální microsite

Elektroměrové rozvaděče Rokycany
Elektroměrové rozvaděče pro přímé i nepřímé měření v provedení vestavném nebo v provedení samostatného pilíře či skříňky k uchycení na stožár nebo stěnu nabízí Elplast – KPZ Rokycany, spol. s r.o.
ELPLAST-KPZ Rokycany, spol.s r.o. Vývoj a výroba rozváděčů Rokycany
Obec Vražné, součást chráněné krajinné oblasti Poodří, začátek Přírodního parku Odersko
Poznejte krásy historické moravsko-slezské zemské hranice a navštivte obec Vražné z okresu Nový Jičín. Menší vesnice s mnoha významnými historickými památkami a okolní panenskou přírodou.
Realitní kancelář Praha, prodej a pronájmy nemovitostí, prodej nových bytů a rodinných domů
Vložte Vaši důvěru v úspěšnou realitní kancelář TIDE REALITY, spol. s r.o. z Prahy 2 a vyberte si byt či dům dle Vašich konkrétních představ. Zajistíme výhodný prodej či pronájem Vaší nemovitosti.
Geodetické práce v investiční výstavbě, zpracování geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic
Geodetické práce v katastru nemovitostí včetně zajišťování podkladů k projektování Vám poskytne společnost GEOPORT, s.r.o. z Opavy. Provádíme kvalitní geodetickou činnost při realizaci staveb.
Prodej, montáž, servis školní rozhlas a hodiny - pořiďte si lepší vybavení
Nejvyšší čas pořídit si lepší vybavení do vaší školy! Školní rozhlas a hodiny dodá společnost Unitel elektro, s.r.o. z Brna. Zajišťuje prodej, montáž, servis i novou realizaci na míru za rozumnou cenu
Krásný a praktický domov s textilními roletkami
Krásným a praktickým doplňkem Vašeho domova budou vkusné textilní roletky a roletky den-noc, které mezi svým sortimentem nabízí společnost Garážová vrata a žaluzie Martin Mareček z Telče.
Garážová vrata a žaluzie Telč Martin Mareček
Přistavení kontejnerů Žamberk - zapůjčíme kontejnery na odpad
Zapůjčíme kontejnery na odpad. Disponujeme velkým množstvím kontejnerů různých velikostí a objemových možností.
Kulturní život a rozvoj obce Strašnov – klidné bydlení blízko Prahy
Malebné okolí obce Strašnov, dobrá dostupnost z hlavního města Prahy, oblíbené kulturní akce a neustálý rozvoj služeb a infrastruktury činí z naší obce atraktivní místo pro bydlení.
Obec Strašnov
Očkování proti rakovině děložního čípku - HPV virus, infekce
Laboratoř DIMOLab s.r.o. Přerov poskytne potřebné konzultace ohledně očkování proti rakovině děložního čípku. Doporučujeme očkování u děvčat i chlapců. HPV virus je vysoce infekční.
Samolepicí etikety pro školky, školy i družiny Praha – veselé, vtipné, barevné
Školám, školkám a družinám je určena nabídka veselých a barevných samolepicích etiket pro snadnou orientaci dětí od společnosti TECOM paper, s.r.o. z Prahy.
Vinohrady a vinice s historií a tradicí – ochutnávky pro skupiny i jednotlivce
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. nabízí skupinám i jednotlivcům exklusivní ochutnávky vína z místních vinic s několikasetletou tradicí a prohlídky historických vinných sklepů.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Praktický lékař Poděbrady - komplexní služby v oboru všeobecného praktického lékařství
Praktický lékař Poděbrady - ke každému pacientovi přistupujeme individuálně a snažíme se najít to nejvhodnější řešení.
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům
Plastová, střešní i hliníková okna jsou důležitá pro váš byt i dům, a proto kontaktujte společnost MKA Service s.r.o. v Olomouci, kde vám rádi poradí s jejich výběrem včetně montáže.
Robotické pozemní systémy - vysoce automatizovaný kolový robot pro armádu
Budoucností každé vyspělé armády jsou robotické pozemní systémy, a proto je zde firma VOP CZ, která se zaměřuje na vývoj vysoce automatizovaného kolového robota Taros V2.
Výcvik koní Nebanice
Základní i pokročilý drezurní a parkurový výcvik koní pod vedení zkušených trenérů s licencí stejně jako moderní zázemí pro jezdce i koně nabízí rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž a servis plastových oken.
Kvalitní plastová okna, kompletní dodávka oken - prodej, montáž i servis od firmy Okna&Company, s.r.o. v Třebíči - kompletní realizace kvalitních plastových oken.
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, výroba a prodej kotlů -krbových kamen
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, kotle na pelety, elektro kotle, krbová kamna - výroba a prodej kotlů od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Bezlepková jídla, strava - rozvoz menu až k vám domů
Naše cateringová firma LB GASTRO s.r.o. se zabývá zajištěním závodního stravování. Nabízíme také bezlepková jídla s rozvozem menu až k Vám domů. Rozvážíme do celého okolí Ostravy a Opavy.
Podlahářské práce, pokládka všech druhů podlahových krytin a koberců pro bytové i komerční prostory
Specialistu na pokládku podlah z Prahy naleznete u společnosti Jiří Šobr – podlahář, který sídlí na Praze 9 v Hloubětíně. Provádíme pokládku PVC, koberců, vinylu i antistatických podlah.
Barevné samolepicí etikety na obaly s medem a medovinou s ochrannými známkami ČSV
Vyberte si z širokého sortimentu barevných včelařských etiket, které pro Vás vyrábí společnost METAPIS Ing. Lea Andrejsová z Cizkrajova u Jindřichova Hradce.
METAPIS Ing. Lea Andrejsová
Stavební rekonstrukce bytů, domů, historických budov a památek
Stavební rekonstrukce bytových domů, bytů, rodinných domů, historických budov, památek, interiérů, koupelen, zateplení fasád realizuje společnost NOBILES s.r.o.
Jehličnaté řezivo prvotřídní kvality - sušená prkna, fošny, střešní latě, hranoly
Malenovická pila zpracovává jehličnatou kulatinu a produkuje jehličnaté řezivo prvotřídní kvality pro zákazníky v regionu Zlín. Prodává sušená prkna, fošny, střešní latě a hranoly.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Úsporné tvárnice pro stavbu plotů, zdí, garáží i sklepů
Úsporné bednicí plotové a pilotové tvárnice pro stavbu plotů, opěrných zdí, garáží, sklepů a malých staveb, prodává a dodává naše společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o.
Rozbočovací krabice, plastové, plechové a zásuvkové rozvaděče Praha
Společnost ELS Spelsberg vyrábí kvalitní elektroinstalační materiál a také jej velkoobchodně prodává firmám i jednotlivým řemeslníkům. Najdete ji v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha