Aktuální microsite

Vstupenky do Žižkovské divadla J. Cimrmana v Praze – rezervace on-line
Chcete navštívit legendární Žižkovské divadlo J. Cimrmana v Praze na Žižkově? Pak využijte možnosti rezervace vstupenek on-line přímo z pohodlí Vašeho domova.
Pasterizační stanice mléka a výrobní linky pro mlékárny Chotěboř
Pracujeme v oboru výrobní a procesní technologie potravinářských provozů a průmyslové automatizace.
Materiál pro elektroinstalace, elektromontáže, ocelová lanka - prodej, eshop
Firma Metalfix s.r.o. se zabývá dodávkou, prodejem veškerého materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže, ocelových upevňovacích dílů a patří mezi specialisty ve světě upevnění.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Chov koní Nebanice
Chovem sportovních a starokladrubských koní se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva v Nebanicích u Chebu - moderní jezdecký areál s kvalitním zázemím pro koně i jezdce, pastvinami a odchovnou hříbat.
Klimatizace místností, osvětlení, stínění od Sauter Automation, spol. s r.o. - na míru požadavkům
Vytvořit optimální podmínky v interiérech hotelů nebo kancelářských budov je snadné díky systému klimatizací místností, osvětlení a stínění od firmy SAUTER Automation, spol.s r.o. se sídlem v Praze.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
IP kamery a kamerové systémy pro bezpečí Vašeho domova
Dodávkami a odbornou montáží IP kamer a kamerových systémů se v Brně a jeho okolí zabývá společnost Unitel elektro, s.r.o. S IP kamerami se můžete cítit bezpečně a mít svůj majetek pod dohledem.
Ofsetová tiskárna a digitální tisk Praha 10 – snadné zadání a rychlé provedení
O rychlý, spolehlivý a digitální tisk veškerých Vašich dokumentů se postará firma Akční TISK – Zaručeně Spolehlivá Tiskárna z Prahy 10 a její moderní ofsetové tiskárna.
Exotické masivní podlahy Praha – profesionální pokládka i renovace
O profesionální renovaci stávajících nebo pokládku nových masivních podlah z exotického dřeva se postará firma VK Parket - Karel Janovský, která má sídlo v Praze.
Speciální trávníkové hnojivo určené pro trávníky, které jsou sekány robotickými sekačkami
Travní hnojivo ideální pro trávníky sečené robotickými sekačkami. Takové najdete ve specializované prodejně nejen zahradní techniky ZAHRADA VYSOČINA.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Návrhy a realizace interiérů Praha – na klíč pro restaurace, obchody i kanceláře
O profesionální návrhy a bezchybné realizace interiérů restaurací, obchodů i kanceláří podle zadání se postarají odborníci ze stavební firma Šulc a syn a.s. z Říčan u Prahy.
Bakalářské a magisterské vysokoškolské studium v anglickém jazyce
Anglo-americká vysoká škola, z.ú. v Praze nabízí všem uchazečům možnost studia zajímavých bakalářských a magisterských oborů v anglickém jazyce.
Kompletní servis na všechny druhy výtahů
Firma VÝTAHY SILESIA s.r.o. Vám zajistí na všechny druhy výtahů kompletní servisní činnost v Opavě a okolí.
Ohýbačky trubek Lanškroun -  prodej a servis ohýbacích a tvářecích strojů
Zajišťujeme prodej a servis ohýbacích a tvářecích strojů CSM pro Českou a Slovenskou republiku - JCEE, s. r. o. Lanškroun
Firemní akce pořádané v kongresové centrum s bowlingem
Firemní akce pořádané v kongresovém centru s bowlingem, školení, kongresy, semináře, kongresové sály to vše v Hotel - Restaurant Tři Věžičky.
Havlíčkobrodský pivovar, výroba piva REBEL s označením České pivo
Výroba piva REBEL s ochranným označením České pivo, světlé, tmavé, speciální, nefiltrované pivo vaří Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s., zajištění exkurzí.
Základní vzdělávání dětí s lehkým mentálním postižením - ŠKOLA PRO VŠECHNY
Základní vzdělání pro všechny bez rozdílu Vám zajistí Základní škola Straškov - Vodochody, okres Litoměřice, příspěvková organizace. Rodinné prostředí s klasickými i speciálními třídami.
Obec Sedlnice, oblast s vybudovanou sítí cyklotras, možnost sportovního rybaření
Nejstarší vesnici na Příborsku, bohatou historii i zámecký park s kulturním areálem naleznete v obci Sedlnice v okrese Nový Jičín. Aktivní obec s mnoha kulturními i sportovními akcemi.
Izolace střechy - hydroizolační střešní fólie EPDM, izolační pásy, parozábrany
Materiál pro izolace střechy najdete v eshopu firmy KLEMPOS-STŘECHY. V sortimentu jsou hydroizolační střešní fólie EPDM, parozábrany, izolační pásy. Působíme v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Prodej, e-shop - zahradní, lesní technika, sekačky
Za rozumné ceny lze pořídit v e-shopu agro-centrum.cz zahradní techniku. V nabídce travní sekačky, zahradní traktory, lesní technika. Prodejna Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Kompletní hygienický servis pro firmy - produkty pro osobní hygienu, osoušeče rukou, dávkovače mýdel, zásobníky ručníků, koše
Společnost Hermély s.r.o. Přerov dodá produkty pro osobní hygienu. Poskytuje kompletní hygienický servis pro restaurace, hotely, kulturní zařízení i další firmy, nejen z regionu Olomoucký kraj.
Vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy-konstrukce, výroba forem
Ohledně konstrukce a výroby forem se můžete obrátit na firmu Frema a.s. Zlín. Výroba je zaměřena na vstřikovací, vypěňovací, propařovací, vulkanizační formy.
Topení, topenářské práce, topná zkouška, návrh, projektová dokumentace
Topenářské práce, topení, topnou i tlakovou zkoušku, návrh i projektovou dokumentaci včetně poradenství provádí firma Fato Hlaváč s.r.o., z Moravského Krumlova.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Ostraha, bezpečný převoz finanční hotovosti, cenin, převozy peněz
Bezpečný převoz finanční hotovosti, peněz a dalších cenin, kvalitní a komplexní služby zajišťuje firma MOHLIS - Brno, družstvo, sídlící v Brně.
Motokrosové a enduro přilby, které ochrání před úrazy
Vše potřebné pro motorkáře, včetně motokrosových a enduro přileb naleznete u RIMOTO v Třebíči, největšího prodejce motorkářského vybavení na Vysočině.