Aktuální microsite

Diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180
Další novinkou v sortimentu společnosti REMS Česká republika s.r.o. je diamantová drážková a dělící bruska - REMS Krokodil 180.
REMS Česká republika s.r.o. profesionální nářadí Praha
Odborná rekonstrukce krovů historických a památkových budov
Odbornou a pečlivou rekonstrukci krovů historických a památkových budov v Telči a na Jihlavsku poskytuje společnost KROVYS s.r.o.
Krovys, s.r.o.
Kouřová čidla a hlásiče - protipožární zabezpečení, systémy a ochrana
Nepodceňujte protipožární zabezpečení a ochranu. Prodej a instalaci kouřových čidel a požárních systémy a hlásičů zajišťuje společnost Unitel elektro, s.r.o. Brno.
Topná tělesa pro elektrorozvaděče – zabrání vzniku nežádoucí kondenzace
Topná tělesa pro elektrorozvaděče z nabídky společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze zabrání vzniku nežádoucí kondenzace a zajistí rovnoměrné šíření tepla.
Kvalitní a spolehlivá garážová vrata pro rodinné domy
Garážová vrata v řadě různých typů a barevných variant vhodná pro montáž do rodinných domů dodává po celé Vysočině společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. Vsázíme na kvalitu, spolehlivost i design.
Snímače vlhkosti a teploty - interiérové s různými teplotními senzory, na stěnu
V širokém sortimentu výrobků firmy SMARIS s.r.o. Uherské Hradiště naleznete také snímače vlhkosti a teploty na stěnu v průmyslovém designu a interiérové s různými teplotními senzory.
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina
Prodej profesionální ruční a elektrické nářadí Vysočina jedině u firmy RK - TECH s.r.o. Značky Knipex, TONA, Bahco, Stahlwille, Koken, Stanley, KUKKO, BESSEY, Norbar, Milwaukee, Narex, Nilfisk ALTO.
Jednoúčelové stroje, rekonstrukce strojů podle BOZP
Provádíme komplexní služby v oblasti průmyslové automatizace a zajišťujeme dodávky výrobních technologií - APPLIC spol. s r.o. Liberec
Bytový architekt, projekty interiérů, domů - moderní design s originálními prvky
Bytový architekt Ing. arch Hana Liškutínová v Havířově zajišťuje projekty interiérů i celých domů a přinese do vašeho bydlení moderní design s originálními prvky.
Drátěný program, kompletní vybavení prodejen, stojany, police, regály
Drátěný program, prodejní, reklamní a oděvní stojany, koše, regály, štendry, vozíky, tabule, kompletní vybavení prodejen vyrábí D-program spol. s r.o. - drátěný program.
Potraviny pro gastroprovozy, velkoobchod, velkosklad, plechové obaly
Velkoobchod a velkosklad s potravinami pro gastroprovozy, restaurace a jídelny, široký výběr jídla různých značek, e-shop plechových obalů zajišťuje Čoko Citonice s.r.o.
Elektroinstalační práce, opravy a montáže elektrospotřebičů, sporáků, kotlů a bojlerů
Spolehlivé opravy nejrůznějších domácích spotřebičů Vám zajistí společnost Jiří Flégr – Elektroservis z Hradce Králové. Kvalitní služby od profesionálního a zkušeného elektrikáře.
Ekologická zemědělská výroba v BIO kvalitě, prodej sena, jalovic a zástavových býčků
Rostlinnou i živočišnou výrobu s certifikátem BIO naleznete u firmy AGRO A.R.W., s.r.o. ze Staré Červené Vody v Jeseníkách. Ekologické hospodaření pomocí moderní zemědělské techniky.
Elegantní móda, oblečení - módní přehlídka s modely aktuální kolekce
Butik Zlechov připravil módní přehlídku s modely aktuální kolekce podzim-zima. Koná se v obci Tupesy u Uherského Hradiště. Uvidíte až 300 modelů oblečení, elegantní móda z Německa, Itálie, Turecka.
Prodej jízdních kol - špičková horská i silniční kola
Prodej jízdních kol vám poskytne firma KOSKA BIKE - Ladislav Pošík, která nabízí špičková horská i silniční kola v Opavě a okolí.
Bezpečná jízda díky interaktivním předním a zadním světlometům
Osvětlovací systémy budoucnosti. To jsou interaktivní přední a zadní světlomety, které vyvíjí inženýři a designéři společnosti Volkswagen. Užijte si bezpečnou jízdu.
INTERMOBIL, s.r.o. Autosalon Volkswagen
Dentální hygiena pro děti Praha – zoubky bez kazů
Pěstujte u Vašich dětí správné návyky při péči o chrup. Navštivte dentální hygienu ve stomatologické klinice Dental Office H33 s.r.o. v Praze 4, kde se děti dozvědí, jak správně své zoubky čistit.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výsledky cytologie a histologie zařídí naše laboratoř DIMOLab
Laboratoř DIMOLab v Přerově vám zařídí výsledky cytologie a histologie - naše specializace je především gynekologická cytologie.
Odborná montáž čelních, bočních a zadních skel pro osobní i nákladní vozidla
Naše firma provádí kompletní autosklo-servis na všechny typy vozidel - osobní, dodávkové, nákladní, autobusy, traktory, stavební a zemní stroje - Autoskla Kudrna-Car Kutná Hora, Benešov, Nymburk
Jednorázové i pravidelné uklízení, čištění plugů, chráněná dílna
Kvalitní jednorázové i pravidelné úklidové služby, domácností i firemních prostor, čištění plugů pro práškové lakovny nabízí chráněná dílna Gabriela Facility Management.
Výroba jednoúčelových strojů, testovacích zařízení i automatizačních a montážních linek
Návrhy a realizaci automatizačních linek včetně zařízení a strojů pro tváření odlitků z Al slitin, plastů a gumy Vám poskytne společnost ze Světlé Hory ELAP výrobní družstvo okresu Bruntál.
ELAP výrobní družstvo
Autopůjčovna Hradec Králové, půjčovna dodávek, mikrobusů a osobních vozidel
Krátkodobý i dlouhodobý pronájem mikrobusů a minivanů značky Renault Vám zajistí společnost PLPM a.s. z Hradce Králové. Zapůjčení kvalitních vozů za přijatelné ceny.
Opravy silničních výtluků, trhlin a spár - levné a rychlé lokální výspravy všech druhů povrchů
SILNICE.CZ s. r. o. je česká stavební firma, působící poi celém MS kraji, především však v Krnově a Bruntále, kde se zaměřuje na výspravy silničních výtluků a opravy trhlin a spár.
Bezpečnostní poradce ADR - poradenství v oblasti přepravy ADR, školení
Společnost SAQIA Zlín rozšířila své služby o oblast poradenství a školení ADR v lokalitě Zlínský kraj a Olomoucký, Jihomoravský kraj. K dispozici je Vám bezpečnostní poradce ADR, Michal Varnavčin.
Vinylové podlahy jsou moderní a odolné proti znečištění Praha - podlahy Designflooring
Stavíte nebo renovujete rodinný dům či byt a chystáte se pokládat novou podlahu? Chtěli byste moderní a kvalitní podlahovou krytinu, která zároveň vydrží?
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6