Aktuální microsite

Mák, lněná semínka, jáhly a jiné zemědělské komodity - prodej, velkoobchod, dovoz
Prodejem a velkoobchodem máku, lněných semínek, jáhlů a dalších zemědělských komodit se zabývá společnost Bialoň trade a.s., sídlíci v Ostravě, která se Vám postará i o jejich dovoz.
Vazníkové střešní konstrukce pro zastřešení budov
Střešní konstrukce, dřevěné příhradové vazníky se styčníkovými deskami pro zastřešení domů i průmyslových objektů realizuje společnost STREKON A-Z, s.r.o., Brno – venkov.
Elektroinstalace, elektromontáže, inteligentní elektroinstalace
Elektroinstalace nízkého napětí v průmyslových a bytových objektech, elektromontáže výrobních hal, inteligentní elektroinstalace ovládané na dálku realizuje H+D Elektromontáže s.r.o., Odry.
Štěrk, písek, suť, prodej a autodoprava sypkého materiálu, výkup suti
Stavební písek i štěrk výhodně pořídíte u energické společnosti Roman Mašek - prodej písku a štěrku z Prahy. Již nemusíte řešit dopravu, my se postaráme jak o autodopravu, tak i lodní dopravu.
Horšovský Týn, město v údolí Radbuzy s historickým centrem s měšťanskými domy
Poznejte na vlastní oči krásy města Horšovský Týn a vydejte se na dlouhou pouť historií, která začíná hradem a končí zámkem, který je po zásluze nazýván skutečnou renesanční perlou.
Autoservis vozů značky Škoda - profesionální opravy a údržba Vašeho vozu
Autosalon Horácké autodružstvo Třebíč poskytuje kvalitní servisní služby a také služby pneuservisu pro osobní a užitkové vozy značky Škoda v okolí Třebíče a Moravského Krumlova.
Veterinář pro Zlínsko - veškerá veterinární péče
Špičkové služby veterinární péče poskytuje veterinář MVDr. Šárka Keňová v lokalitě Zlínsko - Zlín, Březnice, Provodov, Březůvky, Jaroslavice, Želechovice, Otrokovice.
Vyšší odborná škola, obor Zemědělství, Tábor
Zajímáte se okolní krajinu ekologii a přírodu? Studujte obor zemědělství na Vyšší odborné škole v Táboře, kde Vás připraví na práci v oblasti pozemkových úprav a ekologie krajiny.
Pořádání firemních a soukromých akcí Plzeň
O teplé i studené občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a zajištění milé obsluhy se při pořádání firemních nebo soukromých akcí postará firma Josef Vanický z Plzně.
Obec Teplička
Již z 15. století pochází první zmínka o obci Teplička, která má svůj název odvozený od říčky Teplé, v jejímž malebném údolí se nachází.
Nadkrokevní izolace střechy zabrání úniku tepla
Potřebuje-li vaše střecha nadkrokevní izolace, která zabrání úniku tepla a jste z okolí měst Šumperk nebo Zábřeh na Moravě, pak obraťte se na zkušené pokrývače z firmy Ezamont.
Choceň, město v parku, park ve městě, místo jedinečné svými přírodními podmínkami i kulturou
Navštivte malebné město Choceň ležící v podhůří Orlických hor a poznejte jeho přírodní krásy a historické památky. Pro naše návštěvníky máme připraveno mnoho turistických zajímavostí.
Mobiliář pro obce a města, lavičky, zastávky, informační systémy
Mobiliář do veřejných prostor obcí a měst, lavičky, přístřešky, cyklostojany, odpadkové koše, informační systémy vyrábí a dodává společnost Urbania, s.r.o., okres Brno – venkov.
Pivovar, výroba piva HOLBA PREMIUM, ŠERÁK, světové ocenění
Pivovar Holba Hanušovice vyrábí pivo HOLBA PREMIUM, světlý dvanáctistupňový ležák s vyváženou chutí, získal stříbrné ocenění v prestižní světové soutěži v roce 2018.
Originální střecha z dřevěného štípaného šindele – montáž
Střechy z dřevěného štípaného šindele, které se vyznačují vysokou kvalitou a originalitou, Vám zhotoví specialisté v oboru, kdekoliv v ČR, firma Tesařství Břetislav Kocián z Jihlavy na Vysočině.
Potisk antireflexních čistících sprejů Liberec – užitečný firemní dárek
Adam OPTIMART s.r.o. z Liberce nabízí jednorázovou akci – potisk antireflexních čistících sprejů. Darujte Vašim zákazníkům užitečný dárek s Vaším logem.
Penzion Nebanice – ubytování s možností ustájení koně nebo jezdeckých pobytů
Penzion Nebanice nedaleko Chebu nabízí útulné ubytování v místním jezdeckém areálu s možností ustájení vlastního koně po dobu pobytu, jízdy na koních, cyklovýletů nebo relaxace v krásné přírodě.
Výcvik jezdců Nebanice
Trenéři a speciálně vybraní koně na farmě Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu nabízí výcvik jezdců začátečníků nebo pokročilých v parkuru i drezuře.
Atypické rozměry paravánů
O efektivní rozdělení výrobních a skladových hal na menší úseky se postarají paravány atypických rozměrů vyráběné společností Tomáš KYSELA – ErgoOffice se sídlem ve městě Chodov.
Pronájem bytových prostor Sokolov
Sháníte kvalitní bydlení v centru Sokolova? Společnost Ing. Luboš Orálek nabízí pronájem bytových prostor po rekonstrukci v lukrativní lokalitě v blízkosti řeky Olše.
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Pracovní plošiny, pronájem, prodej nových i použitých, servis
Zdvižné pracovní plošiny do hal i terénu, nůžkové, kloubové, teleskopické, pásové, sloupové pronajímá, prodává, servisuje a opravuje TRASEK H.B. – Jiří Králík.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Zahradnictví, e-shop dřevin, stromků, subtropických rostlin, květin
Internetové zahradnictví, prodej dřevin, ovocných stromků, subtropických a tropických rostlin, citrusů, okrasných keřů, květin realizuje na e-shopu zahradnictví Kruh.
Kovošrot, sběr a výkup kovového odpadu, barevných kovů, likvidace průmyslového odpadu
Sběr, výkup, přepravu i následné zpracování odpadu Vám zajistí zkušená firma Sběrné suroviny - Václav Glaser z Kostelce nad Labem. Vykupujeme nejrůznější kovy, kovošrot i jiný průmyslový odpad.