Aktuální microsite

Kompletní rozvody plynu Praha - instalace plynu v domech, bytech a průmyslových objektech
Pro bezpečnost obyvatelů budovy provádíme odborné rozvody a kontroly plynovodů a zemního plynu. Navrhneme Vám optimální řešení rozvodu a vypracujeme podrobnou dokumentaci a kalkulaci.
Dokufix/Dokumat - přepravní obaly prodej Praha – pro bezpečné doručení balíků a dokumentů
Samolepící kapsy a přepravní obaly Dokufix a Dokumat pro průvodní dokumenty k dopisům a balíkům v různých rozměrech prodává společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze.
Servis vozů Plzeň
Opravy osobních a nákladních automobilů vyškolenými techniky a za použití kvalitních náhradních dílů garantuje servis vozů AUTOKOMPLET 91 spol. s r. o. z Plzně.
Lázeňské trojhránky
Tradiční lázeňské trojhránky, oblíbené oplatky lahodné chuti a lákavé vůně pocházející od firmy Karlovarské oplatky s.r.o. si nyní můžete vychutnat s kakaovou, nugátovou nebo čokoládovou náplní.
Nádrže na dešťovou vodu akce – k sestavám zdarma posudek na dotace Dešťovka
Šetřete pitnou vodou i finance z Vaší peněženky. K sestavám nádrží na dešťovou vodu nyní získáte od společnost Nádrže 24 s.r.o. z Prahy v rámci podzimní akce posudek na dotace Dešťovka zdarma.
Specifická výroba vrat na zakázku Beroun -  rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata
Naše společnost FORTE Beroun spol. s r.o. je významným dodavatelem a výrobcem vratových a dveřních systémů. Na vaše přání zpracujeme a vyrobíme jakákoliv rychloběžná, rolovací a mrazírenská vrata.
Ocelové haly, svařence, montované stavby nebo mateřské školy, stavební moduly
WAREX spol. s r.o. vyrábí a dodává na klíč ocelové konstrukce, haly a montované stavby. Výhodou těchto staveb je rychlost, kompletní dodání, nízká cena, tepelná úspora, celoroční využití.
Designové osvětlení pro architekty, designová a interiérová studia – návrhy interiérů
Jedinečné a kvalitní designové osvětlení, které dotvoří atmosféru interiéru dodává společnost Svítidla Bachman. Spolupracujeme s architekty, designéry i designovými a interiérovými studii.
Prodej potřeb pro malíře a příslušenství na malování
Široký výběr potřeb pro malíře a příslušenství na malování naleznete v okolí Dačic a Telče v malo a velkoobchodní prodejně kotvící a spojovacího materiálu FACHMANcajky v Dačicích.
Planografické služby Praha – zpracování, tisky a kopírování výkresové dokumentace
Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy nabízí architektům, projektantům, úřadům nebo stavebním firmám kompletní planografické služby, tisky a kopírování výkresové dokumentace.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl
Připravované modely firmy CMC – včetně nabídky limitovaných edicí
Společnost AUTO-MODELY.CZ Ing. Karla Cvejna z Prahy připravila pro své zákazníky a milovníky do detailu propracovaných modelů aut nabídku připravovaných modelů firmy CMC pro následující rok.
Geologické práce jižní Morava - inženýrská geologie, hydrogeologie
Kompletní geologické práce jižní Morava - od inženýrské geologie přes hydrogeologii a zaměření ložisek až po ochranu životního prostředí od firmy SURGEO, s.r.o. v Hodoníně.
Stavební rekonstrukce bytů, koupelen, bytových jader, precizní zednické i obkladačské práce
Kompletní bytovou rekonstrukci včetně drobných stavebních prací Vám zajistí menší firma Pavel Svoboda z Prahy 9. Vybouráme bytové jádro a zrekonstruujeme koupelnu dle Vašich představ.
Obec Zdounky, vesnice na Kroměřížsku s malebným zámeckým parkem, vyhlášenou kulturní památkou
Malé městečko s historií sahající až do roku 1358, taková je obec Zdounky u Kroměříže. Vesnice s mnoha historickými zajímavostmi, školou, kulturním domem, knihovnou i kinem.
Městské kulturní centrum Hořovice s bohatým kulturním programem ve Společenském domě
Navštivte jeden z koncertů, který pro Vás pořádá Městské kulturní centrum Hořovice v okresu Beroun. Perfektní atmosféra, kvalitní hudba a zvuk v podání nejlepších kapel, herců a jiných umělců.
Knihovna při Městském kulturním centru v Hořovicích, audioknihy, internet, akce pro děti
Ideální místo pro vášnivé čtenáře představuje Městské kulturní centrum Hořovice. Připravili jsme pro Vás bohatý výběr titulů, meziknihovní výpůjčky i akce pro děti a dospělé.
Ubytování v penzionu v Českých Budějovicích v pokojích a apartmánech
Ubytování v rodinném Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích, nekuřácké pokoje a apartmány s kuchyňkou, zahrada, dětské hřiště, wellnes, krásná příroda jižních Čech.
Vybavení pneuservisů – zouvačky, vyvažovačky, zvedáky
Kompletní vybavení pro chod pneuservisu, jako jsou vyvažovačky, zouvačky, zvedáky, kompresory a další naleznete u společnosti Vybavení autoservisů Jiří Mejzlík z Třebíče.
Výroba, prodej podlahových krytin Fatrafloor - české vinylové podlahy Fatraclick, PVC Lino Fatra
Jednou z hlavních aktivit společnosti Fatra a.s. se sídlem v Otrokovicích u Zlína je výroba a prodej podlahových krytin Fatrafloor. Jde o české vinylové podlahy Fatraclick, RS-click, PVC Lino Fatra.
Podzimní odborná údržba zahrady – hrabání listí a zazimování rostlin a stromů
Máte u svého domu zahradu? Pak je nejvyšší čas kontaktovat firmu Zahrady J+J s.r.o. sídlící nedaleko Liberce a žádat odbornou podzimní údržbu zahrady včetně hrabání listí a zazimování rostlin.
Komplexní bezpečnostní služby Praha – maximální ochrana majetku a osob
Nejen ochranu majetku a osob, ale také převoz finanční hotovosti nebo ochranu veřejného pořádku v budovách garantují komplexní bezpečností služby nabízené společností A-ROYAL Service s.r.o. z Prahy.
Ochrana podzemního i nadzemního potrubí před mrazem – samoregulační kabely
O účinnou ochranu podzemních i nadzemních potrubí domovních i technologických rozvodů před mrazem se postará společnost ELSTAP - Janovský Jan sídlící v Mostě.
Kvalitní plastová eurookna - vynikající izolační vlastnosti a moderní design
Plastová eurookna s vynikajícími izolačními vlastnostmi a moderním designem vyrábí a prodává společnost BOHEMIO CZ, s.r.o. v okolí Třebíče a Velkého Meziříčí.
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Technická správa města Loun, pronájem parkoviště, údržba komunikací
Technická správa města Loun s.r.o. zajišťuje dlouhodobý a krátkodobý pronájem parkoviště pro automobily, údržbu komunikací, odvoz odpadu, péči o veřejnou zeleň.