Aktuální microsite

Deratizace, dezinfekce, desinsekce, ochrana proti holubům, vyklízení půd a sklepů
Trvalé vyhubení veškerého hmyzu i hlodavců ve Vašich domovech Vám zajistí společnost Ing. Josef Višnička - Jo.V. z Prahy 3 Žižkov. Zbavíme Vás nežádoucích mravenců, vos, štěnic i sršňů.
Světlíky střešní, bodové, prosvětlovací desky, dodávka a montáž, Česká Třebová
Světlíky střešní, otevírací, bodové, pásové, obloukové, prosvětlovací desky střech, stěn i bazénu dodává, montuje a servisuje společnost KLAHOS spol. s r.o., Česká Třebová.
KLAHOS spol.s r.o. Světlíky a polykarbonáty Česká Třebová
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren
Řízení a monitoring fotovoltaických elektráren Vám vyřeší firma zkušená firma S.G. CZ, spol. s r.o. GSM komunikační systém pro elektrárny s kompletní dodávkou.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Kovové šatní skříňky výroba Praha - pro sportoviště, fitness centra a bazény
Pokud zařizujete nebo předěláváte prostory šaten nejen sportovišť, fitness nebo třeba bazénů, obraťte se na výrobce kovových šatních skříní – společnost Techno bank, s.r.o. z Prahy.
Nízkozdvižný vozík BT Levio pro manipulaci ve stísněných prostorách Praha
Pracujete ve stísněných prostorách, ale přesto potřebujete rychle manipulovat se zbožím?
Vánoční stromky velkoobchod
Obchodníci, připravte se na Vánoce a zajistěte si ty nejkrásnější řezané vánoční stromky pro Vaše zákazníky od velkoobchodu František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Snižování hluku, návrh a realizace akustických úprav a protihlukových opatření Praha
Společnost Greif-akustika, s.r.o. z Prahy nabízí služby snižování hluku od návrhu po realizaci akustických úprav a protihlukových opatřeních v bytových a průmyslových zónách či pro energetické závody.
Greif-akustika, s.r.o. Měření modelování, snižování hluku Praha
Smluvní partner a kontaktní místo Skupiny ČEZ Dobřichovice
Firma ELEKTROMONTÁŽE s.r.o. v Dobřichovicích rozšiřuje své služby zákazníků a stává se kontaktním místem a smluvním partnerem Skupiny ČEZ, včetně poradenství při vyplnění formulářů.
AK - Malý rozvaděč – pro interiérové i exteriérové sestavy
Jeden rozvaděč vhodný pro venkovní i vnitřní použití? To je AK – malý rozvaděč s technologií air od společnosti Spelsberg spol. s r.o. se zastoupením v Praze.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Vymývaný beton GRANISOL – dekorativní velké plochy – různé barvy
Vymývaný beton GRANISOL od společnosti CEMEX Czech Republic s.r.o. nalézá díky snadné údržbě a různým barevným odstínům široké využití při budování parkovacích ploch, parků, okolí bazénů nebo teras.
Zateplení či kompletní revitalizace Praha – zvýší komfort Vašeho bydlení
Je provoz Vašeho domu ekonomicky náročný? Zvažujete jeho zateplení či celkovou revitalizaci? Pak se obraťte na společnost Jumar s.r.o. z Prahy, která patří mezi nejzkušenější firmy v této oblasti.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Digitální tisk a výsek Praha – kvalita i při malém nákladu
Vysoce kvalitní, cenově dobře dostupný a efektivní digitální tisk a výsek nabízí s rychlým termínem dodání a v provedení malého nákladu společnost TECOM paper s.r.o. se sídlem v Praze.
Stravovací systémy Praha – automatizovaná obsluha kantýn a jídelen
Ať se jedná o malou stravovací kantýnu nebo závodní jídelnu, stravovací systém v aplikaci PowerKey od společnosti Advent spol. s r.o. se sídlem v Praze zajistí automatizovanou obsluhu všech strávníků.
Plisování Praha, skládání látky pomocí tepelné úpravy šíře skladu 1,5cm - délka až 118cm
Látky kostýmů a sukní skládáme do plisé pomocí tepelné úpravy v naší pražské šicí dílně. Vytváříme tři druhy plisé. Rovné s protisklady děláme od 3 do 7 cm v různých délkách naplisovaného materiálu.
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku od světových výrobců
Elektro komponenty pro průmyslovou elektroniku jsou oborem společnosti Vienna Components Trading již od roku 1994. Hledáte i vy spolehlivého dodavatele elektro komponent?
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Metrologický institut, kalibrace a ověřování měřidel – Brno
Český metrologický institut poskytuje služby v oblasti kalibrace a ověřování měřidel pomocí praktické databáze. Měření probíhá jak pro věděcké, tak pro technické či hospodářské činnosti.
Prodej koní Nebanice
Prodejem perspektivních chovných a sportovních koní vhodných ke skoku, drezuře i rekreačnímu ježdění se zabývá rodinná farma Šimáčková Eva – Nebanice u Chebu.
Autofólie, tónování skel pro vylepšení vzhledu vozu
Autofólie pomohou vylepšení vzhledu vozu s minimální investicí. Můžete si domluvit aplikaci u firmy AUTOSKLO TRUMF Kroměříž, působí v lokalitě Zlínský kraj. Díky tónování skel se zvýší i hodnota vozu.
4-leté gymnázium s individuálním přístupem
Vybrali jste pro své studium gymnázium, ale požadujete studijní program s možností individuálních plánů? Pak je pro Vás 4-leté Gymnázium BEAN, s.r.o. ve Staňkově správnou volbou.
Soukromá Střední odborná škola a Gymnázium BEAN, s.r.o.
Vybavení do koupelen, sanitární zboží a další vodo topo materiál
Na prodejně KAMIRA PLUS s.r.o. Slušovice pořídíte vybavení do koupelny, sanitární zařízení a další vodo topo materiál. Jsme specializovaná prodejna pro zákazníky z regionu Zlín, Vsetín.
Prodej značkových jízdních kol – horská, silniční a dětská kola
Na prodej jízdních kol - horských, silničních a dětských – kultovních značek Rocky mountain, Bianchi, Rock machine, MRX, Scud se specializuje firma BICYKLY.CZ s.r.o. v Ostravě.
Zavítejte do našeho Autosalonu na výměnu pneumatik, či pneuservis
Potřebujete-li vyměnit pneumatiky nebo jakýkoliv servis pneu vozů ŠKODA, pak je tady pro Vás společnost Autosalon F3K se sídlem v Třebíči.
Prodej spojovacího materiálu, kotvící techniky a vrtáků
Kvalitní spojovací materiál, kotvící techniku a vrtáky zakoupíte v okolí Dačic a Telče ve specializované prodejně spojovacího materiálu a kotvící techniky Fachmancajky v Dačicích.
Všestranný, moderní a dynamický vůz Kia Venga
Chcete-li si pořídit vůz, který bude všestranný, moderní a dynamický, tak se obraťte na AUTOCENTRUM KAŠPAR, kde vám naši zkušení odborníci rádi poradí s výběrem toho pravého vozu pro vás.
Zadní, boční, přední, čelní autosklo - výměna autoskel
Výměnu autoskel - zadních, předních a bočních provádí Autosklo servis CZ ve svých dílnách ne Praze 2,4,5,6,8,9,10, ale i přímo u zákazníka.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 10 - Hostivař