Aktuální microsite

Vonné svíčky WoodWick Broumov - vonné svíčky a interiérové vůně nejvyšší kvality
Jsme největším dodavatelem svíček v ČR a SR. Prožijte krásné chvíle Vaše a Vašich nejbližších s našim svíčkami WoodWick.
Přesné a spolehlivé ultrazvukové kompaktní měřiče tepla SMARTm UKMT
Při naprosto přesném měření tepla můžete využít ultrazvukový princip, tento způsob měření tepla nabízí moderní typ kompaktní měřič tepla SMARTm UKMT - Maddeo CZ s.r.o. Praha
Maddeo CZ s.r.o. Vodoměry, měřiče tepla
Čistota a pohodlí zaručeno  - Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou
Mobilní toaleta TOPLINE s mytím rukou k dlouhodobému pronájmu jako hygienické zařízení ke stánku s občerstvením či na staveniště - WC Servis s.r.o. Nymburk
Matrace na míru, čalouněné postele, dvoupostele, letiště, dětské patrové postele - výroba, prodej
V Čalounictví Čubík vyrábí matrace na míru i čalouněné postele, dvoupostele, letiště či dětské patrové postele. Výroba i prodej převážně pro zakazníky z regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj.
Akreditované zkoušky ultrazvukem, vířivými proudy, TOFD a dalšími metodami
Akreditované kontroly svarů a základního materiálu pomocí ultrazvukové zkoušky, metody vířivých proudů nebo UT přístrojů s metodou TOFD zajistí divize Industrial společnosti DEKRA CZ a.s.
Kreativní tvoření pro dospělé - jak vytvořit vánoční dekorace a sladit interiér
Studio Fairyland Zlín pořádá 23.11. kreativní podvečer pro dospělé na téma tvoření originální vánoční dekorace. Poradíme Vám jak sladit interiér a vytvořit vánoční atmosféru.
Flexibilní designové desky s širokým využitím, prodej flexible wood
Flexibilní designové desky dukta® - flexible wood s mnoha možnostmi, dodává a prodává specialista na trhu, firma FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o., v oblasti Znojma a okolí.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Využijte operativní leasing na nový vůz Škoda - pořízení vozu bez starostí
U společnosti ARAVER CZ Uherské Hradiště můžete využít operativní leasing při pořízení vozu Škoda a získat nový vůz bez starostí, bez akontace - v ceně pojištění, garanční servis, zimní pneumatiky.
Volná místa, pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD aplikací - náborový příspěvek, bonus
Aktuálně ve firmě Frema a.s. Zlín probíhá nábor zaměstnanců, kteří získají náborový příspěvek 30.000,- Kč. Volná místa jsou na pozice frézař kovů, formař, konstruktér, obsluha CNC, programátor CAD.
Hotel pro psy - celoroční ubytování, výcvik psů s majitelem i bez přítomnosti majitele
Michal Švajda provozuje na Žabárně u Fryštáku Hotel pro psy. Ubytování poskytuje celoročně a současně provádí výcvik psů pro zájemce z okolí Zlína, Vsetína, Valašského Meziříčí, Olomouce apod.
Chytré senzory Praha – monitorování stavu rozvaděčů a jiných aplikací
Chytré senzory od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze umožňují přesné a komfortní monitorování stavu skříní rozvaděčů a skříní v průmyslových závodech a plánování údržby těchto zařízení.
Bylinné sirupy pro děti, dospělé i diabetiky – léčebné účinky z přírody
Bylinné sirupy vyráběné podle tradičních receptur benediktinského řádu, to jsou sirupy z Klášterní officíny, vhodné pro děti, dospělé i diabetiky.
Facility services Brno - systematická řešení přidávající hodnotu
Facility services Brno od společnosti MOHLIS Brno pro Vás poskytuje profesionální služby jako je bezpečnostní agentura, online ostraha, údržbové a úklidové práce nebo práce ve výškách.
Prodej a montáž okapů, okapové systémy, klempířské práce
Prodej a montáž okapů, okapové systémy od firmy ZVOZA, s.r.o. Jihlava. Kompletní klempířské práce. Zaměření, výroba i následná montáž okapů, svodů, svodů.
Penzion s pečovatelskou službou, ubytování seniorů, denní stacionář
Penzion s pečovatelskou službou pro ubytované seniory či pomoc v domácnostech, denní stacionář, sociální péči zajišťuje centrum služeb pro seniory Horizont, Praha 6.
Pila Staré Sedliště, pilařská výroba, prodej řeziva, tramy, latě
Pilařská výroba a obchod se dřevem, prodej stavebního řeziva, hranolů, latí, prken, trámů, krovů v požadovaných velikostech zajišťuje pila Jiřího Veselého, Staré Sedliště.
Kamionová doprava, přeprava kusových a celovozových zásilek
Kamionovou vnitrostátní a zahraniční dopravu v rámci Evropy, Ruska a Turecka, pravidelnou či jednorázovou přepravu kusových a celovozových zásilek zajišťuje OLTRANS DOSTÁL s.r.o.
Kompletní architektonická, projekční a inženýrská činnost, autorizovaný architekt
Mnohaleté zkušenosti na poli architektury, moderní přístup a smysl pro detail, to vše naleznete v architektonické kanceláři v Českých Budějovicích Ing.arch. Kročák Jaromír.
Ubytování v Třeboni nedaleko historického centra, penzion, chalupa, chata, apartmány
Příjemně strávenou dovolenou v Třeboni s maximálním komfortem Vám zajistí společnost Autokemp Třeboň Jiří Neubauer z Domanína. Pohodlné ubytování v přírodě či přímo v centru Třeboně.
Lešení Praha - půjčovna a pronájem lešení na míru včetně dopravy a montáže
Opravujete nebo přestavujete dům a sháníte půjčovnu lešení? Společnost pana Františka Nováka LEŠENÍ PRAHA nabízí pronájem lešení na míru všem objektům od rodinných domů po průmyslové celky.
Prodej náhradních dílů na holicí strojky Braun včetně servisu Praha
ELPEN – BRAUN se zabývá kromě prodeje produktů Braun i prodejem náhradních dílů pro holící strojky značky Braun jako jsou např. planžety, břitové bloky, Combi-Packy, náhradní kabely a další.
Pronájem barevné multifunkční, tiskové zařízení jen za 1Kč měsíčně ! Praha
Nabízíme komplexní služby v prodeji, pronájmu a servisu kancelářské techniky. Najdete nás na Praze 8.
Světelná reklama Praha - LED panely, 3D panel, light box, reliefní 3D firemní štíty
Světelnou reklamu Vám v Praze zajistí společnost AAA reklama. Nabízí několik možností, jak vytvořit a „prodat“ Vaši společnost a to LED panely, 3D panel, light box, reliefní 3D firemní štít Praha.
Světelná reklama Praha
Kovovýroba Mikulášovice
Zámečnické práce, výrobu kovových plotů a zábradlí nebo sváření na robotizovaném pracovišti nabízí Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o., se sídlem v Mikulášovicích.